Best Friends Forever? Kapitel 23

Tidigare:
 "Jag är singel." sa Niall
 
"Och jag." sa Harry och nu riktades alla fokus på mig. Jag har ju Lola men jag vet inte om vi har kommit till det nivån än, fast vi har ju faktiskt haft sex så det måste väll räknas som något.. Men vi har ju inte pratat på flera månader, för utom när hon ringde mig mitt i natten och sedan la på. Jag ringde inte ens tillbaka till henne men hon sa ju faktiskt att hon skulle ringa tillbaka till mig och det har hon inte gjort än.
 
"Jag vet faktiskt inte." sa jag
 
"Jag började se en tjej innan vi åkte iväg till USA men jag vet inte om vi är i det läget att vi kan kalla varandra pojkvän och flickvän utan vi är mer bara kompisar i nu läget." sa jag och Alan verkade nöjd med svaret så han gick vidare med andra frågor.

När intervjun var klar med Alan, så stack killarna och jag hem till Louis's lägenhet. Vi satt nu i bilen på väg hem och vi pratade lite, alla förutom Niall som hade somnat den killen gillade verkligen att sova och att äta såklart.
 
"Men seriöst Zayn, igenting mellan dig och Lola?" Sa Harry och kollade på mig men ett flin på läpparna.
 
"Ja.. eller asså jag vet inte." Svarade jag och kollade på killarna.
 
"Du berättade om hela eran dejt och säger att det inte är någonting?" Säger nu Louis som har hoppat in i samtalet.
 
"Nee jag vet inte hur hon känner, och nu har det gått ungefär 8 månader." Svarade jag tillbaka. Dom kollade på mig, men släppte sedan ämnet när dom märkte på min röst att jag störde mig på doms pratade om det hela tiden.
 
Vi kom äntligen fram till Louis's lägenhet och jag försökte väcka Niall så vi kunde gå upp. När jag äntligen hade fått liv i honom, så gick vi upp till lägenheten.
 
"Är Eleanor hemma?" Frågade Liam och kollade på Louis som fick världens största leende när han hörde hennes namn.
 
"Ja, hon sa det men hon skulle bli hämtad av någon kompis hon skulle fika med." Svarade Louis. Liam svarade bara med ett "okej".
 
--Eleanor's perspektiv--
Jag hade bestämt med Lola att hon skulle hämta mig vid min & Louis's lägenhet så hon skulle komma om en kvart ungefär. Jag ställde min sminkväska i garderoben i badrummet och gick ut till köket för att göra lite te till killarna tills dom kom hem. Jag satte vattnet på värmning och satte mig sedan på en utav barstolarna i köket och tog fram mobilen, och kollade lite på twitter. Det var massor av tweets från deras intevju dom hade haft tidigare idag. Jag kände den varma luften från det kokande vattnet, så jag gick fram till vattnet och hällde upp det i fem koppar. Jag la i en te-påse i varje kopp, jag hörde killarnas höga prat i trapporna utanför. Jag hörde hur dörren öppnades och hur någon skriker mitt namn. Jag går fram till dörren om möter fem stora leenden, jag springer fram till Louis och kysser honom mjukt.
 
"Hej på dig med gumman" Säger Louis och skrattar. Jag kollar på honom och skrattar jag också, jag går fram till dom andra killarna och ger dom varsin kram som dom svarar med att kram tillbaka.
 
"Jag har gjort te till er, det står på köksbänken." Sa jag och log mot dom
 
"Tack El" Svarar Niall snabbt och springer ut i köket och dom andra följer efter men Louis står kvar. Han går fram till mig och ger mig en lång kram "jag har saknat dig El" viskar han i mitt öra "jag har saknat dig också Louis" viskar jag tillbaka som svar. Han släpper taget om mig och kollar på mig. '
 
"Så vem är din vän du ska träffa?" Frågar han mig och ler.
 
"En tjej jag träffade när jag klippte mig förut" Svarade jag och log.
 
"Okej, ska ni äta?" Frågar han mig.
 
"Ja vi hade tänkt det, så ni killar kan väl äta här hemma?" Säger jag till honom.
 
"Helt okej med mig" Svarar han och ler. Det plingar till i min mobil och jag tar fram mobilen och kollar vem det är ifrån.
 
From: Lola
Heey, vilken våning och nummer är det? xx
 
To: Lola
Våning tre, nummer 24 xx
 
Louis går till köket och jag följer efter, jag sätter mig brevid Liam som sitter på en av bar stolarna. Vi sitter och pratar en stund tills jag hör hur dörrklockan ringer.
 
"Jag kan öppna" Säger Louis och går ut till hallen, jag följer efter en liten stund senare. Jag går hör hur Louis öppnar dörren.
 
"Lola! Va fan har hänt?" Hör jag Louis skrika. Va, känner dom varandra?
 

KOMMENTERA !!!!!

Kommentarer
Postat av: Anonym

skit bra! :D Vill bara ha fler kapitel nu! :D

2013-01-19 @ 20:47:08
Postat av: Felicia & Klara

Heeeeej, förlåt att ingen av oss har svarat på din kommentar som du lämnade för ungefär tusen år sedan! (okej kanske någon månad sen) men ingen av oss har varit särskilt aktiva i skrivandet eller bloggen på grund av vissa anledningar! Tack för att du gav mig tipset om din novellblogg behöver verkligen läsa en bra novell blogg! :D Vi ska lägga upp ett nytt kapitel snart om du nu har/läser våran novellblogg<3

Felicia<3

2013-01-19 @ 21:09:09
URL: http://weloveoned.blogg.se/
Postat av: Anna

Älskar denna del när Louis skriker haha men längtar till nästa kapitel

btw älskar novellen

2013-01-20 @ 00:00:45
Postat av: Elin

Gud jag vill veta hur Zayn reagerar!! Längtar till nästa kapitel! :)

2013-01-20 @ 13:12:52
Postat av: Sandra Eriksson

Så sjukt bra! Vill bara ha mera hela tiden, älskar novellen!

2013-01-20 @ 13:38:38
URL: http://sandraerikssons.blogg.se/
Postat av: Lol

Herre vad bra! :O När kommer nästa? längtar ihjäl!!! :D

Svar: Tack :) Nästa kommer imorn xxx
Fanny och Nora

2013-01-20 @ 19:20:11
Postat av: A&A

Hej! Tänkte bara kolla om du har lust att kolla in på våran blogg med fanfictions, läsa de och lämna en kommentar om vad du tycker! Och om du gillar dem, stanna kvar såklart :) Would totally make our day, thankyou! Grym blogg, keep up the good work girl! Lots of love. (Ficsgirls.blogg.se) hör av dig om du skulle kunna tänka dig ett länkbyte? x

Svar: Sorry för att vi inte har svarat på er kommentar, men vi skulle gärna vilja göra ett länk bytte med er. Länka vår blogg på er och säg till när ni är klara så länkar vi er :)
Ni har en super bra blogg, vi båda gillar den :)
Fanny och Nora

2013-01-21 @ 11:09:49
URL: http://ficsgirls.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Follow on Bloglovin
RSS 2.0