Tävling!

Nu har du chansen att bli huvudrollen i våran kommande novell!
Det ända DU behöver göra är att kommentera detta inlägg och skriva om varje punkt här under:
  • För och efternamn, skriv också om ni tycker det är okej om vi ändrar erat efternamn.
  • Beskriv eran personlighet
  • Vad ni helst gör på eran fritid

Det är det ända ni behöver kommentera! Hoppas att ni gillar den nya novellen sen!


Kommentarer
Postat av: Frida

Jag heter Frida Eriksson och jag tycker det är mer än ok att ni ändrar mitt efternamn :) Jag skrattar väldigt mycket och har en ganska så sjuk humor, som en del uppskattar och andra inte. På min fritid spelar jag handboll och lite golf, och jag lyssnar eller tittar på One Direction hela tiden! xx

2013-02-06 @ 22:27:37
Postat av: Julia

Jag heter Julia Lundqvist och ni får ändra mitt efternamn:)

Är inte speciellt blyg, väldigt framåt, pratglad och försöker alltid se det positiva i svåra situationer. Ganska nyfiken, lite barnslig av mig ibland.

På min fritid umgås jag helst med mina vänner/familj, väljer hellre att sitta hemma än att gå ut och festa, skriva låtar och spela gitarr och så spelar jag hockey!:)

2013-02-06 @ 23:34:39
Postat av: Emy Diener

Jag heter Emy Diener. Ok att ändra mitt efternamn.
Jag älskar att göra saker och MAT.
Jag älskar att prata. Jag älskar överraskningar.

På fritiden så lyssnar ja på musik och skriver låtar.

Jag spelar fotboll.
Spelar gitarr.

2013-02-07 @ 07:18:01
URL: http://onefan.blogg.se
Postat av: Selma♥

Jag heter Selma Jansson och det är okej att ändra mitt efternamn! :)

Jag ät en glad, sprallig, många beskriver mig som söt och att jag är lätt att prata ut med folk, jag är ganska öppen och vill alltid att alla ska vara glad! Jag älskar humor och är en matglad människa! :D jag älskar one direction och tycker om Ed Sheeran och många fler!

På fritiden är jag med mina kompisar och mina tre bästa kompisar som är killar, har även en bästa vän som heter Sara, men jag älskar att vara med killar, dom har jag mycket gemensamt med och dom är roliga och mina bästavänner!
Jag dansar även ofta och älskar det, när jag dansar släpper jag allt annat och det är bara dansen som gäller! :D

Tack! ;)

2013-02-07 @ 19:06:18
Postat av: Josefin

Jag heter Josefin Andersson och det är okej att ändra mitt efternamn.

Innan man känner mej så kan jag verka lite blyg och tillbaka dragen men såfort man lär känna mig lite bättre så märker man att jag är en person som skämtar mycket och är oftast väldigt possetiv. Men mitt humör kan ändra väldgt fort också. Jag kan ha gått från alldeles glad och sprallig till trött och ledsen. Men det går fort över igen. Det är lite som att ha PMS hela tiden fast när jag har PMS så är det ännu värre.

På minn fritid är jag med kompisar, festar och spela volleyboll. Tycker också om att fota och leva livet ut i fullo! :)

2013-02-07 @ 22:05:11
Postat av: Indra

Jag heter Indra Ek och ni får ändra mitt efternamn...

Jag är ganska blyg men ändå sprallig och framåt med mina närmaste vänner. Jag försöker oftast vara positiv men ibland blir jag lite för negativ istället... Jag älskar mat om man vill veta och jag beskrivs enligt mina kompisar som tråkig och rund på mitten. Annars är jag väldigt fantasifull och funderar mer än vad jag utför saker.

På fritiden lyssnar jag på musik, som genren rock, One Direction, Ed Sheeran, Olly Murs, Little Mix, Cher Lloyd och Conor Maynard. Mina aktiviteter är karate, friskis&svettis och teater men skriver även noveller eller berättelser och läser.

2013-02-07 @ 23:11:47
Postat av: Alice

Jag heter Alice Sidling och ni får mer än gärna ändra mitt efternamn,

Jag är en blyg person ( oftast ) men när man har pratat lite med mej i några minuter så babblar jag på som bara den ;) jag är smått galen och har nog det mest störande skrattet i hela världshistorian !

På min fritid lyssnar jag på musik, spelar innebandy, läser noveller ( denna och några till ), jag spelar även gitarr och tvärflöjt ! :D

2013-02-08 @ 15:06:40
Postat av: Nadina

Mitt namn är Nadina Baneshi och det är okey att ni ändrar mitt namn :)
Jag är en glad och lite crazy 14 åring (fyller 15 om någon vecka) som älskar musik och jag sjunger och dansar the whole tiiimee! När man träffar mig så är jag lite blyg men det försvinner snabbt. Jag går i musik/drama klass. På min fritid är jag med vänner, dansar, sjunger och spelar teater. Jag spelar också tvärflöjt och gitarr. Om man ska beskriva mig med några ord blir det nog "En sprallig, klantig och rolig tjej som älskar sina vänner och att ha kul".
Kram :D

2013-02-08 @ 23:59:07
URL: http://jagsanaddisss.blogg.se
Postat av: Lol

Halloj, Sophie Mårtensen här! Vill så sjukt gärna vara med i er novell dels för att ni skriver jättebra och sen så har jag aldrig vart med i en novell förut! :) Jag är en, aah vad ska man säga, är en glad 18 åring som älskar musik, och såklart One Direction då! :) Jag är lite smått galen.. Mitt självförtroende kanske inte är det bästa men bygger på det så bra jag kan! Jag älskar att träffa nya människor och är väldigt pratglad av mig! Jag älskar mina Friends dem betyder allt för mig! När jag är sur så går det över ganska snabbt alltså det beror ju på vad jag är sur över, Right! ;) Jag brinner verkligen för dans, har dansat sen jag var sjukt liten, så dansen betyder allt för mig! Dansar ungefär 4-6 dagar i veckan! :) Så nu har ni en lite berskrivning av mig! :)

Kram! :) <3

2013-02-09 @ 08:29:59
Postat av: Lol

Glömde skriva, det är okej att ändra efternamnet! ;)

Svar: haha ok tack :)xx
Fanny och Nora

2013-02-09 @ 08:31:13
Postat av: Moa

Hej! Jag heter Moa Svensson och ni får gärna ändra mitt efternamn

När jag är med såna jag inte känner kan jag vara ganska tyst och blyg men när man lär känna mig så pratar jag mäst hela tiden. Jag lyckas ofta klanta till det på ett eller annat sätt för mig själv. Mina vänner skulle nog beskriva mig som väldigt flummiga, klantig och glad hela tiden.

På fritiden gillar jag att vara i stallet och rida och vara med kompisar. Jag lyssnar på musik ungefär dygnet runt och mästa dels one direction och justin bieber.
Kram <3

2013-02-10 @ 13:22:11
URL: http://moajosefinesvensson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Follow on Bloglovin
RSS 2.0