Best Friends Forever? Kapitel 10

 
Tidigare:
"Ella är du klar med sminket?" frågade Ellie som nu var klar med mitt hår.
"Japp och jag antar att du också är klar."
"DUH.. Ett..."
"Två Tre!" sa Ella och vände på mig så jag såg min spegelbild i spengeln som hängde på väggen. Och jag ska inte ljuga dom hade faktiskt gjort ett bra jobb. Mitt hår var lockat i stora lockar som räckte till revbenen, mitt ansikte var täckt med ett litet lager foundation och över det lite puder. Ella hade lagt på lite bronzer på mina kindben, mina ögon hade hon sminkat i neutrala färger med lite glitter på ögonlocket, mina läppar var i en neutralt läppstift. Jag reste mig upp kramade om dom igen och när vi stod i vår lilla kram så hörde jag att någon ringde på dörren.


 
Vi släppte taget om våran lilla gruppkram, jag kollade mig snabbt i speglen, pufade till håret lite och sprang sedan ner för trapporna. Jag gick till dörren och öppnade den där stog Zayn med ett brett leende på läpparna.
-Heey. Sa han och leendet hade han fortfarande kvar. Jag svarade med ett hej och sen tog jag min mobil som låg på bänken. Vi gick ut och satte oss i hans bil och han satte på radion, på låg volym.
-Du ser jättebra ut. Sa han efter en stunds tystnad. Jag kände hur jag fick en lät rodnad på kinderna.
-Du ser inte så dum ut du heller. Sa jag och skrattade. Han tittade på mig och skrattade lite sen vände ha sin blick mot vägen igen. Från att ha varit borta från Bradford i många år så kände jag faktiskt igen alla ställen som fanns.
Han åkte på en väg,lite längre ner på vägen så låg våran gammla skola. Alla gånger vi hade gått på den här vägen tillsammans skrattat och pratat, jag kommer ihåg det som om det var igår. Jag kollade ut genom fönstret och såg alla husen som låg tät inpå varandra, i alla möjliga färger. Jag funderade på vart vi skulle någonstans eftersom i slutet på vägen låg skolan och där tog vägen slut, nyfikenheten tog över mig och jag ville veta var vi skulle.
 
-Vart ska vi någonstans? frågade jag.
-Det får du se? svarade han.
-Men.. snälla säg. svarade jag tillbaka, jag hade alltid varit den nyfikna typen som ville veta allting hela tiden.
-Nja, försök att lista ut det själv, vi är snart framme. svarade han och log mot mig. Jag log och vände tillbaka blicken ut mot fönstret, jag fick vänta tills vi var framme för jag hade ingen aning om vad det kunde vara och jag var nog för glad för att tänka. Jag var kompis med Zayn igen och vi skulle gå på dejt, dagen kan ju inte bli bättre.
 
Han stannade bilen och jag kollade på honom med ett leende och han besvarade det med ett leende. '
-Kan du berätta nu?
-Kom så får du se istället. svarade han och öppnade sin dörr för att gå ut, jag gjorde samma sak öppnade dörren och gick ut och möte honom framför bilen.
 
--Zayn perspektiv--
-Ska vi gå? frågade jag och kollade på Lola "Ja Nu!" svarade hon med ett skratt efter jag skrattade åt henne och sen så började jag gå.
Jag funderade på om hon hade fattat ännu, jag hade aldrig varit bra på dejter men jag hade frågat en av mina syror och hon tycket att jag skulle ta med henne till en plats vi hade varit på mycket när vi var små. Det var inte min bästa ide men jag tyckte att gammla skolan skulle vara roligare än att sitta på en stel resturang med uppklädda kläder. Det kändes inte riktigt som min stil att ha den där perfekta dejten på lyxiga resturanger, som kostade mängder av pengar.
Jag började gå mot entren av skolan och jag kollade på Lola, hon verkade inte riktigt förstå varför vi var här.
Tänk om hon inte skulle gilla det, jag kände hur osäkerheten kom och jag ångrade mig att jag hade tagit henne hit, hon skulle säkert vilja ha  den  där perfekta resturang dejten istället.
Innan jag hade hämtat Lola hade jag varit här och fixat lite jag hade köpt pizza och köpt jordgubbar som var doppade i choklad, jag visste hur mycket hon älskade jordgubbar doppade i choklad så någonting skulle ju bli lyckat iallafall. Jag tog tag i hennes hand och började gå mot aulan, eftersom hon inte visste vart vi skulle vara i den stora skolan.
Jag släppte hennes hand och öppnade dom två stora dörrarna till aulan, hennes blick var på mig och sen vände hon blicken mot dörrarna som jag hade öppnat, hon kollade in och sprack up i världens leende.

Heej nu har ni fått ett nytt kapitel, och vi skulle bli glada för några kommentarer, det är bara kul och se vad ni tycker och om det är någonting ni inte tycket är bra, eller om det inte är något ni förstår så svarar vi på det. Kram på er och kommentera lite nu!! xxx Fanny & Nora
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Follow on Bloglovin
RSS 2.0