Stay away, baby! Chapter 32

Tidigare:
"Nee eller hur Emy." Säger hon ironiskt och går ut från rummet. När jag hör att hon har stängt dörren, så tar jag fram min mobil och kollar om det verkligen var Louis som hade ringt mig i mitten av natten, jag tog fram samtalslistan och såg Louis's namn stå högst up. Jag stängde ner rutan på mobilen och släckte skärmen, jag hade ingen lust att ringa honom nu, jag fick göra det senare. Jag reser  mig upp och går till min resväska där alla mina kläder ligger jag har inte orkat packa up mina kläder än, jag skulle endå hem om tre dagar så det fanns ingen mening med det. Jag tog fram en söt röd topp och ett par vanliga svarta jeans, det fick bli något enkelt jag skulle endå byta om senare i fotostudion. Miranda och jag hade alltid åkt med varandra till fotostudion, vi tog ofta foton med varandra eller enskilda, så igår hade Miranda och jag bestämmt att åka till hennes fotostudio. jag orkade inte sminka mig heller för det fick Miranda eller sminkteamet göra senare.

 

"Klar för att åka, kan vi ta Starbucks på vägen?" Ropar jag till Miranda.

 

"Bra, visst kan vi det." Svarar hon mig.


"Två bilder till!" Hör jag fotografen ropa till mig när jag står och "modellar". Jag fortsätter att göra mina poser och sen ser jag fotografen lägga ner kameran på bordet och gå över till datorn som står en meter ifrån.

 

"Det vart många bra bilder syrran." Säger Miranda till mig och jag le mot henne.

 

"Vill du att jag väljer ut dom bästa?" Frågar fotografen mig.

 

"Det skulle vara supersnällt." Svarar jag honom. Eftersom jag var klar bytte jag om till mina kläder jag hade haft innan och gick ner till det lilla kaffet som fanns på samma gata som fotostudion. Jag kom in på kaffet och gick fram till kassan och beställde en muffins och en jordgubbssmothie. Jag fick det jag hade beställt och gick och satte mig lite längre in på kaffet där det inte var lika mycket folk.


"Emy?" Hör jag någon fråga, jag känner igen rösten men jag kommer inte ihåg vem det är. Jag kollar up och ser Nick stå framför mig. Nick var min första pojkvän, när vi gjorde slut slutade inte vi va med varandra vi hade varit bästa kompisar efter vårat förhållande och det var mycket bättre. Han var som en bror han skyddade mig i vårt och torrt.


"Nick." Säger jag och reser mig upp och kramar om honom.

 

"Trodde inte att du skulle komma tillbaka till stan?" ´Frågar han mig och sätter sig mittemot mig.

 

"Är och hälsar på i en vecka, saknade alla här hemma." Svarar jag honom. Även om jag bodde i London nu så skulle New York alltid vara mitt hem.

 

"Vi har verkligen saknat dig också." Säger han till mig och ler ett stort leende.


"Så ska du göra någonting imorgon, du skulle ju kunna hänga med till skolan och hälsa på alla?" Frågar han mig.

 

"Visst, det skulle vara super roligt." Säger jag glatt. Min mobil börjar vibrera mot fikabordet, och jag kollar vem det är, det är Louis. Jag kunde inte prata med honom nu, plus var det inte typ natt hos honom nu?


"Ska du inte svara?" Hör jag Nick säga till mig.

 

"Nej, det är ingen viktig." Ljuger jag för honom, Louis var visst viktig men jag kunde inte prata med honom när Nick satt mittemot mig.

 

-

 

"Emy, Orlando och jag går och sover." Säger Miranda i dörröppningen.

 

"Okej, gonatt." Säger jag till henne och hon svarar med ett "gonatt". Jag kollar lite på tvn inna jag kommer på att jag ska ringa Louis. Jag skulle ha ringt honom idag men jag hade bara skutit up det. Jag tog fram Louis kontakt och klickade på "ring-knappen".

 

"Hej." Hör jag honom svara.

 

"Hej det är Emy."

 

"Äntligen ringer du."

 

"Vad var det du ville?"

 

"Varför har du inte sagt att du är i USA?"

 

"Jag behövde komma iväg ett tag och träffa min familj och vänner."

 

"Ahha."

 

"Ja, vaför sa du till min syster att jag var din flickvän?"

 

"Jag vet inte, jag måste lägga på Emy vi får prata senare."

 

"Okej, hej då"

 

"Hej då, älskar dig."  Sa han och la på. Va? Vänta? Sa nyss Louis att han älskade mig?


Nytt kapitel!! Hade inte så mycket fantasi, men hoppas ni gillar det endå!

 

KOMMENTERA!! Kram Fanny! xx

 

 

 

 

 

 


Stay away, baby! Chapter 31

Tidigare:
"Det vanliga." sa jag och hon stönade.

 

"Du är så sjukt tråkig ibland eller i alla fall när det handlar om mat."

 

"Och." sa jag och hon vände sig om för att beställa åt mig.

 

"Hej och välkommen till Mc Donald´s, vad skulle du vilja ha?" hördes en tjejs röst från den lilla grejen där man pratade in vad man ville ha.

 

"En Big Mac, en stor cola och en stor pommes" sa hon och ja det är min vanliga beställning för på Mc Donald's kan jag äta hur mycket som helst.

 

"Något annat?"

 

"Nej det är bra."

 

"Då är det bara att ni kör fram för att få er beställning och för att betala." sa hon och Miranda sa tack och vi körde fram för att få min mat och för Miranda att betala.


--Louis's perspektiv--

Det har gått fyra dagar och det är torsdag och jag har ännu inte sätt Emy i skolan, vart var hon? Jag gick fram till mitt skåp och slog in koden och öppnade skåpet. Jag tog min mobil som låg i ett av facken inne i mitt skåp. Jag tog fram kontakt lista och scrollade ner till Emy's kontakt, jag klickade på "ring-knappen" och tog telefonen mot örat. Jag hörde singnalerna ringa men det var ingen som svarade, precis när jag hade tänkt att lägga på hör jag hur någon svarar.

 

"Hej, det är Miranda." Hör jag hur någon svarar med en ganska trött röst.

 

"Ehh, hej det är Louis." Svarar jag henne.


"Vem är du Louis? Söker du efter Emy? Frågar hon mig.

 

"Emy's pojkvän, ja tack." Svarar jag henne.  

 

"Hon sover just nu men jag kan be henne att ringa tillbaka." Svarar tjejen i andra änden.

 

"Vad menar du med at hon sover?" Frågar jag henne.


"Visste du inte att hon är här i USA, det är liksom natt just nu." Säger hon till mig.

 

"Det visste jag inte, kan du va snäll att be henne ringa upp?" Frågar jag henne.

 

"Självklart ska jag göra det." Säger hon till mig.

 

"Tack så mycket." Säger jag till henne.


"Ingen fara." Svarar hon innan hon lägger på. Varför hade Emy åkt till USA och vem var det som svarade i hennes telefon? Och varför hade jag sagt att hon var min flickvän?

 

--Emy's perspektiv--

Jag hörde hur min mobiltelefon ringde men jag hade ingen ork att svara, det var mitt i natten vem ringer någon då? Jag hörde hur dörren till gästrummet öppnades där inne jag låg och sov, jag stängde igen ögon och låsades sova igen.

"Hej det är Miranda." Hör jag hur min syster svarar i min telefon, jag hör inte vem det är på andra sidan luren men jag ville gärna veta.

"Vem är du Louis? Söker du efter Emy? Hör jag henne säga. Är det Louis hon pratar med, varför skulle han ringa mig nu för? Jag hade inte berättat för honom att jag skulle åka till USA eller att jag var i USA just NU, men jag trodde inte att han skulle bry sig eftersom jag sa till honom att det vi hade gjort inte betyde någonting.


Jag låg hela den natten och tänkte på vad det var han ville, varför han ville berätta med mig?

 

"Emy dags att gå upp." Säger Miranda till mig och skakar på min axel.

 

"Orkar inte." Svarar jag henne.


"Jahha, jag trodde du ville följa med till fotostudion idag?" Frågar hon mig.

"Jag kommer." Säger jag.

 

"Bra, juste din pojkvän ringde inatt, jag sa att du skulle ringa tillbaka." Säger hon till mig. Va? Pojkvän? Louis är inte min pojkvän?

 

"Han är inte min pojkvän." Säger jag till henne.


"Nee eller hur Emy." Säger hon ironiskt och går ut från rummet. När jag hör att hon har stängt dörren, så tar jag fram min mobil och kollar om det verkligen var Louis som hade ringt mig i mitten av natten, jag tog fram samtalslistan och såg Louis's namn stå högst up. Jag stängde ner rutan på mobilen och släckte skärmen, jag hade ingen lust att ringa honom nu, jag fick göra det senare. Jag reser  mig upp och går till min resväska där alla mina kläder ligger jag har inte orkat packa up mina kläder än, jag skulle endå hem om tre dagar så det fanns ingen mening med det. Jag tog fram en söt röd topp och ett par vanliga svarta jeans, det fick bli något enkelt jag skulle endå byta om senare i fotostudion. Miranda och jag hade alltid åkt med varandra till fotostudion, vi tog ofta foton med varandra eller enskilda, så igår hade Miranda och jag bestämmt att åka till hennes fotostudio. jag orkade inte sminka mig heller för det fick Miranda eller sminkteamet göra senare.

 

"Klar för att åka, kan vi ta Starbucks på vägen?" Ropar jag till Miranda.

 

"Bra, visst kan vi det." Svarar hon mig.


Kände att jag fick avrunda där, vad tycker ni? Är det någon mer av er som har påsklov? Eller det kanske alla har samtidigt, haha jag(fanny) har ingen aning!

Kommentarerna har sjunkit väldigt mycket, så skulle va jättekul om ni kommenterade!

KRAM FANNY & NORA xx

 

 

 

 

 

 

Stay away, baby! Chapter 30

Tidigare:

"Jag tror Emy vill fråga dig något." Säger Maura och ler mot mig.

"Pappa, får jag åka till USA, i en vecka?" Frågar jag honom.

 

"Självklart Emy, hemmasjuk?" Frågar han mig.

 

"Typ, jag saknar mina kompisar och Miranda." Svarar jag honom.

"Helt förståligt gumman, vart ska du bo då?" Frågar han mig.

 

"Miranda eller Sarah." Svarar jag honom, han nickar som svar. Sarah var min bästa kompis i USA, jag saknar henne jättemycket vi delade allting med varandra.


 

Jag stog utanför flygplatsen med pappa, Maura och Niall och vi sa hej då till varandra. Jag kommer sakna dom även om jag bara kommer vara borta i en vecka. Jag kramar om dom en sista gång innan jag tar tag i min resväska och går in mot flygplatsen. Jag var ledsen över att Valerie, Josh och Zayn inte kunde komma och säga hej då, dom hade skolan och var tvungna att vara där. Visst det behövde Niall med, men Maura hade tyckt det var okej för honom att slippa skolan för att säga hej då till mig. Jag gick och chekade in min resväska och gick up mot butikerna som fanns. Jag kollade runt lite i butikerna som fanns, jag köpte en chokladkaka och la ner den i väskan så jag kunde ha den på flyget.

 

 

-

 

 

"EMY!" Hör jag någon skrika, jag vänder mig om och två meter från mig ser jag min syster stå med ett stort leende. Jag springer fram till henne och kramar om henne, jag ser att Orlando står brevid så jag kramar om honom också.

 

"Skönt att du äntligen är här, Miranda har tjatat i nästan två dagar." sa Orlando när vi hade avslutat våran kram. 

 

"Har jag ju inte." sa hon och slog honom lite löst på ena armen. 

 

"Miranda jag har saknat dig också." sa jag och hon kramade åter igen om mig. Om Miranda inte var min syster så skulle hon absolut vara min allra bästa vän. Men som tur så är hon min syster och det är jag glad för, hon är min syster men också min bästa vän.

 

"Ska vi åka hem först och lämna dina väskor innan vi går ut och äter eller vill du gå och äta direkt?" frågade Orlando mig. 

 

"Vi kan åka direkt." sa jag och tog upp mitt handbagage som jag hade slängt på marken bredvid oss när jag kramde om Miranda och Orlando.

 

"Okej, men vad vill du ha?" frågade Miranda mig.

 

"Mc Donald's." 

 

"Du och Mc Donald's, nån gång kan du väll pröva någon annan snabbmatkedja?" sa Miranda när vi började gå mot deras bil som stod parkerad utanför flygplatsen. 

 

När vi var framme vid bilen så la Orlando in mina väskor i bagageluckan medans Miranda och jag satte hos i bilen. När han hade fått in mina väskor så satte han sig i förarsättet och startade bilen och började köra mot Mc Donald's. Jag hade inte ätit förens jag åkte imorse eftersom jag sov hela vägen hit, man kan ju inte klaga på att vara tonåring eller? Så jag kände att jag var rätt så hungring nu och när man får möjligheten att äta på Mc Donald's så tackar man ju inte nej, precis..

 

När vi var framme vi Mc Donald´s drive in så vände sig Miranda om för att fråga mig om vad jag ville ha.

 

"Det vanliga." sa jag och hon stönade.

 

"Du är så sjukt tråkig ibland eller i alla fall när det handlar om mat."

 

"Och." sa jag och hon vände sig om för att beställa åt mig.

 

"Hej och välkommen till Mc Donald´s, vad skulle du vilja ha?" hördes en tjejs röst från den lilla grejen där man pratade in vad man ville ha.

 

"En Big Mac, en stor cola och en stor pommes" sa hon och ja det är min vanliga beställning för på Mc Donald's kan jag äta hur mycket som helst.

 

"Något annat?"

 

"Nej det är bra."

 

"Då är det bara att ni kör fram för att få er beställning och för att betala." sa hon och Miranda sa tack och vi körde fram för att få min mat och för Miranda att betala.


Äntligen är det lov och nu är äntligen ett nytt kapitel ute, YAY!!! Kanske inte det bästa men det är endå ett nytt kapitel, så hoppas att ni gillar det ändå :)

 

/ Nora och Fanny xxxx

Vi har inte försvunnit!!

Hej, ni undrar nog varför vi inte har uppdtaerat på några dagar så ska förklarar för er varför. Idag hade Nora och jag(fanny) prov som vi har pluggat till dom senaste dagarna. Nora har två/tre prov till den här veckan och jag har ett prov. Jag skulle kunnat skriva idag om jag inte hade dans så tyvärr, imorgon så ska Nora och jag gå på Ulrik Munther's konsert här i Linköping med några vänner så vi kan inte uppdatera då heller, men om vi hinner så sätter vi oss ner och skriver ett kapitel till er.
 
Vi fick också frågan om vi kunde uppdatera oftare och längre kapitel. Svaret på det är att vi har förut uppdaterat varje dag andledningen till att det inte är så längre är pga alla prov och läxor men vi försöker verkligen att uppdatera varje dag. Det här om längre kapitel, vi skriver tills vi känner att det räcker och längden på kapitlena kommer nog vara som det alltid har varit.
 
Om ni har något ni inte gillar eller undrar över så är det bara att ni frågar, så svarar vi er.
 
Kram på er och ha det superbra och så kommer det snart upp ett nytt kapitel!
 

Stay away, baby! Chapter 29

 
Tidigare:
"Okej, nu tycker jag vi går till affären och köper lite godis och hyr en bra film." Säger jag till henne och ler stort hon ler tillbaka till mig.

"Låter bra." Säger hon och vi reser oss up och går mot dörren och går till affären.

-

Emy och jag sitter ner i hennes säng med varsit täcke över oss och en stor godis skål imellan oss, och The Last Song vissas på tv-skärmen. Emy verkar inte konsentrera sig jätte mycket på filmen, dom andra gångerna vi har kollat på film har hon alltid sutit och kommenterat om vad som händer, och än sålänge har hon inte sagt ett ord.

"Valerie?" Säger hon till mig. Jag kollar på henne frågande.

"Vad är det?" Frågar jag henne.

"Jag tror jag är kär..." Hon tog en paus innan hon öppnar sin mun igen "..i Louis." Säger hon.


--Emy's perspektiv--

Det var måndag igen och jag satt med Niall i hans bil för att åka till skolan. Valerie och jag hade haft en jätterolig helg med massor av tjejsnack och massor av godis och filmer, det påminnde mig om tiderna i USA. Jag har inte tänkt på USA på länge, men den helgen fick mig att vilja åka tillbaka. Jag kanske kunde prata med pappa om jag fick åka ditt i en vecka, jag kan ju bo hos någon kompis eller kanske hos Miranda. Niall stannade bilen på en av skolans alla parkeringar för bilar. Vi gick ut från bilen och in till skolan, vi gick till våra skåp för att ta fram böckerna till våra lektioner. Jag hade idrott första lektion, så jag behövde inte ha några böcker med mig bara den speciella gympaklädseln man hade fått från skolan. Jag tog fram väskan med gympakläderna i och slängde in min jacka i skåpet innan jag stängde igen skåpet och gick mot gympasalen. Gympasalen låg nere i källaren, så jag gick till trapporna och gick ner till källaren. När jag kom ner till källaren så är det precis lika kallt som alltid om inte kallare. Jag går mot tjejernas omklädningsrum, men jag hinner inte öppna dörren förns jag känner någons hand om min handled. Jag vänder mig om och kollar vem det är det är Louis, jag vet inte vad jag ska säga till honom jag trodde jag hade gjort det klart för honom att det bara var en one night stand.

"Vad vill du?" Frågar jag honom.

 

"Påminna dig om att du är min." Säger han till mig och släpper taget om min handled och tar istället sin hand om min midja och trycker mig mot dörren och kysser mig passionerat. Jag kan inte säga att jag inte gillar det, för egentligen så gör jag det. Jag tryckte löst bort honom från mig, han kollar på mig med stora ögon.

 

"Jag har lektion." Säger jag bara till honom innan jag öppnar dörren och går in och lämnar honom stående där. Inne i omklädningsrummet så var nästan alla tjejer redan där, jag såg Valerie längst ner i omklädningsrummet så jag går ner till henne och läger min väska brevid henne.

 

"Hej." Säger jag till henne och ler hon ler stort tillbaka.

 

"Hej Emy." Säger hon tíll mig. Jag börjar byta om till gymnastikskläderna och när jag är klar sätter jag mig brevid Valerie. Vi sitter där och pratar ett tag innan en tjej i klassen kommer fram till mig och börjar prata med mig.

 

"Emy, vad är det pågång mellan dig och Louis?" Frågar hon mig.

 

"Ingenting." Säger jag till henne och kollar på Valerie.

 

"Men jag såg ju er innan, det måste ju va någonting pågång?" Frågar hon mig igen.

 

"Nej, absolut ingenting." Svarar jag henne.

 

"Inget att skämas över Emy, Louis vän sa till mig att ni har haft ihop det." Säger hon till mig och ler stort. Jag svarar henne inte, jag tar tag i Valerie's arm och drar med mig henne ut till gympasalen.

 

-

 

Jag hör ytterdörren till mitt hus öppnad och jag springer nerför trappan med förhoppningen på att det är pappa som har kommit hem.

 

"Pappa?" Ropar jag frågandes när jag springer nerför trappan.

 

"Nej, det är bara jag Emy." Hör jag Maura's röst säga från hallen. När jag kommer nerför trapporna och går till hallen ser jag Maura stå där med några matkassar i händerna.

 

"Behöver du hjälp?" Frågar jag henne.

 

"Skulle vara jättesnällt Emy." Svarar hon mig. Jag tar en av hennes matkassar hon håller i händerna och går in i köket och börjar plocka in grejerna.

 

"Vad ville du din pappa då?" Frågar hon mig.

 

"Jag skulle fråga om jag kanske fick ta ledigt från skolan i en vecka." Säger jag till henne.

 

"Varför det?" Frågar hon mig.

 

"För att åka till USA, jag behöver träffa mina vänner och min syster." Säger jag till henne.

 

"Det tror jag är okej, han ska komma hem om ungefär en timme." Säger hon till mig och ler.

 

"Okej." Svarar jag henne. Jag och Maura fortsätter att plocka in matvarorna.

 

"Så ska vi laga lite mat?" Frågar hon mig.

 

"Ja visst, tacos?" Svarar jag henne.

 

"Förvånande att det du ville ha Emy." Säger hon till mig, det var inte alls förvånande jag älskade tacos och det skulle nog alla säga om dom skulle beskriva mig. Jag skrattar åt henne och hon skrattar hon också. Vi tar fram grejerna till tacosen och börjar skära up grönsaker och laga köttfärsen. Vi ställer fram alla grejer på köksbordet och sätter oss ner och ropar till Niall att det är mat, han kommer ner och sätter sig brevid mig och börjar ta lite mat. Vi hör dörren öpnnas och pappa kommer in i köket.

 

"Jag ser vem som har bestämmt mat idag." Säger han och skrattar. Han komme och sätter sig mittemot mig och brevid Maura.

 

"Jag tror Emy vill fråga dig något." Säger Maura och ler mot mig.


"Pappa, får jag åka till USA, i en vecka?" Frågar jag honom.

 

"Självklart Emy, hemmasjuk?" Frågar han mig.

 

"Typ, jag saknar mina kompisar och Miranda." Svarar jag honom.

"Helt förståligt gumman, vart ska du bo då?" Frågar han mig.

 

"Miranda eller Sarah." Svarar jag honom, han nickar som svar. Sarah var min bästa kompis i USA, jag saknar henne jättemycket vi delade allting med varandra.


Slutar där vet inte riktigt hur jag skulle sluta kapitlet, så det fick bli sådär.
Iallafall ett nytt kapitel vart lite tidigare än vanligt, men det gör väl ingenting?

KOMMENTERA! Kram Fanny och Nora xx

 

 


Stay away, baby! Chapter 28

 
Tidigare:

"Du var helt fantastikt igår." viskade Louis in i mitt öra och började kyssa mig ner från örat ner till halsen.

"Louis igår var ett misstag."

"Vad sägs som en rond 2? Ikväll, hos mig, klockan 8?" sa han och struntade i vad jag precis hade sagt.Han snurrade runt så han stod med ryggen lutad mot skåpen och jag ståendes med hans amar runt mina axlar.

"Louis, det var ett One Night thing, inget mer eftersom inget kommer någonsin hända mellan oss." sa jag och jag såg hur något brast innanför hans ögon så att de blev mörkare och mörkare.

"Men du är min." sa han med en hård röst innan han började suga hårt på min hals för att sedan gå över till att börja bita.


--Louis's perspektiv--

Jag vaknade up av solen som kom in genom fönstret, jag gnuggade mig i ögonen och kollade runt i mitt rum. Jag kollade brevid mig och såg att det var någon som låg där, det var en tjej med långt blondt hår. Jag satte mig lite upp i sängen och kände vilken huvudvärk jag hade, jag la mig ner igen och skedade tjejen.

"Hej Emy älskling." Säger jag till henne, såklart att det är Emy det ser jag på håret. Hon rycker till och ställer sig snabbt up på golvet. Jag kollar up på henne, det var inte Emy det var någon tjej jag aldrig tidigare sätt.

"VEM FAN ÄR EMY?!" Skriker hon till mig.

"Ehh.. en tjej." Säger jag till henne och hon suckar och tar up sina kläder som ligger på golvet.

"Hej då." Säger hon bara innan hon går ut från mitt rum och antagligen från huset också, jag orkade inte bry mig jag ville bara komma ihåg vad som hade hänt.

--KVÄLLEN INNAN--

Jag var arg jag trodde det Emy och jag gjorde betyde något, inte bara var något jävla spel. Jag slog en hand i väggen och sprang ut från mitt rum. Det fanns bara en sak som man kunde göra när man var riktigt deprimerad´, festa. Jag gick ut till bilen och körde iväg till en av dom största nattklubbarna inne i stan, jag parkerade bilen och gick ur den och gick mot kön in till klubben. Efter bara några minuter så var jag inne på klubben och drack mycket mer än vad jag borde göra. Jag går ut på dans golvet och hittar en söt blondin att dansa med, jag tar tag i hennes hand och drar med mig henne ner till hörnet av salen. vi stog där ett tag och hånglade lite inget mer hände. Vi åkte hem till mig och vi hade sex, kändes som att det var min lösning med problemen med Emy.

---

Jag reste mig upp ur sängen och gick in till badrummet för att ta en dusch. Dom säger att duschen är det stället där du tänker mest, och det stämmer. Jag tänkte på Emy jag gillade henne, i början var det bara en grej för att få ett ligg, jag antar att jag inte tänkte ordentligt. Emy var inte som alla andra hon var annorlunda på något sätt, hur hon klär sig när hon inte har på sig den fula skoluniformen. Hon var speciell, och jag var kär i henne.

--Valerie's perspektiv--

Jag gick up på grageuppfarten till Emy's hus och kom fram til dörren jag plingar på och väntar på att hon ska öpnna, det var skönt med lördag igen inte mycket att tänka på bara ha en slapp dag men min kompisar. Dörren öppnades och Emy stog i dörröppning inne i huset, hon var helt röd i ögonen och under ögonen.

"Emy har det hänt något?" Frågar jag henne och kramar om henne.

"Nee.. bara allergisk mot pollen och allt, du vet." Säger hon snabbt och släpper taget om kramen.

"Om det är så du säger." Svarar jag henne, jag visste att hon inte talade sanningen. Jag har känt henne länge nog för att veta att hon ljuger. Jag tar av mig mina ytterkläder och vi går upp på hennes rum, vi sätter oss på sängen och hon tar fram datorn och börjar surfa runt lite.

"Emy, jag vet att du inte sa sanningen förut." Säger jag till henne. Hon kollar på mig men kollar snabbt bort och kollar på datorn igen och låtsas att läsa tweets på twitter.

"Emy?" Frågar jag henne.

"Nee..." Säger hon.

"Nej till vad?" Frågar jag henne.

"Att jag inte sa sanningen." Säger hon till mig och stänger  igen laptopen och kollar up på mig.

"Vad har hänt?" Frågar jag henne. Hon var tyst en stund innan hon öppnar sin mun och säger det jag aldrig trodde att hon skulle säga.

"Jag hade sex med Louis." Säger hon.

"Ehh, Louis?" Frågar jag henne, hon nickar bara.

"Det är okej Emy, jag tycker inte om det men det är ditt val inte mitt." Säger jag till henne.

"Jag vet inte varför jag gjorde det." Säger hon till mig.

"Okej, nu tycker jag vi går till affären och köper lite godis och hyr en bra film." Säger jag till henne och ler stort hon ler tillbaka till mig.

"Låter bra." Säger hon och vi reser oss up och går mot dörren och går till affären.

-

Emy och jag sitter ner i hennes säng med varsit täcke över oss och en stor godis skål imellan oss, och The Last Song vissas på tv-skärmen. Emy verkar inte konsentrera sig jätte mycket på filmen, dom andra gångerna vi har kollat på film har hon alltid sutit och kommenterat om vad som händer, och än sålänge har hon inte sagt ett ord.

"Valerie?" Säger hon till mig. Jag kollar på henne frågande.

"Vad är det?" Frågar jag henne.

"Jag tror jag är kär..." Hon tog en paus innan hon öppnar sin mun igen "..i Louis." Säger hon.


Wihoo vad är det som händer? Louis har känslor för Emy. Och Emy verkar vara kär i Louis.

Iallafall detta har jag(fanny) skrivit, och jag hade ovanligt mycket tankar och ideer i huvudet idag, så det vart enkelt att skriva. Även nästa vecka så har vi prov jag har två prov och Nora har tre. Men vi kommer att uppdatera enda, vi ska skriva några kapitel så vi har i lager som ni kan få.

Hoppas att ni gillar det! Kram Fanny! xxx

 


Stay away, baby! Chapter 27

Tidigare:

”Mmmmh Emy du är så trång och skön” viskade han. Jag drog med naglarna på Louis rygg och jag slog vad på min prada väska att det skulle bli röda ”klös” märken imorgon. Jag började känna suget i kroppen sen krampade jag tag runt Louis kuk när jag kom i en orgasm så stark att det svartnade för ögonen. Louis kom strax där efter. Sen låg vi där några minuter och hämtade andan.” tack babe” va allt Louis sa innan han började klä på sig och sen gå. Innan jag hade förstått vad som hade hänt hörde jag hans bil åka iväg och lämna mig, jag hade bara en tanke i huvudet.

 

Varför hade jag sex med Louis Tomlinson


 

 
 

"Boy it's now or never
Time we got together
Been a long time coming, now I need that loving
I like the way you tease me
But let's just make this easy
Put me in control
We can switch roles"

 

"What about us" av The Saturdays började spelas på min mobil och det var ett tecken på att det var dags att gå upp för att åka till skolan. Jag klickade av alarmet och låg kvar några minuter extra i sängen för jag var fortfarande lite öm från gårdages "träning" som Louis överaskade mig med. Inte för att jag klagar för det var helt jävla otroligt, gaaash killen har en riktig stor stolpe mellan bennen, Gud... Jag klev upp från sängen försiktigt eftersom jag är öm mellan bennen och började sakta gå till mitt badrum för att ta en dusch för just nu så känner jag mig lite snuskig. Jag gick i bara en stor grå/svart t-shirt med Union Jack flaggan på och mina svarta spets trosor från igår som jag tog på mig efter "träningen". När jag gick in i badrummet så satte jag på sterion som jag hade där inne och en random låt började spela medans jag började ta av mig de två plaggen jag hade på mig. När både tröjan och trosan låg i en hög på golvet så gick jag in i duschen och satte på det varma vattnet som började rinna ner för min kropp.

 

Jag började massera in shampoot i min hårbotten för att sedan skölja ut det med det varma, underbara vattnet. När shampoot var bort sköljt så började jag massera in balsamet i hår topparna och sedan ta tvål över hela min kropp och raka både ben, armar och det kvinnliga könsorganet. När jag hade rakat mig klart på alla ställen så sköljde jag ut balsamet ur håret och tvålen från kroppen. Jag tog sedan min handuk som hängde utanför duschen på en stång och började troka mitt hår och sedan min kropp.Jag smörjde in min kropp med body butter från bodyshop som luktade som kokosnötter, mums! När min kropp var helt insmord med body butter så gick jag ut från badrummet och in i walk in closeten för att leta efter något att ha på mig. Eftersom idag var en så dag där vi slapp gå runt med våra dumma skoluniformer och istället gå runt med vanliga, snygga kläder plus skor.

 

Jag tog på mig en vit stickad tröja med en svart mustach på som var i stoppad i ett par mörkblåa midje jeansshorts. Jag rullade upp ärmarna på tröjan eftersom tröjan var lite förstor i armarna men jag rullade också upp shorts kanten lite eftersom det så mycket snyggare ut när jag hade vikt upp ärmarna på tröjan. Eftersom det är februari och jag har ingen lust att frysa i själ så tog jag på mig ett par svarta knä/lår strumpor som var rätt så tjocka. Till det så hade jag tagit på mig mina bruna Jeffrey Campbell skor och för att matcha upp skorna så tog jag en brun läderväska och en svart liten hatt. Sminket fick bli enkelt men endå lite dramatiskt så jag gjorde en vingad eyeliner som jag verkligen älskade att göra och som faktiskt var lite som min signatur sminkning. För en vingad eyeliner funkar alltid i alla lägen, stora som små, festliga som vardagliga.

 

Som vanligt så frågade Niall mig om jag ville ha skjuts och såklart sa jag ja, eftersom jag inte hade någon lust att åka bussen till skolan. Så just nu är vi på väg till skolan och radion är på högsta volym och vi bara fjantar oss som löjliga små barn. Men eftersom bilfärden bara är några minuter så blir fjantet inte så långvarit utan det slutar så fort bilen stannade på skolans parkering. Jag och Niall gick tillsammans in till skolan där vi möte upp Zayn, Josh och Valerie ståendes bredvid Valeries och mitt skåp som de nästan gör varje dag. 

 

"Hej!" sa de alla tre samtidigt och Niall och jag svarade med varsitt enkelt "Hej". Vi stod och pratade en liten stund innan klockan ringde och det var dags att gå till lektionerna och som varje måndag så började jag med biologi som jag hade alldeles själv medans Valerie hade kemi. Men det gjorde inte så mycket för det var nästan bara att läraren berättade om olika saker och att vi fick skriva det han sa.

 

"Syns sen!" ropade jag när jag hade börjat gå mot biologi salen. Innan jag kom fram till salen där biologin var i så blev jag in tryck med ryggen mot några skåp. 

 

"Du var helt fantastikt igår." viskade Louis in i mitt öra och började kyssa mig ner från örat ner till halsen.

 

"Louis igår var ett misstag." 

 

"Vad sägs som en rond 2? Ikväll, hos mig, klockan 8?" sa han och struntade i vad jag precis hade sagt.Han snurrade runt så han stod med ryggen lutad mot skåpen och jag ståendes med hans amar runt mina axlar. 

 

"Louis, det var ett One Night thing, inget mer eftersom inget kommer någonsin hända mellan oss." sa jag och jag såg hur något brast innanför hans ögon så att de blev mörkare och mörkare.

 

"Men du är min." sa han med en hård röst innan han började suga hårt på min hals för att sedan gå över till att börja bita.


Ett nytt kapitel, vad tycker ni?!? det är jag( Nora) som har skrivit detta kapitel hoppas att ni gillar det.Och hoppas att ni gillade kapitlet som vår kompis Cornelia hade skrivit till hos, hon är så duktig eller hur :)
 
I alla fall jag har en fråga till er alla hur tycker ni att vi ska göra bilderna till kapitlerna? Vill ni att de ska vara i färg eller svart vita? Här är tre alternativ, vilken gillar ni mest?

 

1:                   2:              3:

Stay away, baby! Chapter 26

Tidigare:

 

"Ja, lovar." Säger jag till henne och kramar om henne innan jag går ut från skolan och bort till busshållplatsen. Bussen kommer och jag går in och betalar och sätter mig längst fram i bussen. Bussen kör in på gatan där jag bor och jag klickar på "stanna" knappen, och det plingar till i bussen. Bussen kommer fram till busshållplatsen och den stannar och dörrarna öpnnas jag går ut och går hem.

 

Jag låser upp dörren till huset och märker att ingen är hemma, jag var van vid att vara ensam hemma. Pappa var alltid på jobbet och Maura med och Niall var ofta med någon kompis. Jag hör en bil köra up på garageuppfarten och jag kollar ut genom fönstret, det var Louis's bil jag ser han gå ut från bilen och sen gå mot våran dörr. Vad gjorde han här?

 

 ________________________________________________________________

 

Jag tog Louis hand och ledde honom upp för trappan och in till mitt rum.

Så det här är mitt rum” sa jag medan Louis tittade runt i rummet. Jag satte mig på sängen som luktade nytvättade lakan. ”Vem är det här?” frågade Louis. Han vände sig om och höll ett foto av min mamma i sin hand.”Det är min mamma”

Louis satte sig bredvid mig på sängen och det såg nästan ut som om han studerade mitt ansikte. ”Du har så vackra ögon, vet du det?” det måste ha varit en retorisk fråga för innan jag hann svara kysste han mig hårt. Hans händer gick mellan att ta i mitt hår till att smeka min rygg. Min tunga utforskade hans mun. Så låg vi ett tag. Plötsligt låg jag i bara bh och trosor och kände att Louis smekte mitt bröst genom bh tyget mina bröstvårtor styvnade direkt av beröringen. Jag kunde känna hans stånd genom jeansen som pulserade mot min mage. Fumligt knäppte jag upp han byxor samtidigt som han tittade på mig med ett självsäkert leende. ”Och varför ser du självsäker ut då? Om jag får fråga” sa jag medan jag smekte hans bara rygg med naglarna. Han stönade till av välbehag och svarade, ”Jag tänkte bara på hur du verkade hata mig för bara några dagar sen och nu ligger du här med mig nästan naken och du är bara min” det sista betonade han lite extra innan han började kyssa mig igen. Hans läppar vandrade över mina kindben till min hals. Där nafsade han lite, inte lika hårt som sist nu gav det mig bara rysningar. Hans läppar fortsatte ner till mina nyckelben och jag kände att min kåthet steg till max. Jag tittade ner på Louis han gjorde något mellan att kyssa och slicka på mitt ena nyckelben. Hans händer letade sig in under min rygg och knäppte upp min behå försiktigt lirkade han mer mina trosor. Hans blick vandrade över min kropp och jag fick gåshud...

 

Louis perspektiv

 

Jag gjorde allt för att behålla självkontrollen, allt jag ville var att bara kasta mig över Emy. Men jag måste vänta hon måste få njuta lite först. Jag böjde mig ner över hennes bröst och slickade på det ena bröstet och masserade det andra. Emy gnydde och stönade och jag blev ännu hårdare även om jag trodde att det var omöjligt. Jag började smeka hennes mage ner mot hennes sköte, jag kunde känna gåshuden på magen och höra henne stöna mitt namn. Emy reste på sig och drog långsamt ner mina kalsonger och när hon fick se min kuk blev hennes ögon stora som tefat. ”Babe är du oskuld?” frågade jag, långsamt skakade hon på huvudet utan att släppa kuken med blicken.”Jag har bara gjort det en gång”sa hon och tittade upp och rodnade.”Med mina gamla pojkvän,” la hon till ”Asså herregud Louis du måste ju vara minst 20 centimeter! Hur ska det här gå?” sa hon och lät osäker. ”Älskling det kommer gå fint vänta bara.” sa jag och kysste henne hårt. Mina händer klämde på hennes rumpa. Jag kände Emys mjuka hand sluta sig över min kuk och jag släppte ut ett stön mitt i vårat grovhångel. Emy som hörde att jag gillade det tog tag lite hårdare och så slutade hon kyssa mig och jag kände hennes läppar sluta sig runt min kuk istället och jag bara stod och höll händerna på hennes huvud och njöt. Hon kunde inte ta in hela kuken i munnen så det som hon inte fick in runkde hon av med ena handen och med andra smekte hon mina pungkulor. Jag tog tag i hennes hår och började munknulla henne ganska hårt och efter bara ett litet tag slutade jag när jag kände jag att jag var nära att komma, Emy fattade det och fortsatte. ”Sluta annars kommer jag snart” men hon slutade inte ”Jag vill smaka på dig” sa hon jag kände orgasmen börja i magen sen sprutade jag, Emy svalde allt och slickade min kuk ren. Jag lyfte upp Emy och la henne i sängen med särade ben. Bara att titta på henne från den vinkeln fick mig att börja hårdna igen. Först drog jag med pekfingret på hennes lilla sköte och kände att hon var våt. Jag tryckte in ett finger och Emy stönade högt. Hela hennes inre var varmt och blött, jag började massera hennes inre väggar och med min tumme smekte jag hennes klitoris. Jag tryckte in ett till finger och Emy gnydde och vred på sig. ”Shh baby, jag ska göra det skönt för dig.” sa jag i min sexigaste röst. Jag drog ur mina fingrar och böjde mig fram, hon luktade fantastiskt och jag behövde smaka henne. Jag drog med tungan från botten av fittan till toppen, stoppade in hela tungan i hennes fitta knullade henne med min tunga och från alla läten tyckte hon att det var skönt. Jag bytte ut tungan mot fingrarna och pumpade fort och hårt.min tunga cirkulerade på hennes klitoris och plötsligt vibrerade hela Emy när hon fick sin orgasm jag slutade och lät henne återhämta sig lite...

 

Emys perspektiv

 

Jag satte mig upp och tittade på Louis, min hand smekte hans kindben och någon stans i mitt huvud gnagde tankar som ”Gillar Louis mig? Är det bara min kropp han vill ha? Hur många har han haft sex med?”men det fick jag tänka på senare för Louis höll på att trä på en kondom. ”Lägg dig ner” sa han med en bestämd röst. Han la sig över mig och jag kände hur han trängde in. Jag hade aldrig känt mig så här fylld, jag älskade verkligen känslan av Louis grova kuk fylla hela mig. Jag hör hur han stönar när nästan hela kuken är inne och jag håller mig för att inte låta honom veta att det gör lite ont.”babe spänn dig inte, då kan jag inte göra det skönt för dig.” jag nickade bara till svar och försökte slappna av. Han väntade tills jag hade anpassat mig till honom sen fortsatte han i ett högt tempo och vi båda började flåsa.”Mmmmh Emy du är så trång och skön” viskade han. Jag drog med naglarna på Louis rygg och jag slog vad på min prada väska att det skulle bli röda ”klös” märken imorgon. Jag började känna suget i kroppen sen krampade jag tag runt Louis kuk när jag kom i en orgasm så stark att det svartnade för ögonen. Louis kom strax där efter. Sen låg vi där några minuter och hämtade andan.” tack babe” va allt Louis sa innan han började klä på sig och sen gå. Innan jag hade förstått vad som hade hänt hörde jag hans bil åka iväg och lämna mig, jag hade bara en tanke i huvudet.

 

Varför hade jag sex med Louis Tomlinson

 

____________________________________________________________________________________________

Hej jag är Noras och Fannys kompis som har skrivit det här kapitlet tänkte att det skulle va lite kul att skriva ett "sex kapitel" men det är mitt första så ni får va snälla hehe ;)


Frågestund del 3

Länkarna till våra top 4 bästa fanfics:

Fanny:

1: http://onedirectionfanfiction.com/viewstory.php?sid=37669&textsize=0&chapter=3

2: http://ffonedirection.blogg.se/

3: http://allweneedisoned.blogg.se/index.html

4: http://ettdnovell.blogg.se

Nora:

1: http://www.onedirectionfanfiction.com/viewstory.php?sid=13374&ageconsent=ok&warning=4

2: http://www.onedirectionfanfiction.com/viewstory.php?sid=3182&ageconsent=ok&warning=4

3: http://www.wattpad.com/story/1505882-99-days-without-you

 

4: http://www.onedirectionfanfiction.com/viewstory.php?sid=18935

 

För fler fanfics klicka er in på antingen Fanny`s eller Nora´s wattpad.

 


Frågestund del 2

Del två i vår underbara frågestund.... NOT!!! hehe ;)


Frågestund del 1

Första delen av våran frågestund!

Sorry för lång väntan har bara inte orkat överföra videosarna till datorn...

//Nora och Fanny xxxx


Stay away, baby! Chapter 25

Tidigare:
När jag satte mig upp så såg jag att Louis hade somnat medans vi var tysta. Han var så himla vacker där han låg på sängen och han såg också vädigt fridful ut när han sov. Innan jag gick så skrev jag en snabb lapp om att jag hade dragit hem och la lappen där jag tidigare hade legat så Louis enkelt kunde hitta den.
 
Jag tog på mig mina ytterkläder som fortfarande låg på golvet då jag och Louis tog på oss våra vanliga kläder. Jag hade ingen ork att knyta mina converse så jag lät skorna vara oknytna och började gå mot ytterdörren som var på nedervåningen i det stora huset som Louis faktiskt bodde i.
 
När jag kom ut från huset och hade kommit ut på vägen som ledde till den delen jag bodde i. Mina steg blev genast snabbare då klockan nästan var halv två och jag visste inte vilka typer som var ute nu. Fast jag hade ju en liten aning om vilka det kunde vara som till exempel: pedofiler, mördare och så klart andra kriminella personer.
 Jag vaknade och gäspade tungt innan jag reste mig upp ur sängen och gick in till badrummet för att ta mig en dusch. Jag klev in i duschen och startade vattnet, jag tog lite jordgubbsshampoo i min handflata och masserade in det i min hårbotten och sköljde ur det. Jag avslutade med lite balsam i hårtopparna innan jag stängde av vattnet och klev ut ur duschen.  Jag lindade runt en handuk runt min kropp och kammade igenom håret som får torka av sig självt. Jag går ut ut badrummet och går in i min walk in closet och tar fram den typiska skoluniformen jag klär på mig det och kollar mig i spegeln jag orkade inte sminka mig. Det var nog ingen som skulle bry sig om jag kom utan smink till skolan endå. Jag gick ner till köket och ser Niall sitta och äta up det sista av hans macka.
 
"God Morgon Emy, vill du ha skjuts till skolan istället för bussen?" Frågar han mig.
 
"Visst, tack." Säger jag och tar fram en macka och brer den, jag mackan i en plastpåse så att jag kan äta den i bilen påväg till skolan istället.
 
"Emy varför sa du inte till mig att du går till en pyskolog?" Frågar Niall mig när han lämnar sitt glas vid diskbänken.
 
"För att jag inte ville att någon skulle veta att jag gick ditt igen." Säger jag till honom och hoppas på att han ska gå på det jag sa, jag visste att han inte skulle bli glad om jag sa att jag var hemma hos Louis.
 
"Har du gått hos en tidigare?" Frågar han mig.
 
"Ja då när mamma dog, men jag vill inte prata om det." Säger jag till honom som svar och går ut i hallen för att ta på mig mina skor och ytterjacka. Niall kommer ut i hallen och tar på sig jackan och skorna och ler varmt mot mig.
 
"Förlåt Emy." Säger han till mig.

"Det är ingen fara." Säger jag till honom och ler. Vi går ut från huset och sätter oss inne i bilen, Niall startar motorn och han backar ut bilen från "bilparkeringen".
 
-
"Slut för idag" Säger engelska läran till oss innan klockan ringer. Alla elever går ut ur klassrummet och går snabbt till sina skåp för att få gå hem från den långa skoldagen.

"Vill du hänga med mig och Niall till stan idag?" Frågar Valerie mig.

"Nee jag tror jag hoppar över det har lute läxor att göra." Säger jag till henne.
 
"Okej, en annan gång?" Frågar hon mig.
 
"Ja, lovar." Säger jag till henne och kramar om henne innan jag går ut från skolan och bort till busshållplatsen. Bussen kommer och jag går in och betalar och sätter mig längst fram i bussen. Bussen kör in på gatan där jag bor och jag klickar på "stanna" knappen, och det plingar till i bussen. Bussen kommer fram till busshållplatsen och den stannar och dörrarna öpnnas jag går ut och går hem.
Jag låser upp dörren till huset och märker att ingen är hemma, jag var van vid att vara ensam hemma. Pappa var alltid på jobbet och Maura med och Niall var ofta med någon kompis. Jag hör en bil köra up på garageuppfarten och jag kollar ut genom fönstret, det var Louis's bil jag ser han gå ut från bilen och sen gå mot våran dörr. Vad gjorde han här?

Nytt kapitel, äntligen!! Har sutiit och stressat ihop det här kapitlet så det är inte det bästa, men jag hoppas att ni gillar det endå. Kan också finnas lite stavfel men jag hinner inte kolla igenom det.
Vi har prov den här veckan igen så uppdateringen kommer bli lite dålig, men vi ska verkligen försöka!
 
Vad kommer hända i nästa kapitel? Kommentera! KRAM & PUSS FANNY OCH NORA xxx

Förlåt!!

Vi vet att  uppdateringen inte har varit den bästa och att frågestunds svaren skulle ha kommit up i lördags. Svaren på frågestunden har Nora så vet inte när hon lägger up dom. Och ett nytt kapitel kommer ikväll, när jag har pluggat klart så ska jag sätta mig ner och skriva ett kapitel till er.
 
Kram Fanny xx

Stay away, baby! Chapter 24

Tidigare:
"Jag sa. SÄG INGET" sa han med en illsken röst som fick mig att rysa av den lilla rädslan jag hade för honom. Jag gjorde som han sa och la mig ner på sängen utan att säga någotting. Han la sig över mig men la ingen vikt på mig utan höll sig uppe med hjälp av hans armar som var på var sin sida om mitt huvud. Våra läppar åter förendades och den här gången så träffades våra tungor för första gången. Det var som en stöt gick igenom mig eller som ett fyrverkeri tog fart i mig. För känslan jag alltid fick när våra läppar mötes var otrolig, nästan som en drog för mig. För när jag väll hade fått smakat på Louis läppar så var det svårt att inte fortsätta. Jag ville bara ha mer och mer hela tiden men så klart eftersom vi är tvungna att andas så måste man nån gång sluta. Och varje gång han eller jag var tvungna att andas så var det som någon slog mig hårt i magen.
 
Louis tröja var det första klädesplaget som åkte av, sedan var det min tröja och mina byxor. Så just nu låg jag i mina bara underkläder som jag för en gångs skull hade matchat. Louis avbröt vårt hångel genom att granska mig från top till tå och det gjorde mig otroligt osäker. 
 
"Damn." Sa han innan han böjde sig ner ingen och vi åter gick till vårt hångel
 
 
Men såklart måste mobilen ringa och förstöra allt och det pinsamaste var att det var min. Louis sukade och rullade av mig och jag drog upp mina trosor som han hade börjat att ta av mig men inte hunnit så långt på grund utav mobilens irriterande ringsignal.
 
"Vart fan är du?!" skrek Niall i andra änden utav telefonsamtalet. 
 
"Hos Valerie, som jag sa förut." sa jag för det var den bästa lögnen jag kom på.
 
"Bullshit, Valerie är här med Josh och mig så vart fan är du!!" skrek han åter igen. Jag suckade när jag insåg att jag var tvungen att säga sanningen.
 
"Jag är hos min psykolog, nöjd?" sa jag och bitch slapade mig mentalt i huvudet. Allvarligt "Psykolog" kunde du inte kommit på något annat eller kanske någon bra lögn. Nej, istället sa jag att jag var hos min psykolog som jag inte äns har eller jag hade ju en när mamma dog men det var länge sedan och det var hemma i New York.
 
"Shit, jag menade inte... jag... förlåt mig." sa han och hans röst var lugn jämfört med den han hade innan, då han skrek på mig.
 
"Gör inget men nästa gång försök att inte göra mig döv när du ringer mig och är sur." sa jag och det fick honom att skratta.
 
"Ja ja, om du säger det så, vi syns senare då."
 
"Ja det gör vi, hej då!"
 
"Hej då" sa han och avslutade vårt samtal. När jag kollade på Louis så gav han mig den där "vad fan var det?" looken men det fick mig bara att skaka på huvudet och istället gå mot honom där han låg på sängen.
 
"Vad handlade det där om?" frågade han och jag skakade åter igen på huvudet.
 
"Niall, som undrade vart jag var då jag hade sagt att jag var hos Valerie men hon var med dem." sa jag och han nickade. Jag la mig ner bredvid honom i sängen och la mitt huvud på hans bröstkorg så jag kunde höra hans hjärta slå.
 
-
 
 
Jag kände hur mina ögonlock blev tyngre så det kanske var dags för mig att gå hem då Niall säkert skulle komma hem om någon timma eller så. Louis och jag hade på sängen i tystnad i nästan en timma och det var faktiskt riktigt skönt att bara höra hans hjärtslag. 
 
När jag satte mig upp så såg jag att Louis hade somnat medans vi var tysta. Han var så himla vacker där han låg på sängen och han såg också vädigt fridful ut när han sov. Innan jag gick så skrev jag en snabb lapp om att jag hade dragit hem och la lappen där jag tidigare hade legat så Louis enkelt kunde hitta den.
 
Jag tog på mig mina ytterkläder som fortfarande låg på golvet då jag och Louis tog på oss våra vanliga kläder. Jag hade ingen ork att knyta mina converse så jag lät skorna vara oknytna och började gå mot ytterdörren som var på nedervåningen i det stora huset som Louis faktiskt bodde i.
 
När jag kom ut från huset och hade kommit ut på vägen som ledde till den delen jag bodde i. Mina steg blev genast snabbare då klockan nästan var halv två och jag visste inte vilka typer som var ute nu. Fast jag hade ju en liten aning om vilka det kunde vara som till exempel: pedofiler, mördare och så klart andra kriminella personer. 
 

Förlåt Förlåt!! Vi är så himla ledsna för den dåliga uppdateringen men pågrund utav skolan och annat skit så har vi inte hittat tiden till att skriva ett nytt kapitel. Och så var det här kapitlet riktigt svårt att komma på, så det är en anledning till att det har tagit långtid, sorry... Imorgon så kommer det ett nytt kapitel plus att frågestunden kommer ut imorgon. Vi vill tacka er för alla frågor som vi har fått och om ni vill så kan ni skriva några till i det HÄR inlägget

Frågestund!!

Tänkte bara på mina er om vår frågestund som kommer att läggas ut på lördag. Så vi vill att ni kommenterar på antingen det här inlägget eller de två senaste inläggen. Vi kommer svara på alla frågor i en video som vi lägger upp på bloggen.
 
Men för att frågestunden ska bli rolig så vill vi ha lite frågor. De kan vara seriösa, deprimerande, konstiga, roliga, handla om skolan, om oss, om livet, om killarna. Helt enkelt om vad som helst för det är ni som bestämmer för det är era frågor.
 
Så snälla söta underbara läsare skriv några frågor till oss så blir vi super glada.
 
PÖSS // Nora och Fanny xxxx
 
Länkar till inlägg ni kan kommentera på:
 
Stay away, baby! Chapter 23:
 
http://onedstolemytime.blogg.se/2013/march/best-friends-forever-kapitel-23-2.html
 
Tillbaka/Frågestund:
 
http://onedstolemytime.blogg.se/2013/march/tillbakafragestund.html
 


Stay away, baby! Chapter 23

tidigare:
 
"Visst." sa jag och tänkte på att jag nu kommer snabbare till Louis hus. Niall stannade bilen och jag gick ur den, vi sa hej då till varandra innan jag stängde dörren och han åkte sin väg till Josh. Jag började gå mot Louis hus som var åt det andra hållet.
 
När jag kom fram så såg jag hur det lysste i ett utav fönstrerna så jag antog att det var Louis rum. Jag gick upp för den lilla trappan som ledde upp till dörren och plingade på. Jag hörde hur snabba fotsteg kom mot dörren där jag stog och när dörren öppnades så möttes jag av ett par blå ögon. Han sa inget utan tog bara min hand och drog in mig så att jag nu var inne i hans hus. När dörren var stängd så tryckte han mig mot den och kysste mig hårt och passionerat.
 
 
 
Kyssen blev hettare och hettare men eftersom jag kände hur syret började ta slut och jag kände ett behov till att andas så avbröts kyssen som mer var som ett hångel. Vi båda stod och andades anfått på varandra när vi stod och kollade in i varandras ögon.
 
"Hej" sa han när vi hade fått tillbaka vår andning. Jag kände hur mina kinder blev varmare och hur jag inte kunde hålla kvar min blick på honom. Så min blick for ner i golvet och mina kinder började svalna och förlora den rosa/röda färgen som de säkert hade.
 
"Hej" sa jag men kollade fortfarande ner i golvet. Louis tog min hand och började leda mig in i huset med både skor och jacka fortfarande på. När vi kom fram till hans rum som låg på övervåningen så pekade han på sängen och jag gjorde som han sa och gick och satte mig på sängen. Han gick närmare mig men satte sig ner på huk för att börja ta av mina skor åt mig. Eftersom jag bar ett par vinröda converse så började han att knyta upp skon, först höger för att sedan börja på vänster foten. När han hade knytit upp ena skon så slängde han iväg den och började med den andra foten.
 
När han hade kastat iväg båda skorna så satte han sig på sängen och la var sin hand på mina axlar. Han började då ta av mig jackan men innan han fortsatte så började han kyssa min nacke. När jag kände hans läppar mot min hud så stängdes mina ögon omedelbart av den sköna känslan som hans läppar lämnade efter sig. Jackan var vid mina armbågar när jag kände hur ett stön for från mina läppar men Louis fortsatte med att få av mig jackan.
 
"Lägg dig ner och säg inget." sa han när jag var fri från både skor och jacka. 
 
"Okej"
 
"Jag sa. SÄG INGET" sa han med en illsken röst som fick mig att rysa av den lilla rädslan jag hade för honom. Jag gjorde som han sa och la mig ner på sängen utan att säga någotting. Han la sig över mig men la ingen vikt på mig utan höll sig uppe med hjälp av hans armar som var på var sin sida om mitt huvud. Våra läppar åter förendades och den här gången så träffades våra tungor för första gången. Det var som en stöt gick igenom mig eller som ett fyrverkeri tog fart i mig. För känslan jag alltid fick när våra läppar mötes var otrolig, nästan som en drog för mig. För när jag väll hade fått smakat på Louis läppar så var det svårt att inte fortsätta. Jag ville bara ha mer och mer hela tiden men så klart eftersom vi är tvungna att andas så måste man nån gång sluta. Och varje gång han eller jag var tvungna att andas så var det som någon slog mig hårt i magen.
 
Louis tröja var det första klädesplaget som åkte av, sedan var det min tröja och mina byxor. Så just nu låg jag i mina bara underkläder som jag för en gångs skull hade matchat. Louis avbröt vårt hångel genom att granska mig från top till tå och det gjorde mig otroligt osäker. 
 
"Damn." Sa han innan han böjde sig ner ingen och vi åter gick till vårt hångel.
Nytt kapitel! Vad tycker ni? Glöm inte frågestunden!!
 
KOMMENTERA! xx Fanny & Nora

Vi har fullt upp...

Hej, vi är verkligen så ledsna att vi inte har kunnit lagt upp något nytt kapitel, men både jag(fanny) och Nora har No-prov i vecka och flera stycken läxor också, så vi hinner inte skriva. Men vi ska försöka få ihop ett kapitel så fort som möljigt.
 
Tack, ni som har ställt frågor och ni får gärna skicka in flera! Vi har besämmt att vi svarar på dom i ett videoinlägg, så det skulle vara jätte kul om vi fick några fler frågor. Fråga vad ni vill, från himmel till jord haha.
 
Hoppas ni förstår, kram Fanny & Nora!
 
LÄNK TILL FRÅGESTUNDEN!
http://onedstolemytime.blogg.se/2013/march/tillbakafragestund.html
 

Stay away, baby! Chapter 22

Tidigare:
"Kommer du?" Säger Niall som har öppnat min dörr åt mig och står redan ute på gatan. Jag nickar innan jag går ut ur bilen och vi går in mot starbucks. Vi hade tur att det var ganska tomt, jag såg bara två personer som fikade. Vi beställde vårat fika och fick det, vi gick och satte oss lite längre ner i "lokalen". Jag ställde ner mina grejer och satte mig ner, och samma sak gjorde Niall.
 
"Emy varför är du så tyst?" Frågar Niall mig.
 
"Ehh.. jag.. inget." Svarar jag honom.
 
"Säg." Säger han till mig.
 
"Varför slog du Louis?" Frågar jag honom och jag hör honom sucka och han drar handen genom håret.

 
 
 "Ehh, det var inte min idé Emy." Säger han till mig.
 
"Vems var det då och varför?" Frågar jag honom.
 
"Jag var hemma hos Josh, sen kom Zayn ditt och frågade Josh om han kunde följa med över till Louis, och då frågade Josh om jag kunde följa med vilket jag fick. Jag hade ingen aning om varför vi skulle ditt förns Zayn berättade det för oss. Jag antar att jag vart lite arg över det." Säger han.
 
"Arg över vad?" Frågar jag honom.
 
"Att Louis var hemma i vårat hus när du var ensam hemma" Säger han till mig. Hade Zayn berättat precis allting eller var det, det ända han hade berättat?
 
"Vad de det ända Zayn berättade för dig?" Frågar jag honom.
 
"Ja det var bara det, vadå vad hände mer?" Frågar han mig.
 
"Ingenting hände." Svarar jag honom, det hade ju engentligen hänt mer men jag klarade inte av att berätta det för Niall han skulle bli så arg på mig.
 
"Säker på det Emy?" Frågar han mig.
 
"100 procent." Svarar jag honom och skrattar, han skrattar med mig och vi fortsätter äta vårat fika.
 
-
 Från Louis: Gör du? xx
 
Till Louis: Är på väg hem, du? xx
 
Från Louis: Ensam hemma, lust att komma över? xx
 
Till Louis: Visst är hos dig om 15 xx
 
Från Louis: Längtar xx
 

Jag stoppade tillbaka mobilen i högra fram fickan på mina jeans när jag hade läst det sista sms:et Louis skickade till mig. Just nu satt Niall och jag i bilen på väg hem från starbucks efter att ha pratat om allt och alla.
 
"Vem var det du sms:ade med?" frågade Niall när vi nästan var framme vi huset.
 
"Valerie" sa jag och tog upp min  mobil igen för att svara på ett sms som Valerie faktiskt hade skickat till mig för några timmar sedan. 
 
"Okej, jag ska över till Josh så är det okej om jag lämnar av dig här och att du går resten av vägen hem?" sa han  och jag såg att vi bara var några hus ifrån vårt.
 
"Visst." sa jag och tänkte på att jag nu kommer snabbare till Louis hus. Niall stannade bilen och jag gick ur den, vi sa hej då till varandra innan jag stängde dörren och han åkte sin väg till Josh. Jag började gå mot Louis hus som var åt det andra hållet.
 
När jag kom fram så såg jag hur det lysste i ett utav fönstrerna så jag antog att det var Louis rum. Jag gick upp för den lilla trappan som ledde upp till dörren och plingade på. Jag hörde hur snabba fotsteg kom mot dörren där jag stog och när dörren öppnades så möttes jag av ett par blå ögon. Han sa inget utan tog bara min hand och drog in mig så att jag nu var inne i hans hus. När dörren var stängd så tryckte han mig mot den och kysste mig hårt och passionerat.

Så nu är kapitel 22 ute, hoppas ni gillar det. Kom ihåg att lämna en kommentar på inlägget nedanför till frågestunden som vi ska ha i snart. Lämna en kommentar där eller om ni vill så kan ni lämna era frågor i det är inlägget,  ni bestämmer!! 
 
Kram Nora och Fanny xxx

TILLBAKA/FRÅGESTUND!!!

Heeeej babes!!! 
 
Nu är jag tillbaka i Sverige och redo att hjälpa Fanny med kapitlerna. Men eftersom vi har NO-prov den veckan som kommer och att jag har en uppsatts att skriva så kanske det blir tight, men vi ska få det att funka.
 
 Men visst var kapitlerna bra som Fanny hade skrivit, Gud älskar de så mycket! Vet faktiskt inte hur jag kan göra min comeback efter så grymma kapitel. Får väll jobba min väg uppåt till att ha nåt min värdighet igen, inom DFFW (Directionernas fanfiction world).
 
Fanny frågade mig i torsdags om vi kunde ha en frågestund på bloggen men eftersom jag inte hade något internet så har inte jag kunnat svarat på hennes fråga. Så det här inlägget blir som en hälsning/ frågestund. Så lämna en kommentar eller två om fråger ni har till oss om till exempel om bloggen eller oss. Ja, valet är er att men desto mer frågor vi får desto roligare blir det!
 
 SÅ FRÅGA PÅ NU!!!!! 

Stay away, baby! Chapter 21

Tidigare:
"Nehhe, så du berättade aldrig för någon utav dom vad VI gjorde hemma hos dig igår kväll?" Frågar han mig och betonar vi. Jag svarar honom inte, han vet att jag har berättat för någon utav killarna vad vi gjorde igårkväll, men jag trodde inte att Zayn skulle säga till dom andra och gå till Louis och slå honom.
"Louis jag visste inte att dom skulle göra så där mot dig." Säger jag till honom.
 
"Nee eller hur Emy." Säger han bara.
 
"Jag lovar Louis." Säger jag till honom. Han kollar rakt in i mina ögon och jag kollar tillbaka in i hans ögon, dom är så fina en blå färg som jag aldrig hade sett någon ha. Jag ser hur han lutar sig närmare min bänk och jag lutar mig längre fram, vi möts i en kyss. "Du är fortfarande min" viskar han mot mina läppar. Jag vet inte var det var med den här kyssen den kändes annorlunda på något sätt, det var inte som dom andra vi hade delat. Vänta. Jag höllde väll inte på att falla för Louis? Gillade jag kyssen?

 
Kvarsittningen var slut och jag och Louis gick till våra skåp. Hela kvarsittningen hade Louis velat haft "hjälp" med pappret vi hade fått av kvarsittnings-läraren, sanningen var att han inte behövde hjälp han ville bara prata med mig.
Jag kom fram till skåpet och tog fram min jacka och väska. Jag stängde skåpet och klädde på mig jackan och tog tag i väskan i handen. Jag gick till enteren ioch där står Louis, han ler mot mig och jag ler tillbaka.

"Hej då Emy, syns imorn va?" Säger han till mig.
 
"Antar det, hej då Louis." Säger jag innan jag går ut från skolan, jag går till busshållsplatsen, jag hade ingen ork att gå hem och jag vile inte ringa Niall. Jag såg bussen komma och jag går på den och betalar för mig, jag ser några från skolan sitta längre in i bussen men jag går inte fram till dom. Jag sätter mig längst fram i bussen och sätter i hörlurarna i mobilen och öronen, och sätter på Demi Lovato's nya låt Heart Attack. Jag hade alltid gillat Demi's låtar, jag hade faktiskt träffat henne en gång i USA på en av hennes signeringar.
 
-
 
"Hej Emy." Hör jag Niall säga när jag kommer in i köket för att ta något att äta.

"Hej." Säger jag utan att kolla på honom, jag går fram till skafferiet men hittar inget jag vill ha.
 
"Kan vi inte dra till Starbucks istället?" Säger han. Jag stänger skåpet och kollar på honom.
 
"Visst, kom då." Säger jag till honom och går ut i hallen för att sätta på mig jackan och skorna. Niall kommer ut i hallen och sätter på sig skorna och en vanlig tjocktröja/munkjacka. Vi går ut ur huset och sätter oss inne i Niall's bil, ingen utav oss säger någonting alls. Bilfärden var tyst och det ända man hörde var musiken från radion, jag vart trött på pratet från radion. Jag sträcker armen till on/off knappen och stänger av radion och tar fram mobilen och kopplar in den och sätter min spellista på shuffle. Niall skrattar när "The Wanted's" låt kommer.
 
"Vad är det för fel på The Wanted?" Frågar jag honom surt.
 
"Ingenting, bara typiskt tjejer." Säger han och skrattar. Niall stannar bilen och då ser jag att vi redan är framme, jag har aldrig varit på starbucks än i London, och nu såg jag att vi var inne i stan där jag aldrig hade varit än. Jag borde verkligen åka hit någon dag och shoppa lite på Oxford street, kanske med Valerie: Eller kanske borde jag åka hit med Maura och lära känna henne bättre, det skulle ju inte skada.
 
"Kommer du?" Säger Niall som har öppnat min dörr åt mig och står redan ute på gatan. Jag nickar innan jag går ut ur bilen och vi går in mot starbucks. Vi hade tur att det var ganska tomt, jag såg bara två personer som fikade. Vi beställde vårat fika och fick det, vi gick och satte oss lite längre ner i "lokalen". Jag ställde ner mina grejer och satte mig ner, och samma sak gjorde Niall.
 
"Emy varför är du så tyst?" Frågar Niall mig.
 
"Ehh.. jag.. inget." Svarar jag honom.
 
"Säg." Säger han till mig.
 
"Varför slog du Louis?" Frågar jag honom och jag hör honom sucka och han drar handen genom håret.
Nytt kapitel, inte jättelångt men jag hinner inte skriva mer. Inte världens bästa/roligaste kapitel men hoppas att ni gillar det ändå. Hinner inte läsa igenom det men hoppas att det inte är för många stavfel och sånt.
 
Kram Fanny xx

Stay away, baby! Chapter 20

Tidigare:
Till: Louis
När?
 
Från: Louis
Efter skolan? x
 
Till: Louis
Har kvarsittning :)
 
Från: Louis
Då syns vi där. x

Skolan var slut och jag satt utanför lokalen till kvarsittningen, det var bara jag där och Louis hade inte kommit än. Jag hör dörren öppnas och där står kvarsittningsläraren jag har aldrig sätt honom innan, men han jobbar antagligen på skolan. Jag går in klassrummet och sätter mig längst bak, det var tomt i salen. Efter ungefär 5 minuter så knackar någon på dörren, läraren går och öppnar dörren och där står Louis.
 
"Och varför är du sen?" Frågar läraren.
 
"Ehh... lektionen gick över." Svarar Louis läraren, det verkade bara som att Louis kom på det i stunden, det lät inte änns sant när han sa det.
 
"Jahha, sätt dig ner." Säger läraren till Louis. Louis går in och sätter sig en rad framför mig, han vänder sig om och ger mig ett leende, jag ler ett litet leende innan han vänder sig om igen. Vem hade igentligen gjort det där mot hans ansikte, jag ville veta vem och varför. Jag suckade och kollade fram på läraren som sog vid tavlan.
 
"Jag ska gå och fixa några papper som ni kan jobba med, stanna här." Säger läraren, jag nickar och ser att Louis nickar han också. Läraren går ut ur klassrummet och Louis och jag sitter kvar där inne tysta. Jag vill verkligen veta vad det är som har hänt med Louis ansikte, och det ända sättet jag kan få reda på det är att fråga honom. 
 
"Louis." Säger jag bara och han vänder sig om.
 
"Vad är det, baby?" Svarar han mig och ler.
 
"Vem har gjort det där? På ditt ansikte." Frågar jag honom och han suckar tyst.
 
"Du vill inte veta." Svarar han mig bara, jag kollar på honom frågande.
 
"Jo det vill jag, snälla säg bara."Säger jag till honom, han kollar rakt in i mina ögon och jag gör samma sak och nickar, som ett tecken på att han ska berätta.
 
"Det var Zayn, Niall och Josh." Säger han. Jag känner hur chokad jag blir, varför skulle dom göra det för. Jag hade aldrig tänkt mig att dom skulle starta ett bråk, jag hade bara trott att dom vart utsatta för bråk.

"Va?" Säger jag även fast jag hörde va han sa.
 
"Du hörde vad jag sa Emy, och du behöver inte fråga varför för det vet du nog själv." Säger han och vänder sig om.
 
"Louis, jag vet inte varför dom gjorde det." Säger jag till honom. Han vände sig om och kollade på mig med höjda ögonbryn.
 
"Nehhe, så du berättade aldrig för någon utav dom vad VI gjorde hemma hos dig igår kväll?" Frågar han mig och betonar vi. Jag svarar honom inte, han vet att jag har berättat för någon utav killarna vad vi gjorde igårkväll, men jag trodde inte att Zayn skulle säga till dom andra och gå till Louis och slå honom.

"Louis jag visste inte att dom skulle göra så där mot dig." Säger jag till honom.
 
"Nee eller hur Emy." Säger han bara.
 
"Jag lovar Louis." Säger jag till honom. Han kollar rakt in i mina ögon och jag kollar tillbaka in i hans ögon, dom är så fina en blå färg som jag aldrig hade sett någon ha. Jag ser hur han lutar sig närmare min bänk och jag lutar mig längre fram, vi möts i en kyss. "Du är fortfarande min" viskar han mot mina läppar. Jag vet inte var det var med den här kyssen den kändes annorlunda på något sätt, det var inte som dom andra vi hade delat. Vänta. Jag höllde väll inte på att falla för Louis? Gillade jag kyssen?
Glad att jag lovade två kapitel, för jag har varit på ett riktigt skrivarhumör, haha.
Imorgon så kommer Nora hem igen, vilken tid vet jag inte. Jag vet inte om jag hinner skriva ett kapitel imorgon, men jag ska verkligen försöka att hinna med det. Och det är redan kapitel 20, känns som att vi nyss började!
 
Hoppas att ni gillar det! Kram Fanny xx

Stay away, baby! Chapter 19

Tidigare:
Filmen tog slut, jag och Emy hade skrattat ganska mycket åt barnfilmen. Det spelar nog ingen roll hur gammal man är alla gillar nog hitta nemo. Vi ställer oss upp och Emy stänger av DVD-spelaren, vi går ut i hallen och jag tar på mig min ytterkläder. Jag kramar om henne och går ut genom dörren.
 
"Hej då Emy, vi syns imorn." Säger jag till henne.
 
"Hej då Zayn och tack." Säger hon och ler mot mig.
 
"Allt för dig." Säger jag innan jag stänger dörren om mig. Jag har tur att mitt hus inte är så långt bort från Emy's hus så att man kan gå hem. Men hem tänker jag inte gå först, innan ska jag visa hur det ska vara, igen rör Emy och det ska han få veta.

Jag gick ner för gatan, det var ganska mörkt ute och lite smått kyligt. Jag kollade mig omkring det var helt tomt, det var inte en människa ute. Jag kom till slutet av gatan och såg det välbekanta huset. Jag gick emot det och knackade på dörren, dörrklockan fungerade inte det visste jag redan så det var inte värt ett försök. Dörren öppnades opch där stog personen jag ville få hjälp av.
 
"Hej, vad gör du här?" Frågar Josh mig.
 
"Jag behöver hjälp med Louis det har med Emy att göra." Säger jag, jag vet att Emy betyder mycket för Josh så jag vet att han kommer att hjälpa mig.
 
"Du behöver inte änns fråga, är det okej om Niall kommer med?" Frågar han mig.
 
"Destu mer destu bättre." Säger jag, Josh nickar som svar.
 
"NIALL! VI BEHÖVER DIN HJÄLP!" Skriker Josh till Niall som antagligen är på övervåningen. Jag hör steg komma upifrån och sen hur någon kommer springandes ner från trappan. Jag ser Niall och han har ett frågande uttryck.
 
"Det har med Louis och Emy att göra." Säger Josh till Niall och han nickar bara. Josh och Niall drar på sig sina jackor och skor. Vi går ut ifrån huset och Josh låser dörren. Vi börjar gå mot Louis hus och det är ovanligt tyst mellan oss.
 
"Asså Zayn vad är det som har hänt mellan dom?" Frågar Niall och bryter tystnaden, jag berättar allt för dom och Josh och Niall kollar på mig chokat.
 
"Wow, trodde inte det om Emy hon verkar så oskyldig." Säger Josh, Niall och jag nickar instämmande.
 
"Det är hon." Säger Niall. Men hur kunde Niall veta det han hade ju känt henne nästan lika länge som vi hade gjort, det var ju inte så att dom hade träffats innan. Fast dom kanske har pratat mer än vad vi gör med henne, dom bor ju ändå med varandra. Vi går förbi huset brevid Louis hus, vi kollar på varandra innan vi nickar.
_
 
--Emy's perspektiv--
Skolan var som vanligt högljud när jag kom in i entren tillsammans med Valerie. Vi gick till våra skåp och tog fram engelska böckerna, som var den första lektionen nu på morgonen. Jag stängde skåpet som låstes av sig självt och gick fram till Valerie's skåp. Vi gick till engelska salen och vi väntade utanför, jag känner hur någon tar tag i min hand och lägger någonting i den. Jag tar upp handen och kollar vad det låg i det var en lapp, jag vänder mig om och ser Louis stå där. Han är lila/blå i nästan hela ansiktet och har en fläskläpp, jag ger honom ett snett leende, när han ser att jag har sett honom så vänder han sig om och går iväg till sitt skåp. Jag kollar mig omkring, jag ser Valeire stå och prata med någon tjej som går i våran klass. Jag vicker upp lappen och läser vad det står.
 
Vi behöver prata. //Louis xx
 
Vad behöver vi prata om? Jag suckar och ser att läraren redan har börjat att släppa in alla eleverna i klassen, jag går in i klassrummet och sätter mig brevid Valerie. Engelska läraren börjar prata om ar och er verb och jag slutar genast att lyssna, det var så onödigt det var mitt eget hemspråk, varför ska jag lära mig det? Jag börjar klottra lite på mig papper som jag har framför mig. Jag känner en armbåge i sidan av min mage och jag kollar upp på Valerie hon nickar bara mot lärarens håll och då märker jag att hela klassen kollar på mig.
 
"Emy, kan du svara på frågan jag frågade dig?" Frågar engelska läraren mig, jag skakar bara på huvudet.
 
"Nej såklart, det brukar bli så när man inte lyssnar på lektionerna." Säger han igen, jag nickar bara sakta.
 
"Kvarsittning efter skolan, så du kan ta igen det du inte lyssnat på." Säger han bara innan skolklockan ringer ut.
 
"Emy, vad var det där nödvändigt för?" Säger Valerie till mig och ler.
 
"Jag vet inte." Säger jag och ler till henne, hon skrattar åt mig. Vi lämnar grejerna och går och sätter oss på en  bänkarna i skolan. Jag tar fram mobilen och skickar iväg ett sms till Louis.
 
Till: Louis
När?
 
Från: Louis
Efter skolan? x
 
Till: Louis
Har kvarsittning :)
 
Från: Louis
Då syns vi där. x
Wihhooo, ett nytt kapitel! Ska direkt sätta mig och skriva ett till kapitel till er, fast det kommer upp vid ungefär nio ikväll, så att nästan alla hinner se att det är två kapitel jag har lagt upp!
 
Kommentera! xx

Ikväll..

Hello, ikväll kommer det tyvär inget kapitel, jag(fanny) har läxor att gör bland annat att läsa 80 sidor i en bok, så jag hinner inte riktigt med att skriva ett kapitel idag. Men ni får ett som vanligt ett kapitel imorn, om ni kommeneterar lite mer på det förra kapitlet kanske ni får två, upp till er! Kram på er //Fanny xx

Stay away, baby! Chapter 18

Tidigare:
"Asså ee.." Började jag men jag avslutade det jag skulle säga.
 
"Emy du kan lita på mig jag kommer inte bli arg, sur eller beräta för någon." Säger han och kollar på mig med ett litet leende. Jag nickar bara som svar.
 
"Louis kom hit." Säger jag till att börja med, jag ser att Zayn blir lite stel när jag säger Louis's namn men jag fortsätter. "Och vi liksom vi.." Jag visste inte hur jag skulle säga det så jag drog ner min tröja lite så att man såg sugmärkena och bitmärket. Jag ser på Zayn's uttryck att han inte är glad alls men han ser inte så arg ut som att jag trodde att han skulle bli.
 
"Emy.." Börjar han och kollar upp på mig och suckar. Varför hade jag berättat för Zayn? Han kommer bara bli arg och inte vilja prata med mig mer.

--Zayn's perspektiv--
"Emy.." Börjar jag men jag vet inte vad jag ska säga. Jag vart chokad, det sista jag trodde om henne var att hon skulle vara med Louis. Men jag hade väl antagligen fel, gud jag hade aldrig trott det om Emy. Jag är på ett sätt besviken, men jag vet hur Louis är och vad han kan göra, han kan göra vad som helst för att få en tjej att bli hans. Så jag kunde inte lägga hela skulden på Emy.
 
"Emy.. jag är besviken och arg men jag kan inte lägga hela skulden på dig. Louis kan göra nästan allting han vill och få vad han vill. Men Emy varför står du inte emot? Säger jag till henne.

"Jag vet inte." Mumlar hon fram, jag kollar på henne och ler ett litet leende.
 
"Jag tvingar dig inte att stå emot honom, men du vet vad jag tycker om honom." Säger jag till henne, hon nickar bara som svar.
 
"Zayn, jag ville inte änns att han skulle komma hitt." Säger hon tyst och snyftar. Gråter hon? Jag ser hur hon lyfter upp sitt huvud och kollar på mig och jag ser tårar på hennes kinder.
 
"Emy, vad menar du?" Frågar jag henne. Hon tar upp sin mobil och räcker den till mig, jag tar tag i den och ser att det är meddelandena mellen henne och Louis. Jag läser konversationen två gånger, jag känner att jag blir arg hur fan kunde han bara bjuda in sig själv när hon sa nej?
 
"Emy, varför öppnade du dörren då?" Frågar jag henne.
 
"Det gjorde jag inte jag somnade i soffan och vaknade av att han satt brevid mig." Säger hon till mig.
 
"Hade du låst dörren?" Frågar jag henne, hon skakar bara på huvudet som svar och jag suckar.

"Emy, du måste låsa dörren efter dig." Säger jag till henne.
 
"Jag vet, jag vill inte prata om det mer." Säger hon till mig och torkar bort tårarna från hennes kinder.
 
"Det är okej, vill du hitta på något?" Frågar jag henne.
 
"Kolla på film?" Frågar hon mig. Jag ler stort till henne och nickar på huvudet. Vi reser och upp och lämnar te-kopparna på diskbänken och Emy ställer in kakpaketet. Vi går in mot vardagsrummet och hon lägger ut några filmer på bordet, det första jag ser är hitta nemo och jag vet att den kommer göra Emy på gladare humör.
 
"Hitta Nemo ska vi se." Säger jag och håller upp filmen.
 
"Seriöst Zayn?" Frågar hon mig och skrattar, jag nickar och räcker filmen till henne, hon tar emot den och stoppar in den i DVD-spelaren. Filmen startar och vi sätter oss i soffan, hon lutar huvudet mot min axel och jag tar armen om hennes axlar.
 
-

Filmen tog slut, jag och Emy hade skrattat ganska mycket åt barnfilmen. Det spelar nog ingen roll hur gammal man är alla gillar nog hitta nemo. Vi ställer oss upp och Emy stänger av DVD-spelaren, vi går ut i hallen och jag tar på mig min ytterkläder. Jag kramar om henne och går ut genom dörren.
 
"Hej då Emy, vi syns imorn." Säger jag till henne.
 
"Hej då Zayn och tack." Säger hon och ler mot mig.
 
"Allt för dig." Säger jag innan jag stänger dörren om mig. Jag har tur att mitt hus inte är så långt bort från Emy's hus så att man kan gå hem. Men hem tänker jag inte gå först, innan ska jag visa hur det ska vara, igen rör Emy och det ska han få veta. 
Vad är det Zayn tänker göra?
En fråga, skulle ni vilja ha en frågestund på bloggen?
 
Kommentera!! xxx

Stay away, baby! Chapter 17

Tidigare:
"Jag fixar lite mat Emy och så kan vi äta sen, Maura kommer hem sent ikväll." Säger han till mig och jag nickar som svar och ler stort. Jag ser hur han vänder sig om och går ut från vardagsrummet och hör hur han går up på övervåningen. Jag reser mig upp och kollar bakom soffan och ser hur Louis sitter där jag kan inte låta bli att le åt hur lustigt det ser ut, han reser sig upp och klättrar över soffan. Vi smyger ut i hallen och han tar på sig sina skor, när han har satt på sig sina skor så kollar han på mig och ger mig ett leende och innan jag ens hinner säga emot så är hans läppar emot mina, jag kan inte säga att jag inte gillar hans mjuka läppar mot mina för det gör jag. Han avslutar kyssen och viskar i mitt öra "Tack Emy, vi syns imorn" jag nickar bara sakta innan han tyst går ut från huset genom dörren.
Jag springer up på övervåningen och in i mitt rum, jag går in i min walk-in-closet och tar fram ett par gråa mjukisbyxor och en svart stickad tröja, jag vill ju inte att pappa ska se bitmärket som Louis hade gjort igen..
Jag låg uppe i min säng, jag och pappa hade precis ätit mat det vart hans goda tacos. Jag kollade lite på mobilen och väntade på att Niall skulle komma hem från Josh, jag behövde verkligen prata med honom, och jag visste att han inte alls skulle bli glad. Jag suckade och sträckte mig efter fjärkontrollen till tvn som låg på sängbyrån, jag klickade på on-knappen och bläddrade bland alla kanalerna, dom britiska tvkanalerna var inte alls lika bra och roliga som dom amrikanska, tillslut hittade jag ett avsnitt av "Americans Next Top Model" Jag ville tillbaka till amerika, allt var så mycket bättre där, fast om jag inte skulle flyttat hit skulle jag ju aldrig mött Niall, Valerie, Josh och Zayn. Påtall om Zayn jag kanske borde ringa honom och kolla om han mår bra, så att han inte har blivit sämre igen. Jag klickade på kontaktlistan och scrollade ner tills jag hittade Zayn's nummer. Jag klicka på nummret och la mobilen mot örat och hörde singnalerna tjuta, efter ungefär fem sekunder så svarade han.
 
"Hej Emy!" Hör jag en glad Zayn skrika.
 
"Hej Zaynie." Svarar jag och skrattar.
 
"Vad ville du då?" Frågar Zayn.
 
"Ville bara se hur du mådde." Säger jag till honom.
 
"Mår fint Emy, det är lungt. Men hur mår du? Du låter lite nere." Frågar han mig.
 
"Jag vet inte Zayn." Säger jag och suckar tyst.
 
"Vill du att jag kommer över?" Frågar han, jag nickar men som kommer jag på att han inte kan se mig.
 
"Ja tack." Säger jag till honom.
 
"Bra kommer snart Emy." Säger han och lägger på. Jag reser mig upp från sängen, och lägger i min iphone i fickan på mina mjukisbyxor. Jag går ner till köket och tar fram vattenkockaren och två koppar, jag häller upp vatten i vattenkockaren och startar den. Jag hör ringklockan plinga till, jag går ut i hallen och öppnar dörren, när jag öppnar så står Zayn där med ett stort leende, jag ler tillbaka mot honom.
 
"Hej Zayn." Säger jag till honom glatt.
 
"Hej Emy sötis." Säger han till mig och drar in mig i en kram. Kramen tar snabbt slut och han tar av sig sina skor och jackan.
 
"Jag har gjort te, och jag tror det finns kakor i skåpet." Säger jag till honom och ler.
 
"Supergott." Säger han leendes. Vi går in mot köket och jag går fram till skafferiet och letar efter några kakor, jag hittar ett paket med oreos och går fram till bordet där Zayn har satt sig och tagit fram dom två kopparna med te. Pappa har åkt för att handla lite tills Maura kommer hem, så vi var själva hemma.
 
"Vad är det Emy?" Frågar Zayn mig när han har tagit ett oreo kex från förpackningen.
 
"Inget." Säger jag och tar också ett oreo kex.
 
"Jag kan ju se att det är någonting." Säger han och kollar rakt in i ögonen på mig, om han inte skulle varit bög skulle jag verkligen fallit för dom där ögonen, dom var så fina den perfekta bruna färgen.
 
"Asså ee.." Började jag men jag avslutade det jag skulle säga.
 
"Emy du kan lita på mig jag kommer inte bli arg, sur eller beräta för någon." Säger han och kollar på mig med ett litet leende. Jag nickar bara som svar.
 
"Louis kom hit." Säger jag till att börja med, jag ser att Zayn blir lite stel när jag säger Louis's namn men jag fortsätter. "Och vi liksom vi.." Jag visste inte hur jag skulle säga det så jag drog ner min tröja lite så att man såg sugmärkena och bitmärket. Jag ser på Zayn's uttryck att han inte är glad alls men han ser inte så arg ut som att jag trodde att han skulle bli.
 
"Emy.." Börjar han och kollar upp på mig och suckar. Varför hade jag berättat för Zayn? Han kommer bara bli arg och inte vilja prata med mig mer.
Så vad kommer Zayn att säga? Kommer han bli besviken? Arg? Eller kommer han acceptera det?
 
Kram Fanny xx
 
KOMMENTERA!!

Tyvärr..

Hellooo, ledsen men det kommer inte upp något kapitel idag/ikväll. Jag(fanny) har haft dansträning och sen hade jag några läxor att göra. Nora är ju som ni vet i Tyskland så jag uppdaterar ju den här veckan. Imorn så är min andra dansträning inställd så då kommer det komma ut ett nytt kapitel. Hoppas verkligen att ni förstår.
 
Kram Fanny xx

Stay away, baby! Chapter 16

"Du borde låsa dörren efter dig, vem som helst kan ju komma in." Säger jag till henne och ler.
 
"Vem som helst är ju du." Säger hon surt och kollar bort, jag skrattar lågt och ler.
 
"Va inte så sur Emy." Säger jag till henne, jag sätter mig ner i soffan brevid henne och vänder mig mot henne. Jag tar handen under hennes hacka och drar sakta upp den så att jag ska kunna kolla in i hennes vackra ögon. Hon kollar rakt in i mina ögon och jag kollar in i hennes underbara ögon, jag lutar mig sakta mot henne, och jag ser hur hon stänger sina ögon.
 
--Emy's perspektiv--
Jag ser hur Louis lutar sig närmare mig han har fortfarande handen under min hacka och jag stänger ögonen. Jag vet inte själv vad jag håller på med allt man hör är tvns låga volym och våra andetag. Jag tar sista steget och trycker mina läppar mot hans. Vad håller jag på med?
Kyssen är mjuk men på ett sätt hård och passionerad, jag gillade det. Jag tar upp mina händer i hans hår och drar fingrarna igenom det, Louis släpper taget om min hacka och istället placerar han båda sina händer runt min midja och trycker mig närmare honom. Jag känner hur han drar tungan emot min nederläpp för tillstånd att komma in med tungan i min mun, jag öppnar munnen lite och våra tungor "leker" med varandra i varandras munnar. Han håller fortfarande grepet om min midja, och han tar försiktigt ner mig i en liggande position istället för sittandes. Han lägger sig över mig, och tar tag i mina händer och lägger ner dom på varsin sida om mitt huvud, han håller ett ganska hårt grep om mina handleder, och kysser mig ändå hårdare. Han slutar kyssa mig och ger mig ett leende, och sedan kysser han mig bakom örat och ner för nacken, han suger hårt tag i huden, och jag stönar högt.
Om pappa, Maura eller Niall skulle vara hemma nu skulle dom kommit ner direkt till vardagsrummet för att se vad jag hållde på med. Pappa och Maura var på jobbet och Niall var hemma hos Josh. Mina tankar förvinner då jag känner att Louis biter tag i min hud på precis samma ställe som förra gången, på festen. Jag försöker komma loss med armarna, men det går inte så bra Louis håller bara ett hårdare grep om mina handleder.
 
"Du är min Emy, och det vet du." Säger Louis och kollar up och ler mot mig. Han släpper taget om mina handleder och går av mig och sätter sig brevid mig i soffan, jag reser mig sakta upp och slår en blick mot tvn, det är fortfarande Pretty Little Liars på tv skärmen. Jag sträcker mig efter fjärkontrollen och stänger av tvn.
 
"Erkänn att du gillade det?" Säger han till mig och ler stort.
 
"Kanske det." Säger jag till honom och då ler han bara ännnu större.
 
"Emy baby, jag vet att du gillade det." Säger han bara till mig innan jag hinner svara honom med att jag inte gillade de så hör jag hur ytterdörren öppnas.
 
"Hej Emy." Hör jag hur pappa skriker. Jag kollar på Louis med en chock och pekar bakom soffan, som ett tecken på att han snabbt kunde gömma sig där. Han ger mig ett leende innan han gömmer sig bakom soffan, jag sträcker mig snabbt efter filten som har ramlat ner på golvet, jag tar upp det och lägger det över mig och tar tag i mobilen och startar den och går fort in på twitter. Jag hör hur pappa kommer in i vardagsrummet och jag kollar mot dörröpnningen och där står han och han ger mig ett stort leende.
 
"Hej gumman, trodde att du hade somnat eftersom du inte svarade när jag kom hem." Säger han till mig.
 
"Ja, jag somnade till lite." Svarar jag honom.
 
"Jasså är du säker på det?" Frågar han mig, jag kollar på honom frågande, inom mig är jag helt chokad visste pappa att Louis var här?
 
"Ja, jag smsade lite med Miranda och sen så somnade jag." Säger jag till honom.
 
"Så det är Niall's skor som står ute i hallen då?" Frågar han mig och jag kommer snabbt på att Louis hade kvar sina skor ute i hallen.
 
"Ja, jag tror han köpte dom i helgen." Ljuger jag. Jag bruckade inte alls ofta ljuga för pappa, men nu visste jag inte alls vad jag skulle göra.
 
"Okej, inte hans stil riktigt men dom passar nog bra." Säger han till mig och jag nickar mot honom.
 
"Jag fixar lite mat Emy och så kan vi äta sen, Maura kommer hem sent ikväll." Säger han till mig och jag nickar som svar och ler stort. Jag ser hur han vänder sig om och går ut från vardagsrummet och hör hur han går up på övervåningen. Jag reser mig upp och kollar bakom soffan och ser hur Louis sitter där jag kan inte låta bli att le åt hur lustigt det ser ut, han reser sig upp och klättrar över soffan. Vi smyger ut i hallen och han tar på sig sina skor, när han har satt på sig sina skor så kollar han på mig och ger mig ett leende och innan jag ens hinner säga emot så är hans läppar emot mina, jag kan inte säga att jag inte gillar hans mjuka läppar mot mina för det gör jag. Han avslutar kyssen och viskar i mitt öra "Tack Emy, vi syns imorn" jag nickar bara sakta innan han tyst går ut från huset genom dörren.
Jag springer up på övervåningen och in i mitt rum, jag går in i min walk-in-closet och tar fram ett par gråa mjukisbyxor och en svart stickad tröja, jag vill ju inte att pappa ska se bitmärket som Louis hade gjort igen..

Tell the world I'm hereeee... Ulrik är bäst, har haft låten i huvudet hela dagen men jag(fanny) har ingenting emot det ;) Haha och jaaa David Beckham får spela hennes pappa i bilderna, kom inte på någon annan.. haha :D
I alla fall varsågoda här får ni ett nytt kapitel, asså redan kapitel 16? Det går så fort! Haha.
 
Hoppas att ni gillar det, tack för alla underbara kommentarer! xxx Fanny & Nora

Ni är helt underbara!!

Asså seriöst NI är helt UNDERBARA, ni kommenterar utan att vi inte ens ber om det!
Vi fick 10 kommentarer på kapitel 15, och det är vi så glada för. Vi har haft bloggen i ungefär 4 månader, och vi är superglada att vi har ganska många läsare och att ni ger peppande kommentarer. Det är så kul att logga in på bloggen och se att vi har fått nya kommentarer, TACK SÅ MYCKET!
 
Angående kapitel 16 så ska jag(fanny) börja skriva på det nu, så det kommer komma upp lite senare, men innan det ska jag fixa bilder till kapitel 15, KRAM!! xxx

Stay away, baby! Chapter 15

"De är dom som dödar personer, langar knark, rånar, jag tror du fattar resten själv." Sa han och jag nickade för jag fattar eller jag tror att jag fattar. Jag gick fram till Zayn som låg och sov i sängen och satte mig på en stol som stod bredvid sängen. Jag smekte honom ömt på kinden medans jag lät en tår sakta rinna ner för min kind.
 
"Varför är var han tvungen att skydda mig när jag kan klara mig själv från Louis." Sa jag och kollade på Niall med tårar i ögonen och på kinderna.
 
"För du vet inte hur farlig Louis igentligen är." Sa Niall och satte sig på andra sidan sängen, mitt emot mig.
 
"Men hur farlig är Louis?"

"Mycket farlig." Hör jag någon säga men det är inte Niall som säger det, det är Zayn.
 
"Varför, jag fortstår ingenting." Säger jag och suckar tyst, Zayn tar tag i min hand och håller i den löst.
 
"Innan Louis började va med hans bror Harry och Liam så var han med i en grupp från norr, dom i norr gör hemska saker och dom gör det fortfarande, Louis klarade inte av all press så han stack, tro mig han har fått lida för det, det har inte hänt så mycket mellan Louis och dom från den norra sidan på ett tag nu, men det är defenetivt inte slut än." Beättar Zayn för mig och jag märker att jag har nästan kramat sönder Zayn's hand av det han berättade för mig.
 
"Men varför gör dom honom illa?" Frågar jag honom.
 
"För att han valde att gå där ifrån, dom vet ju inte om han tänker berätta alla grejer som dom gjort eller hemligheter dom har." Säger Zayn till mig.

"Ahha.." Svarar jag bara.
 
Vi hör hur det knackar på dörren och två sekunder efter så öppnad dörren och en läkare kommer in.
 
"Du är vaken, va bra, redo för att gå hem?" Frågar hon honom.
 
"Helt redo." Säger Zayn och ler. Jag och Niall reser oss up från våra stolar och jag går ut till Valerie och Josh, medans Niall får stanna kvar med Zayn.
 
-
 
Jag satt hemma i den kalla soffan med en Victoria Secret filt över mig och kollade på ett avsnitt av Pretty Little Liars, det är ett av mina favorit pogram och jag hade följt det sen första avsnittet. Jag hörde hur min mobil som låg på soffbordet plingade till. Jag sträckte mig efter den och kollade vem det var ifrån.
 
Från: Louis
¨Kan jag komma över till dig?" xx
 
Till: Louis
"Nej"
 
Jag släcker ner skärmen och lägger ner mobilen brevid mig i soffan, jag fortsätter att kolla på tvn och myser mig ner under filten innan jag ens hinner slappna i kroppen så plingar mobilen till igen. Jag suckar högt och startar skärmen igen, och åter igen var det från Louis.
 
Från: Louis
"Kommer om 5 minuter." xx
 
Vafan, jag sa ju till honom att han inte skulle komma över, jag suckade det fanns ingenting jag kunde göra år det nu. Jag mysde mig ner i täcket, och slappnade av i kroppen. Jag kände hur mina ögon sakta stängdes och till slut somnade jag.
 
--Louis's perspektiv--
Jag stannade bilen utanför Emy's hus, jag stängde av motorn och gick ur bilen. Jag gick ur bilen och gick fram till hennes dörr, jag brydde mig inte om att plinga på utan jag tryckte ner handtaget med hoppet om att det skulle vara olåst, om det skulle vara låst vet jag endå hur jag kan få up det. Det var olåst och jag gick tyst in i huset och stängde dörren tyst, jag drog av mig skorna och ställde ner dom på golvet. Jag hörde hur en tv var på, jag gick in lite längre in i huset och kom in till ett stort vardagsrum. Jag såg en soffa stå mot väggen och i låg Emy och sov, hon såg så himla söt ut där hon låg och sov. Jag gick fram till henne och drog min hand över hennes kind, rummet var mörkt och det enda som lyste upp rummet var ljuset från tvn. Jag kollade ner på henne och log, jag såg hur hennes ögon sakta öppnades, hon gnuggade sig i ögon och när hon såg att det var jag satte hon sig snabbt upp i soffan.
 
"Du borde låsa dörren efter dig, vem som helst kan ju komma in." Säger jag till henne och ler.
 
"Vem som helst är ju du." Säger hon surt och kollar bort´, jag skrattar lågt och ler.
 
"Va inte så sur Emy." Säger jag till henne, jag sätter mig ner i soffan brevid henne och vänder mig mot henne. Jag tar handen under hennes hacka och drar sakta upp den så att jag ska kunna kolla in i hennes vackra ögon. Hon kollar rakt in i mina ögon och jag kollar in i hennes underbara ögon, jag lutar mig sakta mot henne, och jag ser hur hon stänger sina ögon.
 
--Emy's perspektiv--
Jag ser hur Louis lutar sig närmare mig han har fortfarande handen under min hacka och jag stänger ögon. Jag vet inte själv vad jag håller på med allt man hör är tvns låga volym och våra andetag. Jag tar sista steget och trycker mina läppar mot hans. Vad håller jag på med?

Lite längre kapitel än vanligt, men kapitlet igår vart ju ganska kort och jag(fanny) var på ett enormt skrivar humör. Hoppas verkligen att ni gillar det! Blev jätteglad av att ni kommenterade även om vi inte bad om det betyder så mycket! Nora är i Tyskland nu, så det blir jag som uppdaterar den här veckan.
 
Kram Fanny! xx
 
 
 

Kolla in!

Skulle va jätte kul om ni kollade in den här facebook sidan och gillade den, det är självklart om killarna i One Direction så gå in och gilla den direkt! KLICKA BARA PÅ BILDEN NEDAN!!!
 
Kram på er, ett kapitel kommer upp lite senare ikväll! xxx Fanny, btw Nora hälsar till er alla :D
 

Stay away, baby! Chapter 14

Tidigare:
"Jag orkade inte sitta där ute och jag ville se dig." Säger jag till honom och ler. Precis när han tänker svara så hör vi en knackning på dörren, jag kollar ditt och ser att dörren öppnas. Valerie står vid dörren och kollar på mig med inget leende alls.
 
"Emy, någon vill möta dig nere i reception." Säger hon till mig jag nickar och vänder mig om för att le mot Zayn innan jag reser mig upp för att gå ner till receptionen.
 
"Emy va försiktig." Säger Valerie till mig innan jag hinner svara så har hon vänt sig om för att gå in till Zayn. Jag förstår inte alls vad hon menar med att jag ska vara försiktig, jag går ner till receptionen. Jag kollart mig omkring, jag stannar up då jag ser ett igenkänt ansikte kolla på mig, och då fattar jag vad Valerie menade med att jag skulle vara försiktig.
 
Så fort jag såg vem det var så vände jag mig om och började gå mot Zayns rum igen. Men med mina korta ben så hann jag inte så långt innan jag kände en hand på min höger axel. 
 
"Louis, släpp mig." Sa jag irriterat men från att ha sin ena hand på min axel till att hålla fast mig med båda händerna och snurra runt mig.
 
"Du är min." Sa han och kollade rakt in i mina ögon men när jag märkte att han kom allt närmare mitt ansikte så tryckte jag mina händer mot hans hårda, muskulösa bröst för att det skulle bli ett mellanrum.
 
"Jag är och kommer aldrig vara din." Sa jag men allt han gjorde var att le stort och små skratta.
 
"Säg inte så, babe för någon gång kommer du vara min." Och efter han hade sagt det så kysste han mig snabbt på kinden innan han gick sin väg mot dörrarna ut från sjukhuset. Men innan han gick ut så vände han sig om och kollade på mig och log stort.
 
"Gör inget dumt nu för jag ser allt!" Ropade han innan han gick ut genom sjukhus dörren. När han hade gått så kände jag som en illande känsla gå igenom mig efter vad han nu hade sagt. 
 
Han ser allt men hur kan han se allt, säger han bara det för att skrämma upp mig eller något? Medans jag tänkte på vad han hade sagt för några sekunder sedan så började jag gå mot Zayns rum igen.
 
När jag kom fram till Zayns rum så såg jag att han låg och sov i hans sjukhussäng och såg hur gullig ut som helst. 
 
"Han slocknade så fort du hade gått." Hör de jag Niall säga bakom mig.
 
"Jag fattar inte vad som har hänt med alla här, Niall kan du snälla förklara för mig."
 
"Jag vet knappt själv men jag vet att det är värre än vad du har upplevt."
 
"Vad då värre, vad kan vara värre än att ni nästan dödar varandra?"
 
"Emy, det är inte bara vårt gäng och Louis gäng utan det finns flera men det farligaste är de från norra."
 
"Vad är det med de då?" 
 
"De är dom som dödar personer, langar knark, rånar, jag tror du fattar resten själv." Sa han och jag nickade för jag fattar eller jag tror att jag fattar. Jag gick fram till Zayn som låg och sov i sängen och satte mig på en stol som stod bredvid sängen. Jag smekte honom ömt på kinden medans jag lät en tår sakta rinna ner för min kind.
 
"Varför är var han tvungen att skydda mig när jag kan klara mig själv från Louis." Sa jag och kollade på Niall med tårar i ögonen och på kinderna.
 
"För du vet inte hur farlig Louis igentligen är." Sa Niall och satte sig på andra sidan sängen, mitt emot mig.
 
"Men hur farlig är Louis?"

Spännande eller vad tycker ni?? I alla fall så åker jag(Nora) imorgon till Tyskland och kommer vara där tills nästa lördag så jag kanske inte kommer skriva så mycket nästa vecka, men jag ska försöka när jag får tid och har någon ork. Men Fanny kommer fortfarande skriva likadant som hon gjorde förra veckan när jag var borta och åkte skidor. Hon är verkligen bäst som skriver massa kapitel själv medans jag är iväg och just därför är hon min bästavän och directioner kompanjon. 
 
Hoppas ni har haft ett bra lov eller en bra vecka i skolan medans jag har varit hemma och vart sjuk.Follow on Bloglovin
RSS 2.0