kapitel för kapitel 1-28

Pov måste växla i början så man inte fattar att det ska handla om harry.

 

 

Kapitel 1: Flash back – skrivet

 

Kapitel 2: sjunger upp

 

Kapitel 3: Lukes pov skriver kontrakt sen kommer deras familjer med kläder osv, allt som behövs. Harrys pov SKY FÖLJER INTE MED. Michael frågar vart Sky är då alla är med. han ska undra vem Sky är men tänker inte så mycket på det. Dom börjar sjunga och nämna vika låtar dom ska spela öva sjunga osv.

 

Kapitel 4: Zayns pov. Familjerna är kvar fast dom ska liksom inte direkt va med i kapitlet. Dom åker hem dom stannar alltså bara en natt för att skriva på kontraktet.

 

Kapitel 5: Harrys pov Dom tränar på som vanligt med att sjunga och när det är lunch går Luke iväg när hans mobil ringer. Harry måste gå på toa och han hör hur Luke pratar med Sky. Fast han kallar henne babygirl så harry tror att det är Lukes flickvän han ska säga något i stil med ' shh babygirl gråt inte är det värre, jag kan komma hem om du vill' hon säger ju såklart nej men det hör inte Harry. 'jag kan släppa allt och åka hem du är viktigare än det här du vet att jag älskar dig' osv osv. Harry blir lite skeptisk för han tänker typ 'tänker han släppa allt det här tar han det inte seriöst' men innan Luke ser honom smyger han in på den lilla arenan dom har hyrt.

 

Kapitel 6: Lukes pov han pratar med 5SOS killarna om att han ska vill åka hem till Sky. Dom vet ju vad som har hänt och han säger att han vill va med sin syster efter allt som har hänt behöver hon honom och att han aldrig borde ha åkt och typ det var ju bara tre månader sen det hände men Calum säger att han kan fråga Simon ifall hon får komma hit och följa med. Luke går med på det och sen fortsätter dom att spela COD och äter pizza på hotellet.

 

Kapitel 7: Lukes pov han går till Simon dagen efter och berättar vad som har hänt med Sky fast man får inte veta det i kapitlet. Luke säger att han kan betala allt själv bara han syster fick följa med för hon var inte stabil själv. Simon säger att han betalar allt och att hon får följa med bara hon inte 'stör' om ni förstår vad jag menar. Efter 'mötet' ringer Luke upp Sky och säger att hon kan komma. Hon bli inte direkt glad eller hon blir ju glad men hon är för ledsen för att låta glad.

 

Kapitel 8: Liams pov En vecka till går och dom åker till USA. Dagen efter kommer Sky och 5SOS killarna åker och hämtar henne ifrån flygplatsen. 1D killarna ser henne bara för några sekunder och Liam frågar vem det var då allt Simon har sagt är att Luke har med sig en tjej, Sky. Inte syster eller flickvän. Bara en tjej som heter Sky. Harry svarar att det är Lukes flickvän. Skys pov Luke och hon delar rum och han frågar hela tiden ifall hon är okej och om hon behöver något. 5SOS killarna tar hennes väskor och Ashton fixar lite mat åt henne. När det är ifrån hennes pov är det ledsamt fast 5SOS killarna kan få henne att le lite. Hon säger att hon är trött och dom går Luke ska titta på henne en sista gång, sucka och stänga dörren till hennes rum. Han är också ledsen.

 

Kapitel 9: Lukes pov FÖRSTA KONSERTEN! Han ska va så peppad men han ser att Sky fejk ler och då blir han lite ledsen. 1D killarna snackar med 5SOS och Niall ska fråga hur länge dom har varit tillsammans. 5SOS börjar skratta och Sky och Luke ska stirra på varande och bryta ihop i gapskratt. Luke ska bli glad då han inte har hört Sky skratta på länge det gör hon mest bara när 5SOS killarna är ensamma med henne. Luke säger 'sen födseln' 1D killarna kollar på honom som om han inte har alla hästar i stallet (haha) men sen fortsätter han 'fast vi är inte tillsammans vi är tvillingar' Niall ska bli generad och alla börjar skratta (Niall också) fast Sky skrattar bara lite. Så dom spelar och Sky står i publiken längs fram. När dom är klara frågar 1D om dom vill fira och alla säger ja förutom Sky som ser panikslagen ut. Luke viskar att hon inte behöver och att om hon vill stannar han hemma med henne. Hon säger att han ska gå ut och ha kul och alla åker till hotellet i en stor limousin.

 

Kapitel 10: Harrys pov efter att ha duschat bytt kläder går dom ut. Han har gjort sig extra fin idag (luktar gott,extra snygga kläder, fixar håret mer än bara..hur ska jag förklara det...ni vet så där med händerna som han alltid gör...mmmm harrys händer......TILLBAKA TILL FANFICEN!) men han vet inte varför (pga sky men det får man inte exakt veta) så när han inte ser henne blir han besviken han frågar vart Sky är och Luke svarar att hon inte mådde så bra och stannade kvar men Harry ser att han ljuger men frågar inte igen. Men dom går ut och festar WOHO clubbing!! Han tar med sig en tjej hem och ja ni vet ju vad som händer då ^^ fast det skriver vi inte ut. OCH DET KAN HÄNDA MASSOR I DET HÄR KAPITLET SÅ VÅGA INTE SKRIVA ETT KORT KAPITEL!

 

Kapitel 11: Skys pov Hon vaknar upp skrikandes klockan är runt fem och Luke sover bredvid henne. Han lugnar ner henne och hon mumlar att det hände igen, det händer varje natt (när killarna våldtog henne) och Luke säger att det bara var en dröm och efter ett tag lugnar hon ner sig. Ingen utav dom somnar om och dom bestämmer sig för att kolla runt i staden. Dom köper frukost på starbucks. Det kommer två tjejer som är 1D fans/5SOS fans så dom vill ta bilder och Sky blir tyst och tjejerna frågar vem hon är och Luke säger att hon är hans syster. Sky är jätte obekväm men hon säger inget. Fast hon tar bilden. Tjejerna frågar varför dom är uppe så tidigt och Luke tittar på Sky (mardrömmen) men han säger bara att dom inte kunde sova och för att vara artig frågar han varför tjejerna är uppe så tidigt och då svarar dom att dom är typ ute och springer eller nått. Tjerna går och dom fortsätter prata lite men sen ringer Ashton och dom måste gå tillbaka. Harrys pov Video möte med Simon, Alla är där men Sky sitter i hörnet så hon inte syns för Simon men Harry ser henne Han kan inte sluta titta på henne men hon ser inte att han tittar. Luke ser dock och stirrar på Harry. Rummet blir tyst och Liam harklar sig. Simon har frågat Harry något men han har ju inte hört.

 

Kapitel 12: Michael pov dom åker vidare. 5SOS är i sin buss och 1D är i sin. Killarna kör något videospel och Sky går tyst ut. Michael ser henne och ropar att hon ska komma. Hon har inte den där 'glöden' i sina ögon nu är dom bara tomma det enda som syns är sorg. Han drar upp henne i sitt knä och börjar stryka henne på ryggen. Han ser henne bara som en syster men han vet att hon blir lugn när man gör det. Hon somnar och får en till mardröm Luke får panik men lugnar ner henne och 5SOS killarna hjälper alla till. Hon gråter lite och dom säger att dom kan äta glass och se på någon romantisk tjej film om hon vill och det är vad dom gör tills bussen stannar. Alla går ut men inte Sky Harry frågar vart hon är men han ser henne sitta vid Tvn då dörren inte är stängd. Calum säger att hon var trött och att hon stannade inne. Alla går och äter och Luke tar med sig extra mat ifrån mc. Nuggets extra bearnaisesås och en pommes Cola utan is och babymorötter vid sidan av hennes favorit (Viktigt att det är med för om några kapitel ska Harry köpa det och hon kommer säga typ hu visste du att det var min favorit) Det kommer fans och alla 5SOS killarna blir jätte glada. 'Vi blir glada när fans kommer för vi är nya artister' om ni fattar vad jag menar.

 

Kapitel 13: Liams pov 1D killarna är inne på Liams och Zayns delade hotellrum och pratar. Harry frågar om dom inte tycker att det är skumt att dom aldrig ser Sky och att när dom väl gör det ser hon alltid så ledsen ut. Killarna håller med och Niall säger något om att något hemsk har hänt henne då han har kommit Luke nära. Fast Niall vet inte vad som har hänt då Luke sa att det inte var hans händelse så han hade ingen rätt att berätta den. Daniell ringer för att göra slut då hon känner att do mhar andra saker att fokusera på. Liam är såklart ledsen men han är okej med det. Han ser Sky gå ut ifrån Ashtons och Calums rum. Han ropar på henne och hon stannar. Dom börjar snacka lite och han säger att Daniell och han gjorde slut. Inte för att flörta men bara för att han undrar så frågar ifall Sky har någon pojkvän och hon får tårar i ögonen. Då hennes pojkvän Tyler gjorde slut pga bilden som Katilyn tog på henne i bara trosor och satte upp på skolan. Hon säger nej och liam säger typ 'slutade det inte bra eller' och hon säger typ 'det kan man säga' sen börjar hon gråta och Liam kramar henne. Hon blir rädd och skyggar iväg men slappnar fort av då hon inser att han bara kramade henne. Efter det pratar hon och Liam och dom blir nära vänner. Han vet att något mer än bara en 'bad breakup' hände men han frågar inte. Hon skrattar och alla 1D + 5SOS killarna kommer in och 5SOS killarna blir jätte glada när dom ser att Sky är med någon som inte är 5SOS. Harry blir avundsjuk men säger inget. Han är inte kär i henne men han vill ändå va den som pratar med henne.

 

Kapitel 14: Harrys pov Dom spelar den kvällen och Sky är där och tittar på men pratar inte med någon. Så fort han försöker prata med henne så får hon panik i ögonen och 5SOS killarna säger att han borde backa (Inte ett arg sätt, bara för Sky) 5SOS och 1D snackar och har kul men Sky sitter där i hörnet, stängda ögon och ett par hörlurar i öronen. Ashton går över till henne och hon hoppar upp ifrån fåtöljen hon sitter i, Ashton sätter sig ner och hon sitter i hans knä. Harry blir avundsjuk igen och önskar att det var han. Han blir förvirrad och tänker typ 'börjar jag gilla Sky?' När dom går ut är det sjukt många fans som står och vakterna räcker inte till. Någon ska få tag i Sky och Ashton då han går med sin arm runt hennes midja och Sky ska börja hyperventilera. Harry ska bara se att Paul springer över till dom och att Sky ser obekväm ut men inte att hon får en panikattack. När dom sitter i bilen kommer Luke och Michael och när Luke ser att Sky och Ashton sitter längst bak och viskar att Sky ska lugna sig. EXAKT DET HÄR SKA NI SKRIVA!

När jag klev in i bilen satte jag mig direkt bredvid Niall. Ett snabbt läte kom ifrån bakre delen utav bilen så både jag och Niall vände oss om och där satt Ashton och Sky. Hon satt i Ashtons knä. Med en hand över bröstkorgen där hjärtat sitter och den andra över sitt vänstra öra. Hennes stora blåa ögon var uppspärrade och hon knep fort igen dom. Ashton la sin hand över hennes. Sky skakade så mycket, hennes andning var snabb och små hemska ljud kom ur hennes rosa läppar. Ashton viskade något till henne och plötsligt sprang jag upp ifrån och satte mig bredvid henne och Ashton.

 

Vad händer?!” frågade jag panikslaget. Jag la ingen notering till att nästan alla andra killarna hade kommit in utan allt mitt fokus låg på den skakande flickan med stängda ögon i Ashtons famn.

 

Hon har en flash back och en panikattack” sa Ashton och tittade upp på mig med tårar i ögonen. Jag kunde höra hur Luke skrek ett tack innan han klev in i bilen. Hans leende försvann när han såg Sky. Han puttade sig förbi alla andra i den lilla gången i bilen och föste undan mig.

 

Shhh, Sky du är inte där. Okej du är inte där. Dom kan inte skada dig. Snälla baby girl kom tillbaka. Inget ska få hända dig snälla öppna dina ögon” sa Luke mjukt tog hennes händer ifrån hennes öron och torkade bort tårarna ifrån hennes kinder. Luke kysste henne på pannan och hon öppnade fort sina ögon. Panik var det enda som syntes först men sen när hon såg Luke lugnade hon ner sig.

 

Förlåt det var bara så många som drog i mig” viskade hon och Luke kysste henne på pannan igen.

 

Det är okej baby girl men det är över nu okej, jag tänker aldrig låta något hända dig” viskade han och gungade fram och tillbaka.

 

Luke övertalar alla att dom ska gå ut och festa, Sky och Ashton följer inte med. Harry frågar vad som hände i bilen och Luke fräser att det ska Harry skita i. Men ber sen om ursäkt för att han fräste. Harry kan inte sluta tänka på Sky som har ögon som är blåa som himmelen (haha) Till och med mer blå än Nialls!! den här kvällen tar han inte hem någon tjej och får hjälpa en full Louis istället. Niall är också full likså Zayn, Ashton och Luke. Ingen är nykter men dom andra är inte fulla. Dom kommer hem och när han har hjälpt Louis in i deras rum hjälper han Luke. Sky sitter vid fönstret med en frånvarande blick och en tår på kinden. Hon hör först inte Harry och Luke då hon har beats på sig. Harry hjälper Luke lägga sig i sängen sen går han tillbaka till Sky. Han kan höra att hon lyssnar på over again och Harry tar hennes beats och börjar sjunga för henne. Hon är först rädd men sen lugnar hon ner sig och lyssnar på Harry. När han är klar stirrar dom bara på varandra. Och han vet att han tycker om henne. Hela natten pratar dom och hon beättar om hur hennes liv var innan hon kom med (Inte om bilden eller våldtagandet...säger man så våldtagandet...nej det gör man verkligen inte men ni fattar vad jag menar) Hon berättar att hennes mamma och pappa var skilda sen innan hon och Luke föddes. Sky bodde hos deras mamma fast hon bytte så att varannan helg bodde hon med Luke hos hennes pappa och sen bodde Luke nästa vecka hos hennes mamma. Och ibland bodde hon hos hennes pappa på veckorna också. Hon gick i samma klass som Luke och killarna har känt varandra hela livet så dom var som bröder för henne. Harry blir glad då han inser att det inte var något mellan henne och Ashton (hon satt ju i hans knä minns ni?) harry berättar om sig själv och hon svarar att det mesta visste hon redan. Han säger typ 'va?' och hon bah jo men jag är ju ett fan. Harry kan inte sluta le och dom fortsätter prata tills Luke vaknar vilket är runt nio. Kapitlet slutar med att Harry går in i sitt rum och sover hela dagen då dom är lediga, Sky gör samma sak.

 

Kapitel 15: Skys pov hon tycker om Harry som vän fast hon är inte bekväm med honom än. Luke går iväg sen somnar hon. Dom åker vidare och om en vecka är det ledigt för dom. Men det fortsätter som vanligt hon är på sitt rum, nätterna pratar hon med Harry och dagarna med 5SOS med Harry och Liam. Liam är hon bekvämare med men hon säger inte något om det. Hon kommer närmare dom andra killarna med och Niall och hon sitter och äter en kväll när alla andra har gått ut men dom stannade inne. (dom åt bara på restaurang dom klubbade inte) Men när dom har pratat ett tag frågar Niall varför Sky följde med, inte för att han har något emot det men han undrar vad som hände henne. Hon börjar gråta och säger att hon inte vill berätta. Niall säger förlåt för att han frågade och håller om henne. Alla killarna kommer in och Luke rusar över till henne. Och viskar 'baby girl' och annat lugnande till Sky. Det blir awkward så Louis föreslår att dom ska spela sanning eller konka och Sky säger typ 'seriöst ska inte du typ vara 21 eller nått?' och alla skrattar men det slutar med att dom spelar. Det är oskyldiga saker i början men sen får Harry kyssa Louis på munnen (Inget stort där asså bara en lätt puss) Och Michael ropar 'mina larry feels där asså' och alla skrattar. Dom fortsätter spela och det när det hamnar på Sky säger Zayn. Kyss Harry DAM DAM DAAAAMMMMM!!

 

Kapitel 16: Harrys pov han vet inte vad han ska göra. Han vill ju kyssa henne men hon börjar få panik. Luke blänger på Zayn som inte förstår vad han har gjort för fel. Luke viskar att om hon inte vill behöver hon inte göra det. Men hon gör det och Harry känner en gnista. Han är ju inte super är i henne men när dom kysste varandra gick det upp från 6% till typ 9% men Sky backar och springer in på sitt rum. Luke springer till henne. 5SOS killarna förklarar att hon är ömtålig och 1D killarna nickar och så. Harry är både glad och ledsen. Glad för att han fick kyssa tjejen han tycker om men ledsen för att när dom kysstes sprang hon iväg. Den natten får inte Harry något sms ifrån Sky (Han brukar få det som säger att dom ska träffas så pratar dom) och han stannar vaken till klockan hav två ifall hon skulle smsa. Nästa dag går inte Sky utanför sitt rum men Liam är där och säger att hon är depp (inte exakt depp men orkar inte skriva ut det) Ingen utav 1D killarna förstår varför hon är så det var ju bara en lite 'puss' men Sky hade inte kysst någon sen dom två killarna tvingade sig på henne så hon fick panik. Men det vet ju inte dom. Det är som vanligt mellan 5SOS och 1D och två dagar senare kommer Sky ut och säger förlåt och att hon överreagerade. Det är sista konserten innan dom får jul ledigt och Calum säger att 1D killarna borde komma och fira nyår i Australien. Dom går med på det och sen spelar dom.

 

Kapitel 17: Lukes pov Dom står alla på flygplatsen för att säga hej då. Alla kramas och Luke märker hur Harry kramar Sky längre än vad han behöver. Luke tittar oroligt på Sky då hon hade en mardröm den natten och han såg hur trött hon var. Han ska typ tänka ' jag kan inte fatta att dom gjorde så mot Sky, nu lider hon av det varje sekund av sitt liv' eller något sådant. Liam ska också krama om henne och kyssa henne på pannan och säga 'var försiktig okej?' då han ser henne som en utav hans bästa vänner. 5SOS + Skys plan går först så dom stiger på sitt plan och åker hem. Sky sitter med Michael och när hon somnar börjar hon gny för hon har en mardröm men Michael lugnar ner henne innan hon börjar skrika. Resten utav resan går bra och när dom kommer till flygplatsen stod massor med fans, Luke gick med Sky direkt förbi alla och hon får lite dåligt samvete för att han dissar sina fans för hennes skull. Dom åker hem till var och en (Sky- mamma Luke- pappa) Och Luke ringer till hans mamma för att berätta om panikattacken sen går han och lägger sig typ. Sen hoppar vi till jul och då firar dom hos Pappan (mamman är med) Luke ger henne ett armband det är en liggande 8 som det står forever på (awww) Sen äter dom lite och Luke får Sky att följa med på en jul fest hos Michael (hans föräldrar är inte hemma) Sky följer med. När dom väl är där så vill alla snacka med 5SOS. 5SOS killarna försöker få med Sky att snacka och göra kul saker. Hon dricker inte men när Michael övertalar henne till att dansa säger hon tillslut ja och dom går och dansar bland alla andra. Luke hör två killar säga typ 'Hon där...Sky hon är ju jävligt sexig men alla vet ju hur hon ser ut så hon är inget mer än en slampa' båda skrattar och Luke (som stod och snackade med tre tjejer) går över till dom och 'ber dom att upprepa sig om vad dom sa om hans syster' killen säger 'allt jag sa var att hon var...är en slampa' (ingen vet om att hon blev våldtagen bara bilden) Det blir bråk och precis när Luke ska slå till honom kommer Sky och Michael dom får iväg Luke och dom fortsätter festa. Sky frågar om hon får gå upp och sova i Michaels rum då hon tycker att hon bara får massor med blickar på henne. Hon gör det och Killarna fortsätter festa.

 

Kapitel 18: Skys pov Hon vaknar utav att Calum puttar ner henne ifrån sängen. (han sover) Hon tar ett par utav Michaels mjukisar och en tshirt. Byter om på toan sen går hon ner. 5SOS killarna sover lite här och var Ashton på golvet och Luke och Michael i Michaels föräldrars säng. Hon börjar göra frukost till alla när hon är klar väcker hon alla och dom kommer ner så äter dom sen smsar hon ett 'försenat' grattis till Louis. Om två dagar kommer dom. Hon smsar också dom andra killarna god jul och Harry ska skriva typ 'god jul babe' dom städar upp men sen blir hon ledsen hon bara får små deppdagar och det här är en deppdag så hon åker hem och ligger i sängen kollar på film och gråter fast hon vet inte exakt varför.

 

Kapitel 19: Harrys pov Julen ifrån hans perspektiv med hans familj och om hur han inte kan sluta tänka på Sky.

 

Kapitel 20: Liams pov 1D möter upp i London och åker tillsammans därifrån till Australien. Planet: dom äter Liam ser till så allt går bra och när Niall bagage försvinner får han panik men Niall säger att det löser sig och att han kan köpa nytt. Dom åker till hotellet dom ska bo på. Dom tog inte ett jätte lyxigt men inte ett dåligt heller men dom ville inte bli upptäckta. Det är den 28 december men dom kommer sent på kvällen så dom går och lägger sig. Men Liam märker att Harry smsar väldigt mycket och Liam undrar vem det är (Sky) men han svarar inte. Harrys pov Nästa dag kommer 5SOS och Sky och hämtar upp dom Harry blir som en liten skolflicka när han ser henne. 1D kramar alla om henne + 5SOS killarna och han blir så glad när han kramar henne. Han kysste henne på pannan och viskade ett hej. Ingen annan såg men Sky blir röd om kinderna men hon är fortfarande inte riktigt bekväm med det. Dom åker runt i staden och det slutar med att dom åker till ett tillfälligt tivoli. Dom åker massor och Sky ser ansiktsmålning. Hon säger att dom bara måste få en målning. Alla går med på det och hon går in först och när hon kommer ut har hon 1D på ena kinden och 5SOS på andra skrivet i 'fin text'. Harry tar alla killarna och säger att han har en ide. Men man får inte veta vad. När alla killarna kommer ut har dom Sky Blue på vardera kind. Hon börjar skratta och alla tar en bild och lägger ut på twitter. Sky får lite hat men inte så mycket då alla vet att det är Lukes syster. Men dom fotsätter åka men Sky vägrar åka 'höjdskräck' den heter ju inteexakt så men en sådan. Harry stannar kvar bakom och dom åker en vatten grej. Vad dom inte vet är att det är en kärleks tunnel. Och Sky blir jätte generad men Harry är cheeky och säger gulliga saker om hur vacker hon är osv. (Sky tycker inte om honom än) Han vinner sen en nalle åt henne men det gör Michael och Louis. Harry blir lite sur för det men Sky ser det och kysser honom på kinden och sa att Harrys nalle var gulligast. När hon har gått kommer Luke och säger att han tycker om Harry för att han tar fram den gamla Sky. Sen fortsätter dom att åka karuseller.

 

Kapitel 21: Skys pov 31 december imorgon fyller hon år alltså kommer hon fylla år när dom har nyårsfest. Men dom spenderar dagen på stranden och spelar volleyboll. Fans kommer hela tiden och Sky blir då blyg och gömmer sig lite då hon får blickar för dom flesta gick på hennes gamla skola. Harry går iväg för att köpa glass. Sen ser hon Katilyn komma med alla Skys gamla vänner plus hennes ex Tyler. 5SOS blir arga men vill inte ställa till med en scen så dom står bara tysta framför Sky. Alla smörar för 1D killarna och sen ropar tyler typ 'hey Sky' hon tittar fram och han säger typ 'längesen vi sågs' sen fräser 5SOS och Tyler kysser Katilyn mitt fram Sky. Hon tycker inte om honom längre men hon blir ändå ledsen. Han säger typ 'tyckte du inte om det där? Du kanske vill att jag ska kyssa did?' och gör han det Sky försöker komma loss men innan hon ens hinner försöka har Luke slagit till honom. Paparazzisarna får bilder på det och Sky springer hem till sin mamma som bor en gata ifrån stranden. 1D killarna kommer efter och hon berättar allt som har hänt. Till och med om hur hon blev våldtagen . Två killar, sista året såg bilden och tyckte hon var snygg. Drog med henne in i ett skåp asså typ vaktmästarens 'garderob' sen om hur hon blev mobbad pga biden. Katilyn tog den i omklädningsrummet. Men hon stod precis då vid toalett dörren hade precis dragit av sig sin sportbh hade stängda ögon för hon blinkade så alla trodde att hon hade tagit den i sitt rum för att skicka till någon kille och att han spred den sen. Då gjorde tyler slut med henne och blev tillsammans med Katilyn och hon tog bilden för att hon ville va med Tyler. Sky förlorade alla sina vänner förutom 5SOS. Det var nu tre och en halv månad sen men allt känns som om det var igår. Det var därför hon reagerade som hon gjorde när Harry kysste henne pga ingen hade kysst henne efter dom två killarna. Alla tittar sig omkring och säger vart är Harry?

 

Kapitel 22: Harrys pov Alla har gått ifrån stranden och Harry vet inte vart dom är. Skys gamla vänner kommer och börjar prata med Harry. Han spenderar resten utav dagen med dom och sen frågar han om dom vill komma på Lukes och Skyes födelsedags fest. (inte festen ikväll utan imorgon. Ikväll nyår men då är det bara 1D 5SOS och Sky som har en mys kväll) Dom säger ja och Harry är med dom tills hans mobil ringer. Det är Zayn som frågar vart han är och Harry säger att han träffade några. Zayn säger att alla ska äta nu och att Harry ska komma till Skys hus. Han vet inte vart det är så Sky kommer ut och möter honom. Tyler och Katilyn har gått så Sky vet inte om att dom har träffats. Hon berättar inte för Harry men han kan se att hon har gråtit men hon säger att hon är okej nu. Dom går in i huset och där är det massor med mat. Alla äter och sen går dom ut på baksidan. Tänder en eld och sitter där. Sjunger pratar osv osv tills det är nytt år. Harry har dragit med Sky till 'knuten' utav huset och frågar om hon vill bli hans nyårskyss. Hon tvekar och Harry säger typ du har 13 sekunder på dig att göra ett val. Dom hör hur dom andra börjar räkna ner ifrån tio och precis när dom säger 0 kysser hon honom. Sky tycker inte om Harry än lite men hon känner sig inte redo att erkänna för sig själv att erkänna för sig själv att hon börjar gilla Harry.

 

Kapitel 23: Harrys pov 'Fyrverkerier, bokstavligt talat sköts det fyrverkerier när vi kysstes och just nu var det lyckligaste jag har varit på ett tag' så ska kapitlet börja men sen backar hon fast inte så att hon ångrar sig hon bara backar. Dom går tillbaka till dom andra som inte ens har märkt att dom har gått. Eller Luke har märkt och pratar med Harry om att om hon faller för Harry skulle han bara våga krossa hennes hjärta. 1D åker till hotellet runt 2 och 5SOS sover hos Sky. Nästa dag är Niall och Harry med Sky och Luke. Dom åker till en vattenpark för att distrahera L & S medan dom andra fixar inför födelsedags festen. Dom går till mc och Harry köper hennes favorit ( Nuggets extra bearnaisesås och en pommes Cola utan is och babymorötter vid sidan av) då han minns det och sky blie 'aww han minns' dom fortsätter 'leka ' i vattnet och det blir vatten krig. Niall trycker Sky under vattnet och hon typ hänger på honom och då ska Harry bli lite svartsjuk inte mycket men lite. Niall ska ha sina händer på hennes midja och när han tittar ner på dom ser han ett sår (glöm inte bort att det är ifrn harrys pov så ni kan inte skriva det var ett skärsår på Skys midja men man kommer fatta sen för nästa kapitel ska vara ifrån Skys pov) Harry pratar med Luke men lyssnar på vad Niall och Sky pratar om. (ps Luke vet inte om att hon skar sig EN gång) Niall säger typ.. Okej kopiera bara vad jag har skrivit och ni får fixa in det så att det passar in.

 

Luke pladdrade på om någon affär han ville gå in i och köpa något i men jag lyssnade inte, sa bara små 'mm' och 'aah' där det kändes rätt. Nialls händer på Skys midja och en sorgsen blick fick mig att lyssna på deras konversion. Så jag spetsade öronen och trängde ut alla barn skrik och oroliga mammor.

 

hände det här efter...?” Niall lär meningen dö ut men jag blev väldigt intresserad i vad som hade hänt. Skys blonda huvud nickade långsamt och Niall drog in henne i en kram. Hon gömde huvudet i hans hals och han kysste henne på pannan.

 

Du är lika vacker som vanligt Sky” sa han och hon kramde om honom igen. Hennes rosa läppar placerades på hans kind och jag kunde precis höra ett 'tack' ifrån henne.

 

Harry!” ropade Luke och viftade med en hand framför mitt ansikte. Jag blinkade och tittade på Luke igen.

 

När dom åker hem slutar det med att alla ropar ÖVERRASKNING!

 

Kapitel 24: Skys pov Bilresan hem och Det ska börja såhär.

 

Hur kunde jag va så dum?! Att jag inte tänkte på att ha badshorts eller något! Jag ser alltid till att ha mitt ärr gömt, inte ens Luke vet om det.

 

Flash back

 

Svetten rann ner för ryggen när jag fölg upp ur sängen. Mitt hjärta exploderade i min bröstkorg, det dunkade i mina öron och framför mina ögon utspelades vad som hände i förrgår.

 

Luke?!” ropade jag men fick inget svar. Han visste hur jag skulle få iväg dom hemska bilderna igår men nu var han inte här.

 

Mamma?!” skrek jag ännu högre. Sen for det in i mitt huvud att Luke hade sagt att dom skulle åka och handla mat och att jag borde sova lite innan han kysste mig på pannan.

 

Framför mina ögon utspelade sig det hur dom två killarna drog in mig höll fast mig och...

 

Smärtan var överallt och jag sprang in till badrummet. Jag vet inte riktigt hur men jag lyckade starta duschen med iskallt vatten. Det hjälpte inte och mitt i allt välte jag alla mina duschsaker.

 

Schampo, balsam, rakhyvel, bodybutter, hårinpackning...

 

Vänta!

 

En rakhyvel...

 

Okej vad som helst för att få bort smärtan och bilderna...

 

Med skakiga händer höll jag rakhyveln mot min arm, nej inte handleden där kommer folk se. Jag placerade den snett under naveln och tryckte in. Ett väsande slapp ur mina läppar, sakta men säkert försvann bilderna och tillslut var det bara smärtan ifrån såret som fanns kvar och den var inte ens hälften av vad jag hade känt tidigare. Men när jag tittade ner på såret ångrade jag mig och bröt ihop i tårar. Jag satte ett stort plåster över, hängde upp som blöta kläderna och kröp ner i min säng igen lagom till att Luke och mamma kom hem igen.

 

Flas back slutar

 

Efter det har jag lovat mig själv att aldrig göra om det men jag ser alltid till att gömma det ljusa ärret med shorts eller jeans, aldrig har en levande varelse sett det till idag. Gud hur kunde jag va så dum?!

 

Bilen stannade och vi hoppade ut. Harry tog försiktigt min hand, jag drog inte undan den men jag kramade inte tillbaka när han gjorde det heller jag lät den bara, va där?

 

Han släppte min hand och öppnade dörren.

 

Överraskning!”

 

Det är fest och det är massor folk där. Alla gratulerar Sky och Luke, sjunger och så. Sky dricker för första gången sen bilden och hon är på Harry. Typ dom dansar och hon 'gnider' sig mot honom. Okej vem försöker jag lura hon juckar skamlöst mot honom. Sen kysser hon honom fast inte där alla kan se. Hon kan typ behöva gå upp för att hämta en ny tröja då någon klant spillde på hennes och hon vet inte vilken hon ska ta och Harry kommer upp och letar efter henne och hon börjar hångla med honom. Han säger att dom inte ska gå längre inte för att hon hade tänkt det men han tror ju det. Ta med det här det har inget ting med någonting exakt att göra men jag vill ha med det så ta med det här efter.

 

Jag backade ifrån Harry och fnissade igen. Gud jag är som en tolvåring som ser sin 'skol crush' le åt henne. Men jag visste tydligen inte bättre just nu och plötsligt kom jag på en sak.

 

Hey du är bara ett år äldre än mig nu. För jag är 17 och du är 18”

 

Som om han inte redan visste det, fnös jag åt mig själv på insidan men på utsidan fnissade jag bara.

 

Men jag fyller ju om exakt en månad Sky” sa han och log, hans gröna ögon fast med mina och jag drunknade i hans ögon. Gröna är inte ordet att beskriva Harrys ögon. Det skulle vara en kränkning att bara kalla dom gröna för dom är inte bara gröna. Dom är som gröna stenar i olika nyanser. Det yttre delen utav hans iris är mörk men destu närmare pupillen man kommer blir det ljusare. Det är som en perfekt målning jag inte kan slita mina ögon ifrån. Det är först när han blinkar och hans ögon försvinner för någon sekund som jag bryts ur transen.

 

ja du fyller den första februari!” utropar jag och han skrattade, jag tittade på honom leendes okej det försvann aldrig men jag älskar i hemlighet att se Harry skratta. Hur hans ögon skruvades ihop, huvudet föll bakåt och skrattet ekade i rummet. Det var en vacker syn.

 

Det gör jag nu vad säger du ska vi gå ner?”

 

Dom går ner igen och Tyler, Katilyn + hennes andra gamla vänner är där och börjar kalla henne slampa osv osv. 1D + 5SOS kommer direkt dit och ställer sig som en mur framför Sky. Harry viskar till Sky och frågar vad som händer men hon skakar bara på huvudet medan Tyler säger elaka saker om henne. Det slutar med att Sky springer upp och gråter och Liam, Luke och Ashton är i hennes rum och lugnar ner henne. Någon knackar på och Luke går upp och öppnar lite. Sky hör Harrys röst och Luke säger att han borde nog gå (dom vet att det var Harry som bjöd in dom) Harry går efter att ha bedjat (säger man så..? jag vet inte) om att få komma in några gånger. Alla åker hem och Luke sjunger henne till söms *awwwar i mitt huvud'

 

Kapitel 25: Harrys pov Han har världens skuldkänslor för att ha förstört L & S födelsedag. Han bokar en båt till alla. Han åker till hotellet och berättar för 1D killarna som i sin tur packar allt dom behöver och åker sen för att hämta 5SOS och Sky dom åker till båten där alla badar äter twittrar EN TWITTCAM DOM SKA GÖRA EN TWITTCAM och alla ska freaka ur för dom har ingen tröja (hehe perverst skratt) Till och med Sky är med fast bara lite och hon ska bli nerdragen i Liams knä för dom är ju bra vänner och då ska det komma massor med frågor om hon är tillsammans med honom Harry blir lite avundsjuk och ska berätta för Liam att han tycker om Sky (Dom är själva då) Liam vet ju om vad som har händ men det gör ju inte Harry så när Liam säger att han inte tror att Sky är redo för ett förhållande än så frågar Harry typ 'Än vad menar du med än varför skulle hon inte vara det' och Harry ska se att Liam vet något som han inte berättar men Harry släpper det efter ett tag. Och dom fortsätter att bada osv. Zayn går iväg för att prata med Perrie och röka, 5SOS + Niall och Sky badar Liam och Louis solar Harry tittar på när dom andra badar. VIKTIGT att det skrivs att Sky har badshorts. 5SOS badar och Harry ser hur Niall drar iväg Sky en bit i vattnet och Harry tassar efter. Han hör det här..

 

 

Har du dom där bara för att gömma-”

 

Ja och snälla Niall bara glöm det” avbröt Sky Niall och han suckade högt. Jag låtsades att fega mig i vattnet men egentligen lyssnade jag på vad dom sa.

 

Sky du behöver inte skämmas du är vack-”

 

Ingen vet okej inget vet om det så snälla berätta inte för någon inte ens Luke vet!” avbröt hon Niall igen och han kramade om henne igen.

 

Jag lovar” viskade han och tittade upp på mig med ett leende helt omedveten om att jag hade lyssnat.

 

Kom igen Styles i med dig” jag fejkade att det var kallt innan jag doppade hela kroppen så mina lockar låg slickade mot huvudet. Vi hade ett sorts vattenkrig som dom andra killarna också deltog i men jag kunde inte sluta tänka på vad ingen förutom Niall och Sky visste.

 

 

Ni kan skriva massor här så jag vill inte ha ett kort kapitel FÖRSTÅTT?! Bra tänkte så!

 

Kapitel 26: Skys pov Hon ångrar kyssen och när dom dansar och säger att det inte ska hända ikväll och att hon ska inte dricka något. börjar inse att hon faktiskt tycker om Harry men med allt hon har hört om honom så trycker hon undan dom känslorna. Hon intalar sig också att hon inte är redo men dom går ut och klubbar och alla killarna blir jätte glada när hon följer med. Hon fixar sig och väljer en klänning Länk till klänningen.

 

http://u.fashiocdn.com/images/entities/0/6/E/K/Z/0.365x365.jpg?sign=4BeDkLJSQvNhOXKE7-XQH4I8_Yc

 

Niall ska säga typ 'får jag eskortera denna unga vackra mö' på skoj och Michael skriker typ ' No funny business' och alla skrattar förutom Harry. Dom åker och dansar dricker och så. Niall frågar Sky om hon vill dansa och det vill hon. Harry blir lite depp och dricker, mycket. Han börjar dansa med en tjej, sky ser ju det men hon bryr sig inte hon tänker typ bara 'precis vad jag sa han är ändå med andra tjej han tycker inte om dig' men hon blir lite ledsen men hon fortsätter dansa med Niall och har roligt tills Harry kommer och frågar om han får dansa med henne. Niall säger visst och går innan Sky hinner säga något. Harry är så full att han börjar jucka mot henne och hon säger typ sluta och han bah 'varför du ville ju när vi hade din födelsedagsfest. Då ville du göra mycket mer med mig' och så kysser Harry Sky och hon får panik. Hon backar och Harry håller henne hårdare och kysser henne. Hon lyckas komma loss och springer till närmaste personen hon ser som hon känner vilket är Ashton. Han får henne att lugna ner sig och hon fortsätter att ha en bra kväll. Hon är med Ashton och Niall resten utav kvällen och dom går upp till DJ båset och sjunger och dansar. Niall är super full men Sky tycker bara det är roligt. Och hon glömmer helt och hållet bort Harry tills hon ser honom vackla ut med en tjej och Sky blir lite ledsen. Sen åker dom hem och Luke har en tjej med sig och hon ligger och lyssnar på dom för hon kan inte somna

 

Seriöst!

 

Jag höll en kudde framför ansiktet och öronen. Luke och den där tjej låter som om dom slaktar djur och offrar dom till satan! Ett tjej skrik hördes och jag hade fått nog.

 

Ni har sex inte torterar djur snälla jag försöker sova!” skrek jag och det blev tyst i några sekunder.

 

Förlåt Sky!” skrek Luke tillbaka sen började dom låta igen fast lägre. Ahh som om det hjälper, jag vet fortfarande vad ni gör där inne.

 

Jag går till Ash!” skrek jag och sprang ut ur huset. Ashton bodde bara några hus ifrån så när jag hade sprungit en gata och över någons tomt stod jag framför Ashtons hus. Jag knackade fort på dörren och en förvirrad Ashton öppnade.

 

Sky, vad gör du här har något hänt?” frågade han oroligt och jag skakade på huvudet så mitt brun blonda hår for överallt.

 

Har du sex just nu?” frågade jag och Ashton spärrade upp sina ögon.

 

Va nej!” jag gick in och hoppade i Ashtons säng.

 

Bra för det har Luke och dom låter som ett djur slakteri så jag kunde inte va kvar” Ashton tittade på mig och brast ut i skratt. Jag ignorerade honom och gosade in i hans stora säng. Han la sig i sängen, fortfarande skrattandes och stirrade på mig. Han slutade skratta och tittade med stora ögon.

 

Du tog den!” skrek han och jag höll för mitt öra som började ringa.

 

Aj, va?” frågade jag och la mitt trötta huvud på kudden igen.

 

Min tröja, tröjan du har på dig just nu den är min och jag har letat överallt efter den!” skrek han igen och jag tittade ner på min pyjamas tröja. En blå tshirt med nyancat täckte min kropp och mycket riktigt var det Ashtons tröja jag tog för att den såg så mysig ut.

 

Ja och?” frågade jag på skoj bitchigt och han suckade, släckte lampan och drog in mig nära honom. Jag kände mig genast säker och blundade.

 

Godnatt nyancat” sa Ash och kysste mig på pannan.

 

 

Kapitel 27: Skys pov

Långsamt öppnade jag ögonen, solljuset brände i mina ögon och jag la en kudde över ansiktet. Jag kanske är en vampyr. Åh nej nu kommer jag bara kunna vara ute på natten och suga ur blodet ur folk för att överleva. Men jag kommer leva för evigt och-

 

Upp och hoppa!” skrek en irländsk dialekt i mitt öra och jag flög upp. Alla killarna stod och skrattade men jag blev nerdragen igen och en sovandes Ashton som gosade upp mot mig igen.

 

Ash” sa jag men han vaknade inte. Jag upprepade mig och skakade honom den här gången också men han vaknade inte. Så jag höll för hans näsa med tummen och pekfingret. Han vaknade och kippade efter andan. Jag började fnissa hysteriskt och dom andra skrattade också, eller inte Harry han såg rasande ut och gav Ash en blick som kunde döda.

 

Ash fick du något igår?” skrattade Niall fram, jag lovar han skrattar åt allt! Men innan Ashton hade hunnit svara vände Harry på klacken och stormade ut ur rummet. Det blev tyst och vi tittade alla förvånat på varandra. Mina ögon möttes med Liams bruna och han såg inte så förvånad ut bara lite sorgsen?

 

Usch, Niall enda anledningen till att jag ligger här är för att Luke 'fick något igår' och det var inte trevligt att lyssna på” sa ja och gjorde ”” på fick något igår med fingrarna samtidigt som jag hade ett äcklat ansiktsuttryck.

 

Usch? USCH! Säger du usch till att ligga med mig? Jag är sårad Sky, jag trodde vi hade något?!” sa Ashton med fejkad dramatikhet. Jag hörde Louis muttra 'och dom tycker jag är dramatisk' jag började asgarva och kramade Ash.

 

Åhh hyssh med dig du vet att jag älskar dig” skrattade jag och vi gick alla ner. Fast jag och Ash bytte om först. Jag tog ett linne och ett par utav hans shorts. Dock var dom förstora men det gick bra ändå. Harry satt i vardagsrummet med alla andra och när han såg mig reste han på sig.

 

Sky kan jag få prata med dig?” efter kyssen igår ville jag inte prata med Harry men det var ju ohövligt att säga nej så jag nickade och gick ut. Jag gick över till den lilla dammen Ash har i sin trädgård och satte mig ner på gräset. I ögonvrån såg jag Harrys långa ben på gräset i skräddarställning.

 

Så du ville prata om något?” sa jag efter en pinsam tystnad. Harry svarade inte men jag kunde känna hur han stirrade på mig.

 

Låg du med honom?” fräste han ur sig och jag vände mig om med stora ögon.

 

Va? Nej och det ska väl ändå inte du lägga dig i?” sa jag tyst och Harry fortsatte att blänga på mig.

 

Men du låg i hans säng ni skedade, är ni typ tillsammans eller nåt då?” frågade han lika surt och jag vet inte varför men det kändes som om jag behövde förklara mig.

 

Luke hade en tjej hemma hos oss och dom gjorde saker och läten som kommer hemsöka mig förevigt, Ashton bor närmast så jag sprang hit och sov här. Vi är inte tillsammans jag har känt honom sen jag var typ fyra och vi är som syskon” sa jag i ett andetag och tittade på Harry. Han släppte ut ett andetag och hans mintiga andedräkt fönande över mitt ansikte.

 

Okej bra” viskade han mer för sig själv än för mig.

 

Förlåt förresten för igår, jag borde inte ha kysst dig när jag märkte att du inte ville” viskade Harry och jag stirrade på honom. Han vet inte varför jag inte ville och inte varför jag fick panik. Jag bestämde mig för att jag borde berätta nu om allt, det är inte rättvist att han inte får veta och alla andra vet. Så precis när jag skulle berätta började Harry prata.

 

Oj förlåt du kan börja” sa han men jag skakade på huvudet och sa att han kunde börja, mitt kan vänta eller hur?

 

Det var bara så att jag blev svartsjuk när du dansade med Niall och ja-”

 

Vänta, varför blev du svartsjuk?” frågade jag och Harry tittade upp på mig. Hans gröna ögon fast i mina blåa.

 

Ser du inte det Sky, jag har känslor för dig” sa han lågt och jag spärrade upp ögonen. Men om han tycker om mig på det sättet varför lämnade han med den där tjejen igår? Och varför fick jag fjärilar i magen när Harry sa att han gillar mig.

 

Men du lämnade med en tjej igår?” sa jag anklagande och jag såg panik i Harrys ansikte.

 

Jag var full och ledsen för att du inte ville kyssa mig så jag letade upp en tjej men jag ångrar mig idag men Sky jag tycker verkligen om dig...så tycker du om mig?” jag behövde inte tänka jag har ett svar och jag har nog vetat om det ett tag nu bara att jag har trängt ut det.

 

Jag tycker om dig Harry men jag är absolut inte redo för ett förhållande än” sa jag och Harry log öra till öra.

 

Det är okej. Det är helt okej men Sky Blue...asså seriöst vem döper sitt barn till Sky om hon heter Blue i efternamn?” frågade Harry och flinade lite.

 

Men mamma heter ju Blue i efternamn och när jag föddes var tydligen mina ögon blåa som himlen så då fick jag heta Sky” sa jag och himlade med ögonen det var så fånigt.

 

Jag tycker det är gulligt men iallafall vart var jag, jo Sky Blue vill du gå på en dejt med mig ikväll?” frågade han och det var som om all luft försvann så jag nickade bara. Harrys ögon lyste upp och han lutade sig framåt. Jag insåg vad han skulle göra så jag låtsades titta upp på träden, i ögonvrån såg jag hur Harrys kinder blev smått röda och jag kände mig elak.

 

Så du ville berätta något för mig?” nej stunden var för perfekt -även om han precis försökte kyssa mig- för att jag skulle berätta det för honom. Jag kan göra det ikväll på dejten.

 

Det var inget, men vi borde nog gå in till alla andra” sa jag vände mig om, alla och då menar jag varenda en utav killarna stod pressade mot glas dörrarna och har säkert hört allt. När dom såg att vi stirrade på dom blev det tomt och det påminde mig och hundvalpar som vet att dom har gjort fel så dom springer och gömmer sig.

 

Jag stampade in i huset igen.

 

Kommer ni inte hit inom tio sekunder!” skrek jag men ingen kom. Jag suckade argt.

 

Ett”

 

Ingen

 

Två”

 

Louis, Zayn och Michael gick långsamt ut.

 

Tre”

 

Ingen

 

Fyra”

 

Ingen

 

Fem”

 

Ashton, Niall, Calum och Liam kom ut och sakta gick dom och satte sig med dom andra i soffan.

 

Luke måste jag fortsätta, det är bara du kvar?” skrek jag och Luke gick ut ifrån köket.

 

Jag blängde på dom åtta pojkarna, okej jag kan inte kalla dom pojkar då majoriteten utav dom är äldre än mig. Det var tyst och dom vred på sig obekvämt.

 

Förlåt för att vi lyssnade på er!” ropade Niall, nästan tårar i ögonen. Han måste tro att jag var seriöst arg.

 

Jag höll mitt arga ansiktsuttryck och alla andra sa också förlåt. Jag fortsatte att stirra argt på dom men till sist kunde jag inte hålla mig längre. Så jag bröt ihop i skratt.

 

Ni skulle ha sett era ansikten” sa jag mellan mina skratt och Harry stod bredvid mig, skrattade lite medan han höll i mig så att jag inte skulle ramla.

 

Så du är inte arg?” frågade Louis och jag skakade hysteriskt på huvudet.

 

Åh du din...Nu ska du få!” skrek Liam på skoj, han hoppade på mig så jag hamnade mjukt på mattan, resten utav killarna hoppade också ner och det blev krig, alla mot alla.

 

Men det blev för mycket och alla händer överallt fick mig att minnas den kvällen.

 

Sluta!” skrek jag, tårarna vällande ur mina ögon och alla slutade genast. Luke satte sig bredvid mig och höll min skakande kropp.

 

Förlåt det var inte meningen att hoppa på dig sådär, men det är bara vi, du känner ju oss. Allt är okej, okej Sky allt är okej. Andas långsamt och djupt in genom näsan och ut genom munnen, så ja baby girl så ja. Du är så duktig” sa han tröstande och torkade bort mina tårar. Jag tittade upp och alla tittade på mig, dom förstod, dom förstod varför jag inte ville att alla skulle röra mig och det kändes så bra att dom vet. Även om jag skäms så känns det bra att dom vet. Det var tills jag mötte Harrys smått förvirrade ögon som jag kom på att alla vet inte.

 

Harry vet inte.

 

Men jag ska berätta ikväll. Så allt blir okej då.

 

Ash, kan jag låna din dusch?” frågade jag och reste på mig, Ashton som redan stod upp gick över till mig.

 

Det är klart, du har använt den förut minns du vart allt ligger?” frågade han och jag nickade. Han kysste min panna innan jag gick upp till hans rum och sen in till duschen.

 

Snabbt klädde jag av mig och drog igång duschen. Det varma vattnet skönt mot min kropp. Såklart skulle ärret stirra på mig och jag svalde ner klumpen i halsen. Jag vill inte vara såhär längre, jag vill inte vara svag, vill inte tänka på dom två killarna som förstörde mitt liv. Eller det var ju tekniskt sett Katilyn fel då hon tog bilden men ändå. Det dom två gjorde var tusen gånger värre.

 

När jag är klar tog jag på mig mina gamla underkläder men tog en ny tshirt och samma svarta sportshorts som förut. I vardagsrummet sitter endast Zayn.

 

Emh...hej Zayn, vart är alla andra?” frågar jag lite awkward efter det han såg vad som hände för en halvtimme sen.

 

Jag tvingade dom att gå” sa han lätt och skakade på axlarna.

 

Okej...varför?” frågade jag och satte mig ner bredvid honom.

 

Jag tänkte att du ville nog inte att alla skulle kväva dig med frågor” sa han hoppade närmare mig.

 

Okej tack” vi satt tysta, jag och Zayn var inte dom närmaste. Vi var ju nära och även om jag ansåg honom som en utav mina bästa vänner så är det nog honom jag har spenderat minst tid med.

 

Så vill du prata om vad som hände förut?” frågade han efter några minuter och jag suckade lite tyst. Jag vill ju prata med någon men tänk om Zayn dömer mig. Fast det skulle han väl aldrig göra?

 

Emh...det blev bara så mycket. Allt fick mig att minnas den kvällen och umh ja du vet ju själv vad som hände...” viskade jag och Zayn tog tag i min midja och flyttade på oss så jag hamnade i hans knä.

 

Jag vet, du förstår inte hur arg jag blev när du berättade men det kändes lite bättre när du sa att dom satt i fängelse” Zayns mjuka röst fick mig att slappna av. Med hans accent kunde han säga vad som helst och allt man gör är att lyssna på hur hans läppar formar ord och musik. Den var inte som Harrys men den var ändå fin. Harrys var långsam ibland lät det som om han inte brydde sig om vad han pratade om men sen tittade han på en och man såg att han brydde sig. Men när Zayn pratade var det mystiskt. Det var lugnande på ett broderligt sätt.

 

Jag är fortfarande rädd, nästan varje natt vaknar jag skrikande utav mardrömmar och det är så läskigt. Ingen förstår, jag vet att vissa människor har haft det mycket värre än mig men att bli våldtagen utav två killar samtidigt var och kommer nog vara det hemskaste som jag har upplevt” viskade jag och Zayn nickade men stelnade till.

 

Vänta samtidigt, gjorde dom...” Zayn tittade på mig med stora ögon och jag började snyfta in i hans nacke igen. Gråt inte, inte igen kom igen Sky. Gråt inte!

 

Dom jävlarna” viskade han och strök sin hand över mitt hår.

 

Okej kan vi prata om något annat?” frågade jag och Zayn kramade mig lite hårdare en sista gång innan han släppte mig helt, fast jag satt kvar i hans knä.

 

Visst visst...så du ska gå på dejt med Harry?” sa han och vickade på hans svarta ögonbryn. Seriöst hur kunde han ha så perfekta ögonbryn. Tillbaka till frågan. Vad var det? Harry...dejten med Harry. Ahh han frågade om dejten med Harry.

 

Japp, ser ut som det” sa jag med ett leende på läpparna tills en tanke flög in i mitt huvud.

 

Jag vet inte vad jag ska ha på mig Zayn! Herregud jag vet inte ens vart vi ska!” utropade jag och Zayn började skratta.

 

Du vet vart vi ska eller hur?” frågade jag och slog honom lätt på armen.

 

Japp Michaels förslag” sa han och flinade. Åhh nej är det Michaels ide kommer det vara något galet.

 

Okej, säg då vad är det för något?”

 

Det får jag inte säga men jag ska hjälpa dig med din outfit för jag menar tjejen...den tröja men dom shortsen tsk tsk tsk” sa han bitchigt och skakade på huvudet.

 

Vad det här är ju fint” sa jag på skoj och Zayn lyfte upp mig, vi började gå mot dörren.

 

Mhm” sa han bara och gick ut. Vinter solen strålade och genast blev hela min kropp varm. Idag tog jag ingen genväg utan jag och Zayn gick -i min pyjamas- den vanliga vägen där vi såg tonåringar stanna, peka och ta kort på oss. Men ingen kom fram så det var skönt. Men dom flesta jag såg var folk ifrån skolan så dom gav mig äcklade blickar, jag ignorerade dom så gott det gick och tänkte istället att dom säkert bara var avundsjuka för att jag var med Zayn Malik ifrån one direction. Inte för att jag såg honom så, jag såg honom som Zayn min bästa vän som alltid var där för mig.

 

Vi kom hem till mig och jag tog upp nyckeln under en ute stol, låste upp dörren och steg in. Jag och Zayn gick in på mitt rum, han tittade runt i mitt ljusgröna rum. Det var inte så mycket här. Ett stort skrivbord, En enkelsäng, liten garderob, posters och ett stort fönster.

 

Justin eh?” frågade Zayn och jag vände mig mot honom. Han tittade på en Justin Bieber poster som var bredvid en väldigt stor Ed Sheeran poster.

 

Japp, han är ju snygg och jag tycker om hans musik”

 

Mhm rolig kille, fast det var ett tag sen jag träffade honom” svarade Zayn och jag spärrade upp ögonen. Jag visste ju att one direction kände Justin men ändå.

 

Vad har varit här?” Zayn tittade på min vägg där färgen var lite mörkare då det har suttit en poster där men jag tog bort den så fort vi kom hem. Mina kinder blev röda och jag tittade ner i golvet.

 

Emh...umh... jo det var en uh...bild på er killar men det kändes skumt att ha den där nu när jag känner er?” jag sa det som en fråga och Zayn började skratta.

 

Hey det är inte kul!” skrek jag skojfullt och hoppade på honom.

 

Känns bra att veta att jag har suttit på din vägg” sa han och blinkade.

 

Vilken var det?”

 

Va?” frågade jag förvirrat och ja mig ner bredvid honom.

 

Vilken bild var det?” mina kinder och öron blev varma och jag tittade upp i taket.

 

Jo..” jag harklade mig lite och tittade på Zayn, han hade det där dumma flinet på läpparna som fick mig att vilja slå honom i ansiktet, hårt.

 

Från kiss you videon...när ni surfar” sa jag och avslutade med en fejk hostning. Zayn började skratta så mycket att han fick hålla sig för magen.

 

Du menar när vi inte har några tröjor på oss?” jag svarade inte utan började bara skratta med honom. Det var så lame nu när jag tänker efter men men vad kan jag säga.

 

Yolo” sa jag och skrattade igen för det fick allt bara att bli mer töntigt.

 

Okej okej Sky..” sa han och torkade bort tårarna. Zayns mobil pep till och han tittade ner med ett stort leende på läpparna.

 

Perrie?” frågade jag och han tittade förvirrat upp på mig men förstod sen vad jag menade.

 

Nej , hon sover nu men det var Harry. Han kommer och hämtar dig om en timme så jag ska fixa dig” tänk att jag har någon som Zayn. Eftersom att alla mina ”riktiga” tjejvänner lämnade mig efter bilden hade jag inte en enda vän förutom Luke och killarna men dom vet lika mycket om tjej mode som en giraff. Så att ha en vän som Zayn som vet om mode och sånt får mig att le.

 

Men jag vet ju inte ens vad vi ska göra, ska jag klä mig fint eller vanligt?” sa jag frustrerat och Zayn flinade.

 

Får jag kolla i din garderob så plockar jag ut det som blir perfekt” han öppnade min garderob och jag la mig ner på sängen igen.

 

Sky!” jag måste ha somnat för Zayn skakade om mig.

 

Mmm fem minuter till” mumlade jag och Zayn suckade.

 

Jag kommer slicka på din arm om du inte går upp nu” pfft som om, jag tänker inte gå upp jag ligger för skönt för att-

 

Ahh!” skrek jag när Zayns blöta tunga nuddade min arm. Jag blängde på honom och han skrattade.

 

Sa ju att jag skulle göra det”

 

Mm visst visst vad vill du?” frågade jag surt/mumlade.

 

Här, det är vad du ska ha på dig”

 

( Vad hon ska ha på sig) http://farm7.staticflickr.com/6019/5890801523_4b244d392d_z.jpg

 

Det var en enkel svart tunn tröja och böljiga röda shorts. Det var enkelt men ändå stilfullt.

 

Tack Zayn” sa jag och han gick ut ur mitt rum. Jag klädde på mig tröjan och shortsen och dom satt fint. Zayn kom in igen efter jag hade ropat in honom och han frågade om han fick göra min sminkning men jag protesterade.

 

Kom igen, det kommer bli jätte fint!” bad Zayn.

 

Men Zayn du är en kille ska du göra min sminkning?” frågade jag sarkastiskt.

 

Lou har lärt mig snälla snälla snälla!?” han gav mig hundvalps blicken och hans stora bruna ögon stirrade in i min själ.

 

Okej okej visst”

 

Han gjorde ett glädjetjut?Ja jag vet inte riktigt vad men fort som attan började han med min sminkning. Inte för mycket då Harry inte tycker om när tjejer har smink men lagom.

 

En halvtimme senare Kom alla killarna hem och gav mig uppmuntrande leenden.

 

Du är så vacker” viskade Harry i mitt öra och vi två sa hej då till alla.

 

Det var Zayn som gjorde allt det här” sa jag och pekade på mina kläder och ansikte.

 

Varför förvånar det inte mig?” sa Harry och jag fnissade.

 

Så vart ska vi?” det blev tyst i bilen, endast radions låga hummande.

 

Du tänker inte berätta för mig eller hur?” Harry log och skakade på huvudet så hans lockar for överallt. Jag suckade men fortsatte att titta på honom. Medan vi åkte gjorde jag en liten fläta utav en slinga, någon jag brukar göra när jag har tråkigt. Tuperade toppen när jag var klar så att den inte skulle gå upp.

 

Harry satt koncentrerad på vägen och jag kollade vad han hade på sig ett vitt linne och jeans shorts ner till knäna men var upprullade så dom var precis över knäna.

 

Ser något du gillar?” frågade han och jag tittade upp. Harry tittade på mig och sen tillbaka på vägen med ett flin.

 

Det är lugnt, jag tycker om när du tittar på mig men Sky, vi är framme” sa han och jag tittade ut. Mina ögon spärrades upp och jag kunde bara tänka en sak.

 

Herregud!

 

 

Kapitel 28: Skys pov

 

Nej nej nej nej nej nej nej ne-”

 

Sky kom igen det kommer bli kul” avbröt den lockiga pojken som försöker ta död på mig. Jag gav honom en blick och han backade lite.

 

Du vill att jag ska hoppa ur ett plan och du säger att det kommer bli kul?!” skrek jag, inte för att jag var arg bara rädd. Tänk om fallskärmen inte öppnades eller om...okej det är det enda jag är rädd för men det är ju en stor sak!

 

Harry hade tagit mig till fallskärmshoppning och jag höll nästan på att svimma så rädd jag var. Men han insisterade på att vi skulle göra det här och nu stod vi utanför den stora glasdörren som Harry höll upp åt mig. Jag gick tveksamt in med en suck och Harry bara skrattade för sig själv.

 

Jag hatar dig dig du vet det va?” sa jag och blängde på honom men när hans ögon mötte mina kunde jag inte hålla masken och mitt ansikte sprack upp i ett leende.

 

Mhm vad som än får dig att somna om nätterna” sa han flörtigt och blinkade till och med med högra ögat.

 

Vi skrev på ett kontrakt om skadorna lalala. Som om det blev bättre då men Harry tvingade med mig in i omklädningsrummet Där vi fick några overaller som var i en hemsk grön färg.

 

Att du kan vara så vacker i en sådan hemsk outfit...” viskade Harry i mitt öra när jag kom ut ur tjejernas omklädningsrum. Mina kinder fick en lätt röd färg och Harry tog min hand när vi gick ut.

 

En grupp med personer stod ute och vi gick dit.

 

Mr. Styles och Ms. Blue?” frågade en kille på sådär 25. Smutsblont hår och grönbruna ögon, han var ju fin men inte som Harry. Vi nickade och ställde oss i gruppen. Två tjejer stirrade på oss med stora ögon och jag kunde till och med se den med korpsvart hår stå med sin mobil riktad mot Harry och mig. Kul... Nu kommer alla veta att Harry är här.

 

Jag trängde bort den tanken och lyssnade på vad instruktören sa.

 

Mitt namn är Dustin och jag ska gå igenom lite regler. Alla kommer ha en person som hjälper er. Alltså är bakom er och drar ur fallskärmen. Nu vill jag...” jag stängde av ljudet och lutade mitt huvud mot Harrys arm då jag var för kort för hans axel. Hans tumme drogs över mina knogar och jag kände mig lugn.

 

Efter vi hade få se en film -dom två stirrande tjejerna satte sig bredvid oss- så gick vi alla in i planet. Man fick ta på sig en selen och en kvinna hoppade in i selen bakom mig. Tack gode gud att det inte var en man, jag tror inte att jag hade klarat det. Hon presenterade sig som Yu och vi gick bort till Harry som redan satt ner. Det såg väldigt roligt ut då han fick sitta i en mans knä.

 

Ha-ha väldigt roligt Sky, jag kanske vill sitta i Marks knä” sa han med ett leende på läpparna. Jag kunde seriöst höra hur dom två tjejerna fangirlade borta vid andra sidan utav planet. Jag och Yu satte oss ner bredvid Harry, han tog min hand och jag log upp till honom.

 

Du vet att jag kommer döda Michael för att föreslå det här till dig” sa jag arg på skoj och Harry skrattade. Han har ett sådant vackert skratt att man inte kan hjälpa att skratta med.

 

Nah du älskar oss alla för mycket för att döda någon utav oss”

 

Dustin öppnade plansdörren och skrek att vi skulle hoppa nu. Vi ställde oss redo i en kö där jag och Harry var tredje att hoppa.

 

Okej Sky du klarar det här. Du klarar det här. Du klarar det här.

 

Åh jag klarar inte det här!

 

Marken var så långt nere. Dom som redan hade hoppat flög och visst det såg ju kul ut men tänk om...

 

Redo?” frågade Yu och jag ville skrika nej, gråta och slåss men jag nickade bara.

 

Harry tog min hand och tittade in i mina ögon. Han log med hela ansiktet och kysste min hand en gång.

 

Hur kan du inte vara rädd?!” skrek jag över dånet.

 

Jag är rädd, men jag är också med dig så allt annat dämpas” skrek han tillbaka. Jag 'awwade' mentalt och klämde Harrys hand hårdare.

 

Okej” viskade jag och Harry kysste min hand igen.

 

Tillsammans?” frågade han och jag nickade. Jag, Yu, Harry och Mark kastade oss ifrån planet och stängde mina ögon. Men öppnade dom igen när Harrys hand klämde min igen.

 

Jag flög, och det var så vackert. Han var så vacker. Man kunde se havet några mil bort, stora fält var under oss och allt var bara så vackert.

 

Adrenalinet pumpade och för en gång skull var allt perfekt. Jag var fri ifrån våldtäkten, Katilyn, bilden, Tyler, mobbningen, alla mina gamla vänner. Jag var bara helt fri.

 

Jag tittade upp på kameran som var riktad mot mig och vände på dom mot Harry. Han gjorde likadant så vi kunde få helkropps bilder. Fortfarande hand i hand flög vi genom luften och Harry drog i min hand så att vi var näsa mot näsa. Han drog mig ännu närmare och jag kände hans mjuka läppar emot mina.

 

Det var perfekt och jag kan nu säga att jag tycker om Harry Styles mer än vän. Det var en enkel kyss. Ingen tunga eller så men den var perfekt.

 

Jag öppnade ögonen och möttes utav två smilgropar och ett leende. Harrys ögon var inte öppna än men när dom väl öppnades såg jag så mycket lycka.

 

Det var snabbt över och efter åkte vi hem. I bilen pratade vi på om allt och inget och jag har inte haft så här kul på länge. Att fallskärmshoppa var något annorlunda. För det första kan nog inte alla tjejer säga att dom gjorde det få första dejten men sen var det också det faktum att jag glömde bort allt dåligt när jag gjorde det.

 

När är vi hemma?”

 

Sky vi är inte klara än vi ska åka och äta” sa han och jag satt helt paff. Han bjuder mig på fallskärmshoppningen och mat? Men klockan är typ nio, ska vi äta nu?

 

Harry körde in till en lyxig restaurang och en kille tog hans nycklar och körde iväg med den efter vi hade gått ur. Vi gick in och gud jag var underklädd. Alla hade fina klänningar och kostym. Harry har ju shorts! Herregud!

 

Harry tycker du inte att vi är lite underklädda?” frågade jag med ett blygsamt leende.

 

Nej då du är lika vacker som alltid” viskade han och pussade mig på kinden. Vi gick fram till en kypare som gav oss en blick och en suck.

 

Godkväll vi har tyvärr inga bord lediga ikväll” sa han med ett elakt flin på läpparna, han trodde säkert att vi var två tonåringar som ville äta och typ ta springnota.

 

nej jag har bokat i namnet Styles” Kyparen tittade ner i boken och suckade igen men la på ett fejk leende.

 

Den här vägen” han visade oss till ett bord i mitten utav restaurangen. Ett litet ljus stod i mitten på den vita duken och vi satte oss ner. Harry försökte vara en gentleman inte för att jag är bitchig eller något men jag kan ju faktiskt dra ut min stol själv. Vi tittade på våra menyer men jag kände Harrys blick på mig, jag tittade upp på honom och mycket riktigt tittade han på mig.

 

Du vet att du ska välja mat” Harry tittade ner igen men jag hann se hur hans bleka kinder blev rosa. Harry har sådant vackert skinn. Det är blekt men inte på ett fult sett. Det får hans rosa läppar och ögon poppa ut och håret se mörkare ut. Han var helt enkelt vacker. Hans kinder gömde två stycken smilgropar och läpparna som alltid såg så mjuka ut flinade...vänta flinade?

 

Du vet att du också måste välja mat” sa Harry och flinet växte. Shit han märkte att jag stirrade.

 

Emh jag har redan valt...numer 14” sa jag fast jag visste inte vad det var.

 

Pasta med räkor, okej jag ska ha kött. Nummer 28 tror jag” sa han och jag andades ut. En ny kypare kom in. Hon var väldigt ung kanske 18 med kort brunt hår och ett stort leende på läpparna.

 

Hej jag heter Anna och jag kommer va eran servitör för kvällen, har ni bestämt vad ni vill ha?” frågade hon och tittade på mig.

 

Jag vi nummer 14 och en cola att dricka” sa jag och hon fyrade av ett leende innan hon skrev ner det.

 

Och du Harry?” frågade hon och Harry såg förvirrat på henne.

 

Hur vet du vad jag heter?” omg Harry du är ju dum, det är inte så att du är med i världens kändaste pojkband...

 

Du är med i One Direction och jag är väl typ ett fan” sa hon och ryckte på axlarna, jag tyckte om Anna hon fangirlade inte.

 

Okej, jo tack för att du inte skriker typ att du vill gifta dig med mig eller något och jag tar nummer 28 sen till att drick tar jag också cola” sa han och hon skrev ner det.

 

Tro mig Harry jag tycker om eran musik och så men jag vill inte gifta mig med dig eller något sådant” hon vände sig om men log mot mig en sista gång.

 

Jo jag kan se det nu” mumlade Harry med sin långsamma röst, det var knappt så att jag hörde honom.

 

Va?” frågade jag och Harry tittade upp på mig med ett flin och en glimt i ögonen.

 

Hon försökte inte flörta med mig”

 

Okej...?” jag förstod inte vart han gick med det här.

 

Hon flörtade inte med mig men hon flörtade med dig” sa han och jag satte mitt eget saliv i halsen och började kippa efter luft.

 

Hon flörtade inte med mig” viskade jag när jag kunde andas igen.

 

Jo snälla Sky jag kan se när en tjej flörtar och det var precis vad hon gjorde åh kolla nu kommer hon igen vänta så ska du se att jag har rätt” jag blängde på honom och Anna kom tillbaka med våra drickor. När hon ställde ner min dricka så bara ''råkade'' hon nudda min arm och ge mig vad jag nu insåg var ett flörtigt leende.

 

Här får du vacker” sa hon innan Anna gick iväg igen. Harry började skratta lågt. Nej nu jävlar ska jag....ja jävlas med honom.

 

Och varför skrattar du?”

 

För att hon flörtar med dig men du är ju här på dejt med mig och är ju inte homosexuell så då-”

 

Harry jag är bi” sa jag med ett pokerface och han slutade genast skratta. Harry spärrade upp ögonen.

 

Och hon är ju sexig så jag kanske ska be om hennes nummer” mentalt bröt jag ihop utav skratt men på utsidan visade jag inget.

 

Va...” mumlade Harry och han blev blekare än vanligt. Det här var ju kul.

 

Har du något problem med att jag tycker om tjejer?” frågade jag med fejkad arg röst och Harry spärrade upp ögonen igen.

 

Nej nej nej det har j-jag inte det var bara d-det att jag umh jag-” stammade han fram men jag avbröt honom med att skratta. Jag kunde bara inte hålla mig.

 

Jag skojar Harry, jag tycker inte om tjejer på det sättet herregud du skulle ha sett ditt ansikte!” utropade jag och paret bredvid stirrade på oss.

 

Vänta va..ljög du?” frågade han med munnen hängandes till golvet.

 

Japp där fick du tillbaka för att ha fått mig att hoppa ur ett plan” sa jag mellan skratten.

 

Men du älskade det” sa han och flinade.

 

Maten var supergod och när vi väl kom hem var klockan runt tolv. Alla killarna var i mitt hus och mamma stod i köket. Hon fick ett hej innan jag gick in i vardagsrummet där alla satt. Jag hoppade först på Michael.

 

Hej babe saknat mig mycket?” frågade han och höll om min midja. Skulle det varit någon annan än killarna i det här rummet som höll om min midja skulle jag nog få en panikattack men jag litar på dom.

 

Jag vill bara tacka dig för att du fick mig att hoppa ur ett plan. Jag hade tänkt att döda dig men sen var det roligt så jag ångrade mig” sa jag och kramade honom hårt. Dom andra skrattade och edter kramen la jag mig bekvämt med huvudet på Michaels lår och resten utav kroppen på Niall, Liam och Luke. Harry stod kvar och tittade på mig med en road min. Killarna hade precis startat en film och jag kände genast igen den så fort Emma Stone kom i bild. Crazy, Stupid Love.

 

Haz kom jag har saknat dig idag, mys med mig!” skrek Louis och jag flinade.

 

Whoo Larry!” skrek jag och alla tittade på mig som om jag var helt dum.

 

Hon var en Larry shipper innan hon träffade er” berättade Luke Harry och Louis skrattade.

 

Okej Sky så du vet är han min, eller hur Hazza?” frågade han och tittade på Harry med stora ögon.

 

Såklart boo” Louis utropade ett litet 'yey' och pussade Harry på kinden. Seriöst även om jag tycker om Harry så var Larry för söta tillsammans.

 

Vi tittade på filmen och någonstans i mitten sonade jag bara för att ha en mardröm.

 

Sky, Sky! Vakna det är okej det är bara en dröm!” viskade någon i mitt öra och när jag öppnade mina ögon för att se Michael titta ner på mig.

 

Förlåt” viskade jag och en tår rann ner över min kind.

 

Det är okej, ska jag väcka Luke? Det är bara jag och Niall vakna” viskade Michael tillbaka och jag tittade upp för att se Nialls oroliga ögon på mig. Resten låg lite här och var och sov.

 

Nej det är okej, jag är okej nu” viskade jag och kände mig okej, det var bara en dröm och killarna är här. Inget kommer hända.

 

Okej, du borde sova igen” viskade Niall men jag kunde inte sova igen, inte efter drömmen. Så istället reste jag på mig, stel efter att ha legat på massors ben. Min mac låg en bit bort så jag hämtade den och loggade in. Först på facebook där inte så mycket nytt hade hänt och sen twitter och herregud sakerna som stod där. Mina ögon fastnade direkt på en tweet med en bild.

 

Harry Styles nya flickvän Sky Blue.

 

 

 

Kapitel 29: Skys pov Det var bilder överallt ifrån våran dejt. När han kysser min hand, min kind och en ifrån luften. Hur kunde dom få den? Sen var det ifrån restaurangen hur vi log mot varandra, hur Harry alltid höll i min hand ja listan är fortfarande lång.

 

Lustigt nog var majoriteten snälla tweets. Att fansen har sett mig i Funny moments och hur jag verkar rolig. Dom skrev att jag var vacker och absolut shippade 'Sarry'. Att dom gillade Luke och att hans syster var perfekt för Harry.

 

Sen var det tweets om hur fet och äcklig jag var. Och att jag aldrig syntes med killarna och bara ibland log. Det är ju dock sant men det där om att jag är fet och ful är ju inte roligt att höra. Men dom flesta fansen var snälla.

 

Bara det att...

 

Jag är inte redo för ett förhållande och jag vet ju inte ens om Harry vill ha mig som sin flickvän. Han kommer säkert vara jätte arg och säga att han aldrig mer vill se mig. Fast det blir ju lite svårt då jag ska följa med på TMH tour.

 

Fast han kanske säger att det inte gör något så blir allt okej. Men det faktum att folk tror att jag är hans flickvän är det som gör att jag får panik. För med att vara flickvän betyder. Kramar, kyssar -mer än en eller två när vi går på dejt- visa oss för fans som kommer va nära mig för att vara nära Harry och allt annat som innebär att vara Harry Styles flickvän. Sen skulle jag nog få panikattacker varje gång han försöker gå längre än en kyss.

 

Niall!” skrekviskade jag och han gick över till mig.

 

Vad?” jag svarade inte utan gav honom laptopen så han kunde läsa. Efter några minuter tittade han upp 


Follow on Bloglovin
RSS 2.0