Stay away, baby!Chapter 52

Tidigare:
"Louis!" hörde jag Dylan säga.
 
"Mm" sa jag och tittade på Dylan 
 
"Jo jag har ett jobb förstår du" paus "det är en liten skit... Jack han har inte betalat på tre veckor nu och jag är trött på att vänta han är skyldig mig mycket och jag vill att du åker till honom och berättar att jag inte vill vänta längre." jag visste att med berätta menade han slå ut några tänder eller en bruten näsa. 
 
"Hur mycket är han skyldig?" frågade jag så nonchalant som jag kunde.
 
" 18 000" svarade han.
 
Jag fick veta adressen och jag  åkte för att "träffa" den här Jack. Jag var säker på att Dylan gjorde det här för att testa om jag va en pussy eller inte och om jag gjorde det som han hade bett mig att göra kanske han skulle glömma Emy och jag kunde va med henne utan att vara rädd för att hon skulle skadas....
Jag gick ut från hans lägenhet och gick ner för de två trappor som man var tvungen att gå upp för att komma till honom och ner för att komma ner till markplan. Jag små sprang ner för trapporna så  att det ekade i trapphuset men jag brydde mig inte om Dylans grannar blev sura, det är endå inte jag som bor här. När jag hade gått ner för de två trapporna och var nere på markplan så öppnade jag ytterdörren och gick ut i spö regnet. Jag gick mot min SUV som stod parkerad några meter bort från lägenhetskomplexet. När jag kom fram till bilen så låste jag upp den och hoppade snabbt in i bilen och började köra bort till Dylans kund Jack.
 
Efter att ha suttit i bilen i ungefär 5 minuter så kände jag hur det började bli lite långtråkigt så jag bestämde mig för att sätta på radion. Någon skit dålig låt spelades så jag bytte kanaler tills jag hittade en som faktiskt spelade bra musik. Jag började sjunga med i låten som jag inte ens kunde men det struntade jag fullständingt i. 
 
Jack bodde några mil utanför London så det tog ungefär en timme för mig att komma fram till där han bodde. Jag svängde in på den gatan som Dylan hade sagt till mig att han bodde på och jag började leta efter en parkeringsplats där jag kunde ställa bilen.
 
När jag äntligen hade hittat en parkeringsplats så hoppade jag ut ur bilen och började snabbt gå till Jacks hus som Dylan hade berättat för mig. Jag gick snabbt för jag ville inte att någon skulle lägga märke till mig eftersom jag visste att såna här "jobb" kunde sluta rätt så illa. Innan jag knackade på dörren så kände jag efter om jag hade tagit med mig pistolen och som tur hade jag med mig den. Så jag knackade på och jag kunde höra hur någon rörde sig där inne och till slut så öppnade äntligen den personen.
 
Killen som öppnade var riktigt spinkig med typiska tönt glasögon på ett väldigt finigt ansikte. Plus att det såg ut som att han hade tandställnig för hans mun såg ut att den var full med metal och gummisnoddar. Som att det inte räckte så var han i klädd en senapsgul skjorta med lila ränder som var i stoppad i ett par jeans som var för högt uppdragna så jag kunde helt klart se att han inte hade någoting att komma med sexuellt. Så jag fattade inte riktigt varför han såg ut som han gjorde när de brukar vara stora, muskulösa, skinnklädda, ciminella män som höll på med sånt här.
 
"Är det du som är Jack?" frågade jag med en lite mörkare röst än vad jag igentligen har. Jag såg att han reagerade vid när jag sa namnet Jack så då antog jag att han faktiskt var Jack, awkward..
 
"Ehm.. ja det är jag men vem är du?" sa han med en riktig pipig röst inte så konsigt, om man tänker på hur han ser ut. Jag tog ett steg närmare honom och det gjorde så att han tog ett steg bakåt. Jag var nu inne i hans hus så jag stängde dörren för jag ville inte att någon skulle höra vad vårat lilla möte handlade om.
 
"Jo du vet, Dylan har inte fått pengarna som du är skyldig honom." 
 
"Men jag har sagt till honom att jag inte har dem förens nästa månad."
 
"Sucks to be you, för Dylan hatar verkligen när han måste vänta."
 
"Som jag nyss sa så har jag inte några jävla stålar!" sa han med en irriterad röst. Men han skrämde inte mig över huvutaget så jag började skratta.
 
"Varför skrattar du? Det är fan inte roligt!" Säger han.
 
"För att jag vet exakt vad jag måste göra." Sa jag och tog bak min hand för att ta tag om pistolen jag hade under tröjan, instoppad i mina jeans. När min hand hade ett stadigt grepp om pistolen så drog jag fram den som  ett tecken på vad jag skulle göra med honom. "Som sagt Dylan hatar att vänta så han gav mig strikta order om att döda dig, om du inte gav mig pengarna."
 
Efter att det var sagt så riktade jag pistolen mot honom och när jag hade det perfekta läget så började jag trycka hådare med pekfingret på den lilla spaken som avlosade skottet.
 
PANG PANG
 
Jag skött två skott för att vara säker på att han var död. Jag öppnade dörren snabbt efter och började gå mot bilen.
Ohhh Louis!! Haha nytt kapitel skrivet av Nora, vi har gjort en lista med One Shots:en och först på tur är Ellinor så jag(fanny) ska sätta mig ner och skriva den direkt när jag hinner och kan. Nästa vecka har vi bara ett prov(ett enkelt prov) så vi kommer nog ha mycket tid att skriva på förhoppningsviss! 
 
7 kommentarer till nästa!

Kommentarer
Postat av: My

Omg!Louis vad har du gjort!!
Super bra skrivit❤

Svar: tack :)xx
Nora,Fanny och Cornelia

2013-04-27 @ 23:50:47
Postat av: Lisa

Sjukt spännande, hoppas på lite spänning/rörigt mellan Louis och Emy nu efter det här. Hon måste på något sätt få reda på vad han har gjort..

Svar: haha ja :)♥
Nora,Fanny och Cornelia

2013-04-27 @ 23:56:08
Postat av: Denise

Jätte spännande ju! :D<3

2013-04-28 @ 10:57:56
URL: http://oneedirection.devote.se
Postat av: Ellinor

Kan inte vänta! :) Sjukt bra skrivet!

Svar: tackar :)xx
Nora,Fanny och Cornelia

2013-04-28 @ 11:10:58
Postat av: Felicia

As bra!!!!

Svar: tack!!:)♥
Nora,Fanny och Cornelia

2013-04-28 @ 19:15:11
Postat av: lol

Så bra :)

Svar: tackar :)xx
Nora,Fanny och Cornelia

2013-04-29 @ 19:33:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Follow on Bloglovin
RSS 2.0