Stay away baby! Chapter 72

Tidigare:

Niall's perspektiv:


Jag slänger igen skåpet och börjar gå mot utgången, kvarsittningen jag hade fått tidigare idag var över och jag fick äntligen gå hem. Alla klasser hade slutat och jag var den enda kvar på skolan tillsammans med några lärare, eller det var det jag trodde... Jag stannade upp när jag hörde viskande röster, jag smög mig ditåt jag hörde rösterna komma ifrån och jag ser Emy stå med sina armar runt om Louis nacke. Hon ställer sig upp på tå och kysser honom passionerat, när dem drar sig ifrån varandra så hör jag Louis viska i hennes öra "vi ses ikväll babe.". Inte skulle dem ses ikväll tänkte jag i mitt huvud och gick därifrån, jag skulle göra någonting åt saken och jag visste precis vad...


Jag kom precis hem, jag slänger av mig mina skor och jackan på golvet inne i mitt rum och slänger mig ner i sängen. Jag drar upp mobilen ur min byxficka och svarar på de några sms jag har fått. Jag hör hur någon öppnar dörren i hallen och jag antar att det är Emy, eftersom både min mamma och hennes pappa jobbar sent. Jag reser mig upp och går ner för trapporna, och ser Emy ta av sig jackan för att hänga upp den på kroken. 


"Hej Niall." Säger hon när hon ser mig och ger mig en kort kram. 


"Hej Em." Svarar jag henne tillbaka. Hon går in i köket och börjar värma vattnet till hennes te, det var någonting jag hade märkt att hon alltid gjorde när hon kom hem från skolan gjorde en kopp med te.

"Har du lust att hitta på någonting sen?" Frågar jag henne, jag visste att hon hade planer med Louis med det hade hon ingen aning om att jag visste och jag ville höra hennes ursäkt. Hon står tyst ett tag innan hon kollar upp på mig och svarar. 


"Jag kan inte jag ska träffa Zayn senare." Säger hon till mig och ler . "Men vi kan ju göra någonting imorgon?" Frågar hon mig. 

"Visst." Svarar jag henne hon ler stort mot mig och vänder sedan blicken om för att hälla upp det nu varma vattnet i en kopp och lägga ner en te-påse. Jag hör hur hon går upp för trappan och antagligen in till hennes rum. 

 

Emy's perspektiv:


Jag sätter mig ner i sängen och sträcker mig efter fjärrkontrolen, jag klickar på "on" och skärmen börjar lysa. Jag bläddrar igenom kanalerna och hittar tillslut ett avsnitt av Pretty Little Liars att kolla på. Jag dricker lite av mitt varma te när jag hör hur mobilen plangar till på byrån brevid sängen. Jag tar upp den och ser ett sms från Louis, jag öppnar det och läser vad det står. 

 

Från: Louis

Jag ringer dig snart, jag måste bara prata med Dylan först. x

Jag bryr mig inte om att svara eftersom jag vet att han endå kommer att ringa mig närsom helst jag släcker ner skärmen och lägger mobilen brevid mig i sängen. Efter några minuter så ringer min mobil och jag tar upp den och ser att det är Louis. 


"Hej babe." Säger han när jag svarar.


"Heej." Svarar jag honom och ler för mig själv.


"Jag tänkte att du kunde komma över, och kanske stanna till imorgon?" Frågar han mig.


"Visst, när kan jag komma?" Frågar jag honom.


"Nu." Säger han och jag skrattar lite åt hans svar. När vi har sagt hej då så hoppar jag ut ur sängen och tar fram min handväska och lägger i rena kläder och lite smink. Jag stänger igen väskan och går ut ur rummet, jag går till Niall's rum och knackar på. 


"Du kan komma in Em, du behöver inte knacka." Säger han, jag skrattar åt honom och öppnar dörrren.


"Jag vet ju inte vad du har för dig här inne." Säger jag till honom och han skrattar. "Jag drar till Zayn nu."


"Okej, vi syns imorgon." Säger han till mig och jag nickar mot honom. Jag stänger igen hans dörr och går ner till nedervåningen för att ta på mig skorna och jackan när jag är klar så går jag ut. 

 

-

 

Jag öppnar dörren till Louis hus utan att knacka på, jag vet att jag inte skulle kunna komma över om någon annan var hemma så det fanns ingen mening med att knacka. Jag tar av mig skorna och jackan hänger väskan på min axel, jag hör musik komma från övervåningen så jag går upp för trappan. Musiken kommer från Louis rum och jag öppnar försiktigt dörren. Han sitter och sjunger med i låten han lyssnar på och det låter så bra, han har fortfarande inte märkt att jag är i rummet så jag ställer mig bakom honom och lutar mig över honom och kysser honom på kinden. Han snurrar runt på stolen och ler stort mot mig.

 

"Hörde inte att du kom." Säger han till mig samtidigt som han reser sig upp han lutar sitt huvud neråt och kysser mig jag kysser honom passionerat tillbaka. 

 

"Så är det här Zayn bor nu?" Hör jag en arg röst bakom mig.


Jag(fanny) vet att det finns lite stavfel och så men jag orkar faktiskt inte kolla igenom det just nu, men jag ska kolla igenom det imorgon. Jag har absolut ingen aning vad det är som har hänt med texten, det vart ju så här när Cornelia skrev häromdan också. Jag hoppas ni gillar kapitlet!!

 

 
Kram Fanny, Nora & Cornelia xx
 

Kommentarer
Postat av: Jasmin

Dying over here it was too good!!!!!!!!!!! :D

2013-06-10 @ 23:58:30
URL: http://oonednoveller.blogg.se/
Postat av: Bella

jättebra :) xx

2013-06-11 @ 15:21:49
Postat av: Isia

as bra! som vanligt!!!!
omg! undrar vad som händer nu...

2013-06-11 @ 15:39:21
Postat av: Frida

Ja!! Vad bra!!

2013-06-12 @ 20:09:18
URL: http://Nattstad.se/onedirecctionn.blogg
Postat av: Felicia

As grymt längtar till nästa!!!

2013-06-12 @ 22:27:09
Postat av: You know WHO i am!! ;)

När kommer nästa kapitel!!

2013-06-14 @ 16:45:01
Postat av: Gabbi

AS BRA!!
När kommer nästa kapitel?!!!????!!!!!???

2013-06-14 @ 22:55:39
Postat av: Amanda

Jättebra!!!
Började läsa novellen i morse och slutade läsa för en timme sedan! Har tagit lite pauser! Den är sjukt bra! Min ny favorit! :)

Svar: tack, ohh va kul tack så mycket!! :)xx
Nora,Fanny och Cornelia

2013-06-16 @ 18:01:02
URL: http://onednovells.bloggplatsen.se
Postat av: Anonym

Suuper bra!! När kommer nästa kapitel upp??

2013-06-16 @ 21:16:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Follow on Bloglovin
RSS 2.0